"Vampiri" Energetici

Abia acum cateva zile am auzit si citit despre aceasta „specie”: Vampiri Energetici!

Mi-am cumparat de la un chiosc de ziare cateva reviste si rasfoindu-le am dat peste un articol cu acest titlu.

Doar curiozitatea ma impins sa citesc articolul, iar la jumatatea lui eram asa de fericita, parca descoperisem o noua planeta locuibila. De ce??

Pentru ca in sfarsit descoperisem o denumire pentru acele persoane care au fost in viata mea, dar acum nu mai sunt. Si nu mai sunt pentru ca le-am eliminat din cercul de prieteni sau am inceput sa le evit.

Curăţenie în casă, suflet, viaţă!

Dupa ce va voi descrie ce inseamna un vampir energetic , veti sti de ce!!

Vampiri Energetici

Persoane care crtitica si barfesc tot timpul.

Persoane care te descurajeaza sa faci ceva nou.

Persoane care se plang mereu despre ghinionul lor.

Persoane care-ti solicita mereu atentia.

Persoane care sunt invidioase pe norocul sau munca ta si care vor sa-ti scada increderea in sine.

Persoane care incerca sa controleze totul in jurul lor.

vampiri energetici

Vă sună cunoscut?

Acest tip de persoane pot fi la inceput atragatoare, active si sociabile. Dar dupa ce incepi sa le cunosti, iti dai seama ca de fapt au o influenta negativa asupra starii tale de spirit.

Se poate intampla sa fii vesela si binedispusa. Dar daca te inalnesti cu acest gen de persoane, stare de spirit se schimba de la bine la agitat, nervos, iritat.

Ceea ce ma impresioneaza la acest tip de persoane, este faptul ca te pot face sa uiti ce vroiai sa faci.

De exemplu:

Pornesti spre magazin sa-ti cumperi anumite produse necesare in casa. Te intalnesti pe drum cu un prieten din specia „vampirilor” energetici, uiti ce trebuia sa cumperi. Ajungi sa mergi sa-si faca el cumparaturile. Spre drum spre casa sau in fata casei, dupa ce el a plecat, iti aduci aminte de ce ai pornit spre magazin.

Am patit-o de cateva ori si aveam o stare de spirit foarte proasta, avand contact zilnic cu acest gen de persoane.

Dar mi-am revenit!! Cum?

toxic people

Trateaza-i cu indiferenta.

Vazand ca nu primesc atentia dorita de la tine vor cauta alta „victima”.

Detaseaza-te de problemele lor! Tine-i la distanta! Ocoleste-i! Pastreaza-ti calmul si echilibrul!

Usor de zis, greu de facut. Dar stiu ca puteti!

Cunoşti şi tu vampiri energetici?

fetish fantasy

21 Comments on “"Vampiri" Energetici”

  1. Si eu urasc astfel de persoane care emana o energie negativa si incerc sa le evit. Uneori poate parea dificil, dar nu e deloc. Trebuie doar sa stim sa spunem „NU” cand e cazul. Sa nu fim mereu draguti pentru a nu supara pe cineva ca sa ajungem sa fim chiar noi cei suparati.

    1. Primisem răspunsuri în privat asupra acestui articol, fiindca am avut cunostinte care s-au simtit. Dar nu am stiut sa le zic cum anume să-şi rezolve starea. Doar să încerce să se controleze şi să-şi gestioneze emoţiile.

  2. Este corect ceea ce ai scris. Nu degeaba acești vampiri energetici te seacă de energie. Dar există și câteva trucuri pentru a scăpa de atacurile energetice care mi-ar fi greu să le explic aici în comentariii, dar care cred că le cunosc cei inițiați în ezoterism și nu numai.
    Ideea e că trebuie eliminați așa cum ai spus pe cei care consideri că te obosesc fără să vorbească cu tine. În orice caz fiecare dintre noi ne ardem karma. Dar știi care e chestia? Că acele persoane nici nu știu că sunt vampiri energetici, nu au un scop în sine, ci pur și simplu este o chestiune involuntară. Nu și/au dorit asta. Asta ar trebui să înțeleagă lumea.

    1. Bine că le poţi ignora. Dar sunt persoane care nici nu-şi dau seama de ce sunt aşa obosite sau iritate în preajma altor persoane. Şi tind să dea vina pe ei, nu să caute alte explicaţii.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.