Impresii SuperBlog 2015


Am ales acest titlu deoarece acest eveniment m-a ţinut ocupată în ultima perioadă. Şi vreau să împărtăşesc cu voi impresiile lăsate de această aventură.

graphics-wow-697250

Cam aşa aş descrie această exeprienţă în SB 2015.

Mai întâi aş vrea sa felicit toată echipa care s-a ocupat de această platformă. Apoi să îndemn pe cei care participă în cadrul altor platforme de acest gen să vadă cum ar trebui să arate acestea.

Să vadă ce înseamnă comunicare, profesionalism şi seriozitate.

logo_SB2015

Pentru cei care nu cunosc, SuperBlog este o platformă pentru bloggeri. Organizatorii provoacă pe cei din urmă în scrierea de articole cât mai originale şi mai spectaculoase, în funcţie de diverse teme.

Teme alese pe sprânceană, cu enunţuri clare, cerinţe tehnice, surse de informare şi deadline. Articolele înscrise pe platformă sunt jurizate şi notate, fiecare probă având un juriu diferit.

Totul a început în data de 01 octombrie 2015 şi timp de două luni, aşteptam în fiecare marţi , joi şi sâmbătă să citesc ce provocare mi-a fost dat să mai primesc. Şi chiar dacă am început mai tarziu cu o săptămână, fără a depăşi termenul limită, mă odihneam şi mă relaxam prin intermediul blogului.

Am ajuns să scriu despre cauciuc sau izolare termică.

Nu că aceste informaţii nu ar fi de folos.

Am scris despre tricouri personalizate, componente pc, baterii auto, scule electrice, ştampile, agenţii de turism, cosmetice, căni personalizate, brânzeturi, parfumuri şi electrocasnice.

Toate acestea au fost adaptate la trăiri din viaţa mea, la visuri personale, la impresii despre anumite produse.Am reuşit să-mi depăşesc condiţia de ‘încă un blogger’  şi să mă mândresc cu statutul de FINALIST, în cadrul SuperBlog 2015.

Am avut articole bunicele

M-au plasat pe un loc 47 din 212 înscrişi. Au primit note 162 de participanţi. Cred că au terminat toate cele 24 de probe, 80 de bloggeri.

Sa rezişti până la final e un lucru mare. Spre sfârşitul ediţiei începi să oboseşti, începi să-ţi pierzi inspiraţia şi te cam seacă şi juriile cu notarea lor. Mai ales când articolul tău nu este apreciat de acesta. Ca doar fiecare îşi laudă treaba,  sau nu?

A trecut o săptămână de când am scris ultimul articol

Săptămână în care am făcut o pauză, fiindcă am avut nevoie să-mi revin. Îmi pierdeam nopţile cu documentări şi redactări de articole. Oboseala începuse să mă afecteze, ziua fiind ocupată de cele două comori ale mele.

Un articol a avut nevoie şi de trei ore de bibilire. După ce îmi redactam ciorna, începeam să verfic şi să răs-verific fiecare frază. Dacă e bine scrisă în context, să nu aibă greşeli de ortografie şi să adaug şi poze la subiect.

Acum urmează gala de premiere, pentru cei care merg. Apoi cam două-trei luni de pauză. Urmate de Spring SuperBlog  care va fi aşteptat cu nerăbdare de către mine.

Să ne citim cu bine!

14 gânduri despre “Impresii SuperBlog 2015

 1. Felicitari, Carmen! Am mai citit un caz în care una dintre bloggerite scria de pe patul spitalului si trimitea articolele de pe telefonul mobil (ceea ce pentru mine este irealizabil)… sunteti Super-Eroii competitiei si meritati toata admiratia pentru efortul vostru înzecit. Daca noi ne-am plâns ca am obosit, îmi dau seama cât de greu trebuie sa va fi fost voua.
  Mult succes la urmatoarea competitie, si nu numai…

  Apreciază

  • Multumesc pentru apreciere. Aceasta competitie mi-a tinut mintea ocupata, si nu am mai avut timp sa ma plang ca ma doare sau nu ma doare ceva. Apoi si cu doi copii prin casa, relaaaaax total. Urletele si strigatele lor sunt semn ca sunt bine si sanatosi 🙂

   Apreciat de 1 persoană

  • Multumesc. Sper ca in primavara sa dau dovada de si mai multa creativitatea, sa fac articole si mai bune, ca doar acesta este scopul meu. Sa evoluez. Iti doresc si tie multa sanatate, ca aceasta este importanta. 🙂 Restul ni le facem singuri 🙂

   Apreciază

 2. Multumim pentru implicare si aprecieri, Carmen!
  A fost o bucurie sa-ti descoperim blogul si sa te „citim” si pe tine, printre randuri 🙂 Abia asteptam sa ne cunoastem si offline – intr-o buna zi, speram. Pana atunci, spor in blogging si numai bine!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Bine te-am găsit! Mulțumesc mult de tot pentru apreciere și menționare. Eu recunosc cu mâna pe inimă că abia acum am început să citesc pe blogurile celorlalți participanți; mi-a fost destul de greu să țin pasul, mai ales că am venit la concurs direct după o lungă perioadă de absență de pe blog. Dar mă pun la curent 🙂
  Felicitări pentru parcurs și să ne citim cu bine și la ediția din primăvară! Până atunci, o să revin la tine 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 4. Pingback: Spring SuperBlog 2016 | ADN de femeie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s