Pentru bloggeri afiliaţi în reţeaua 2performant

Cu timpul prinzi curaj. Cu timpul prinzi experienţă. Dar, niciodată nu vei şti tot ceea ce presupune mediul online. Fiind mereu în schimbare, ai nevoie mereu de update la cunoştinţe 😉

Fac parte, încă, din categoria persoanelor care deţin un blog şi sunt afiliat 2performant, dar nu am avut curaj până acum să dau sfaturi sau să detailez pe blog ceea ce am experimentat cu acest sector: Marketing Afiliat.

Bine, nici acum nu e cazul.

Dar doresc să vă trimit spre citire acest articol care mie mi se pare foarte foarte util.

Cărţile şi afilierea- concluzii după 2 ani de muncă

Este un articol care te poate stimula, care te poate face să-ţi doreşti mai mult. Şi deşi am început doar din 2015 afilierea, nu am multă experienţă în acest domeniu. Cum nu am nici pe partea tehnică ce ţine de blog.

Poate fiindcă nu prea mă consider aptă de a porni într-o călătorie pe care nu ştiu dacă sunt în stare să o fac. Sunt genul de persoană care mereu vrea să facă un lucru cum trebuie, nu de mântuială. Ori acum nici timpul, nici finanţele nu mă susţin pentru a investi în blogging.

Dar, acum am şi Blogul cu haine noi. 

Ceea ce demonstrează că nu-i târziu niciodată!

Trebuie doar să-ţi doreşti să faci lucrurile cum trebuie şi să-ţi organizezi timpul pentru a le face bine. Am învăţat şi poate vă este util şi vouă să ştiţi cum să profiţi de moment!

Şi revenind la articolul pe care vă îndemn să-l citiţi, chiar dacă prezintă situaţia unui advertiser mare, sfaturile se pot aplica oricărui advertiser.

Tot de ce ai nevoie este TIMP şi INTERES!!!!!

Spor la conversii 😛 ! Asta-i urarea pe care şi-o doresc afiliaţii să o audă tot mai des.

P.S. Află AICI mai multe despre marketing-ul afiliat şi despre 2performant.

Tu cunoşti bloggeri afiliaţi în reţeaua 2performant?

bloggeri afiliaţi

2 Comments on “Pentru bloggeri afiliaţi în reţeaua 2performant”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.