Sanatatea inainte de toate


Herbalsana-despre-noiAm lipsit 1 saptamana din mediul virtual din cauza unor probleme de sanatate.

In momentul in care nu poti lua contact cu lumea care-ti este draga, mai ales in viata de zi cu zi, din cauza unor probleme de sanatate, realizezi cat de importanta este sanatatea omului. Cum multe persoane nu stiu sa o pretuiasca cum trebuie.

Eu una ma gandesc ce voi face cand voi fi mai batrana. Daca nici nu am implinit 30 de ani si deja am 3 interventii chirurgicale la activ. Iar ca femeie mai bifez si doua nasteri naturale. Daca ajung la varsta pe care o au acum bunicii mei, oare cum ma voi descurca??

Iar daca sanatatea fizica iti este afectata frecvent, sigur si sanatatea psihica va incepe sa se deterioareze. Nu in sensul grav, dar durerile si asteptarile sigur iti vor pune semne de intrebare asupra calitatii vietii si a dorintei de a lupta in continuare.

Astfel ca motivele acestui articol se datoreaza experimentarii unor crize de rinichi, cu care ma confrunt din adolescenta. Doar ca din anul 2014 nu trec decat cu ajutorul interventiei chirurgicale.

Nu genul acela clasic, in care trebuia sa te taie pentru a interveni, ci actiuni moderne, de spargere a pietrelor cu laserul.

Daca in anul 2014, experienta a fost mai suportabila, anul acesta nu am scapat asa usor.

In ambele cazuri am optat pentru spital privat, fiindca nu pot psihic sa am rabdarea cu spitalul de stat. Intr-adevar te costa, dar daca iti poti permite, merita fiecare banut. Conditiile nu se compara, iar personalul la fel.

Anul acesta a fost mai greu de suportat fizic, intrucat au aparut unele reactii adverse la anestezia locala (cea in coloana) si chiar daca au trecut 4 zile de la interventie, inca nu pot sta mult timp in picioare, fiindca ametesc, ma doare capul si spatele. Dar sper sa treaca cat mai repede.

Problema mea cea mai mare este acum, cum sa mai evit formarea de calcului renali?!

Va scriam ca inca din adolescenta ma confrunt cu aceste probleme. Si in fiecare an eliminam cate 1-2 pietre. Dar doar de anul trecut ramane blocata si nu mai vrea sa iasa singura.

Alimentatia am filtrat-o si este cat de cat acceptabila, dar altceva nu mai stiu ce sa fac.

Astept sfaturi si pareri!!

3 gânduri despre “Sanatatea inainte de toate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s