Produse naturale din aloe vera- FOREVER


Beneficiile Aloe Vera

  • Gelul de Aloe Vera întăreşte sistemul imunitar
  • Are efecte antibiotice, antiinflamatoare şi antiseptice
  • Un consum regulat normalizează tranzitul intestinal, promovează sănatatea sistemului digestiv, creşte absorbţia de proteine, ameliorează arsurile la stomac şi are efect calmant asupra gingiilor şi ţesuturilor bucale moi.
  • Planta de aloe este o sursă bogată de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru şi zinc, dar este şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic, care nu pot fi asimilate corespunzător doar prin alimentaţie.
  • Ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.

Istoria Forever Aloe Vera

1440101327789Dreams_11_Edited

A fost pasiunea pentru o sănătate mai bună, produsele de calitate şi independenţa financiară, ceea ce l-a inspirat pe Rex Maughan să fondeze Forever Living Products în 1978.

În 1978, Rex Maughan a invitat familia şi prieteni apropiaţi la prima întâlnire Forever Living Products în Tempe, Arizona.

Acolo şi-a dezvăluit un plan detaliat – să ofere cele mai bune produse către public, produse care promovează sănătatea şi stare de bine. A optat să lase produsele şi oamenii să vorbească ei însăşi despre aceste produse.

Forever Living Products este acum o companie multi-miliardară care schimbă vieţi, fabrică şi vinde în întreaga lume sute de produse pentru welness şi frumuseţe.

Pe baza anilor de experienţă, ideilor inovatoare, valorilor solide şi controlului neegalat al calităţii, Forever Living Products continuă să creeze noi căi pentru călătoria sa miraculoasă către un succes de neimaginat.

Când Rex Maughan a fondat Forever Living Products ştia că nu era optim să se bazeze pe intermediari care să-i livreze calitatea solicitată pentru produsele sale.

Aşa că a insistat ca Forever să devină complet integrată vertical, securizându-şi propriile plantaţii de aloe, facilităţi de producţie, ambalare şi stocare.

Viziunea lui Rex a oferit companiei abilitatea de a-şi controla calitatea şi costurile la fiecare pas. Iată de ce Forever Living este capabilă să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult… calitate, inovaţie şi cele mai bune produse pe pământ.

Forever Aloe Vera

Aloe-Gel

Planta este cultivată pe plantaţiile din Republica Dominicană şi Texas.

Aloe Vera este deseori menţionată ca cel mai bun cadou al naturii, datorită beneficiilor derivate din gelul extras din frunza plantei. Se cultiva Aloe Vera în cel mai bun climat şi în cele mai bune condiţii care garantează că veţi primi cele mai bune produse.

De la plantă, la produs, la tine!

Fertilizare şi controlul buruienilor, în mod natural

Aloe_vera_Forever 1

Plantele sănătoase cresc într-un mediu sănătos.

Atât pe plantaţiile din Texas, cât şi pe cele din Republica Dominicană, se folosesc capre şi oi ce se mişcă liber pentru a controla astfel creşterea buruienilor şi a crea o fertilizare 100% naturală.

Aceastea permit recolte excelente, fără a compromite sănătatea plantelor de aloe sau a mediului.

Recoltare manuală

De la plantare, la îngrijire, până la recoltare, plantele de Aloe sunt îngrijite atent cu acelaşi nivel de grijă pe care o depun în fiecare dintre produse.

Frunzele sunt procesate în orele imediat după recoltare, în aşa fel încât să obţină cel mai pur, cel mai proaspăt gel de Aloe Vera- Intact cu toate calităţile sale.

TRĂIEŞTE VIAŢA VISURILOR TALE

Eşti gata pentru o schimbare?

11109169_1620669548148736_735003494171796852_n

Oportunitatea Forever a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să arate mai bine, să se simtă mai bine şi să-şi trăiască visele.

Descoperă Stimulente FOREVER şi află cum poţi construi propria afacere şi viaţă pe care o meriţi.

Câştigă călătorii în întreaga lume, bonusuri în bani, o maşină nouă, recunoaştere pentru munca depusă, socializare şi training cu liderii Forever din întreaga lume şi multe altele!

Te poţi înscrie aici.

 

9 gânduri despre “Produse naturale din aloe vera- FOREVER

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s