Inspiratia dintr-o cana

Serviciile de cafea s-au deterioarat in timp, dar amintirea lor m-au facut pe mine sa devin o mini colectionara de cani. Zic mini, deoarece nu cumpar orice cana. Doar căni cu mesaj sau personalizate.

Si sigur nu mai am cele de la parastase si nici nu am mai primit. Imi cumpar de pe unde calatoresc si de pe unde gasesc modele frumoase.

Baiatul a devenit si el un mic colectionar

Ccum tot a auzit pe la reclame indemnul a diverse personaje animate ” Cumpara si colectioneaza ” .

Si acum este la faza de colectie a Minionilor. Avem toata colectia de la un lant de magazine fast-food. Si nu a consumat el produsele, ci l-a pus pe taicasu. Lui ii trebuia doar minionii.

Dar datorita brandului foarte cautat, produsele au un pret destul de ridicat si  unele lucrusoare nu se pot achizitiona.

Dar avem:

  • minioni de plus
  • umbrela cu minioni
  • sosete cu minioni
  • tricou cu minioni
  • penar cu minioni
  • rechizite cu minioni
  • sticla de baut cu minioni

Si de curand am gasit online, un set de cani cu minioni, la un pret bun.

Acestea le-am gasit pe site-ul cărtureşti.ro

Fac parte din categoria de cani cu minioni si au un volum de 300 de ml. Numai bun pentru baiatul meu si surioara lui bineinteles. Nu pot cumpara ceva si sa nu aiba fiecare. Iar acest model de cana, este unul care poate genera conflicte intre frati. Daca nu are fiecare.

Odata ce am gasit site-ul, mi-au mai facut cu ochiul cateva modele

Numai bune de adaugat in colectia mea.

Din categoria cani cu pasiuni. Acest model de cană de voiaj, aleasă in varianta de 350 ml, este la fix.  Pentru un ceai fierbine sau sucul energizant, servit in fata laptopului.

Si am ales modelul deoarece ma reprezinta pe mine de cand am inceput aventura in blogging.

Si daca tot imi comand o noua cana de cafea, am ales si un mic cadou pe langa ea. O cafea măcinată din Guatemala 😉 Ce cadou mai bun de atata poti dori?!

Un mesaj in momentul porivit, poate face cat o mie de vorbe.

Voi ce preferaţi: căni cu mesaj sau personalizate?

căni cu mesaj

24 Comments on “Inspiratia dintr-o cana”

  1. Cănile îmi plac și mie mult, dar nu cât să le numesc colecție. Am însă câte una/două bucăți dintr-un model care îmi place, spre disperarea soțului, adept a „set de șase”. Minionii i-au plăcut și fiicei mele, îi plac și acum, dar nu mai este chiar disperată (are bluzoane, cercei, pandantiv, agendă, diverse jucărioare, stilou etc). De colecționat, colecționez și eu, șervețele și pixuri, dar am și o grămadă de pietre culese din diverse locurisau primite de la cei ce mă știau de nebună.

  2. Super articolul chiar mi am adus aminte de copilarie si de seturile de cani pe care buni le are si acuma :)))
    Si cani de la parastase cred k a primit toata lumea :))))

  3. Și eu ador cănile mai ales cele cu tematică de Crăciun său cele pictate manual:) iar fetița mea le adoră pe cele cu prințese:)

  4. WoW…eu nici nu stiu cate căni preferate am …toate primite de la cei dragi sunt preferate … si NU …nu avem seturi 🙂 fiecare ca a lui/ei canuta prefetata

  5. Fiecare membru al familiei mele are cana lui preferata. Tati o cana de la mami-ramas din primul Valentine’s Day petrecut impreuna, Mami o cana de la Tati inca din luna de miere, Matei o cana de la prima vizita la gradina zoologica. 🙂 NOi set nu am avut niciodata.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.