Maşina de concediu – înainte şi după copil

Înainte de copil:

sports car

După copil:

masina de vacanta

Clar se observă o diferenţă!!

Aceste discrepanţe auto apar mai ales când îţi plănuieşti concediul de vară. 😀 Cel mai aşteptat concediu din an.

Înainte de a avea copii, te urcai în maşina care era musai să aibă un consum redus şi să fie cât mai încăpătoare, pentru a duce câţi mai mulţi prieteni, şi porneai la drum. Unde-ţi tuna capul !!

Eeeeee, dar după ce a venit moştenitorul pe lume, altcumva stă treaba.

Mai întâi, stabilim unde mergem. Apoi, cazarea care trebuie să fie cu de toate. Locaţia să fie de vis. Bagaje cât de multe. Transportul e mai cu dichis: maşină sau tren.

Marea am văzut-o doar în poze şi tv. Atât eu, cât şi soţul. După ce a împlinit băiatul doi ani, hai să mergem şi noi la mare. Am găsit cu chiu cu vai cazare, apoi a început bătaia de cap cu alegerea transportului.

Şi dacă alegi masina, nu ai ce sa cauti la drum, fara instalatia de aer conditionat curatata.

ceas barbati

Aceasta instalatie poate fi cauzatoare de multe infectii respiratorii la cei mici. De aceea trebuie curăţată temeinic. Înainte de orice planuri de drum lung cu maşina de concediu, aceasta trebuie dusă la o verificare şi pregătire de drum.

Doar aşa ne-am putea bucura şi noi de un drum cu maşina până la mare. Deşi anul acesta soţul are în plan înlocuirea uneia dintre maşini cu una mai mare (visează la şapte locuri). După mintea lui, s-a mărit familia, se măreşte şi maşina.

Înainte eram reticenţi când venea vorba de folosirea instalaţiei de climă din maşină. Indiferent că vorbim despre aer rece sau aer cald. Mereu are un miros ciudat şi face aerul uscat în maşină. Şi de multe ori prefer să nu pornim instalaţia de climă în maşină, mai ales la drum lung.

Sau folosim alte mijloace de transport. Si sa nu credeti ca aerul conditionat din tren este mai curat. Doar ca acolo nu stiu cum s-ar putea curata. Asta daca ai noroc si ai parte de aer conditionat in vagon.

Voi cum vi-aţi pregăti maşina de concediu?

Concediul nu este vacanţă. Nu?!

14 Comments on “Maşina de concediu – înainte şi după copil”

  1. Am patit si noi,am ramas fara aer conditionat si aveam de facut un drum de vreo 7 ore,afara erau 40 de grade….nasol rau,sper sa nu mai trec prin asa ceva 🙁

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.