Care cedează primul?


De obicei se zice, că cel mai puternic cedează! Asta în cazul persoanelor cu sânge tare.

Dar în cazul aparatelor electrocasnice? Care cedează primul?

Facem un scurt inventar al aparatelor dintr-o bucătărie şi dau termenul de viaţă pentru fiecare. Asta în bucătăria mea.

Frigider – Utilizare îndelungată, termen de garanţie 2 ani, prima defecţiune a apărut după 2 ani jumate. Ca să vezi chestie, a? Reparat şi acum stau ca pe ace, să văd când cedează. Şi mă pregătesc psihic şi financiar pentru acest moment.

Cuptor cu microunde – Utilizare zilnică, termen de garanţie 1 an, prima şi ultima defecţiune după 6 luni de utilizare. A trebuit schimbat cu totul. 😛

Aragaz – Utilizare zilnică, repetată, termen de garanţie 2 ani. Lungesc agonia, atât a mea cât şi a aparatului, şi amân înlocuirea lui de câteva luni bune. Încă mai merge, dar nu în parametrii optimi. 😛

Aparat de făcut cafea – Utilizare zilnică, garanţie 6 luni, încă se ţine bine. Atunci când nu se scapă pungă cu făină pe el, şi scoate cafeaua ca pe un sos. 😛 (ispravă reuşită de mama din dotare)

Lista poate continua, dar sunt unele aparate pe care nu le folosesc zilnic, ci ocazional, a căror durată de viaţă creşte astfel: Prăjitor de pâine, Sandwich maker, Blender de mână etc.

De ce nu mă pot lipsi din bucătărie?

De frigider!!

Ce nu vreau să cedeze primul?

Frigiderul!

Acesta influenţează activităţile de zi cu zi a oricărei persoane. Fie că eşti la mama acasă şi cauţi un suc rece pe vremea asta toridă, fie că abia te-ai mutat în chirie sau cu jumătatea şi vrei să consumi o lebeniţă rece, fie că eşti mămică şi vrei să le ungi o felie de pâine cu margarină şi şuncă celor mici.

Eu le fac pe toate cele menţionate mai sus. Şi nu aş reuşi fără frigiderul meu !

Produsele consumate zilnic şi nu numai, au nevoie de temperatură constantă pentru a fi optime pentru un consum sigur din punct de vedere sanitar. Poate pe timpul iernii ai reuşi să faci cumva faţă acestui aspect, dar pe timpul verii nu te văd bine.

Temperaturile ridicate pot afecta grav sănătatea unei persoane. Cât şi condiţia fizică a  produsele alimentare, care neţinute la temperaturi destul de răcoroase se pot altera repede.

Ca să nu mai uit de produsele farmaceutice. Multe siropuri sau antibiotice pentru cei mici vin la pachet cu recomandare ca după desfacere să se păstreze la rece (între 2-10 grade).

Pregătirile mele pentru un nou frigider au dat roade. Fiindcă am găsit şi vizitat magazinul brandului care va avea produse în bucătăria mea.

Ce vă recomand eu pentru achiziţie?

6_ani_garantie

Vă recomand produsele oferite de un brand care are curajul să ofere 6 ani GARANŢIE pentru produsele sale. Dovedind astfel încrederea pe care o are în calitatea acestora.

Momentan, promoţia este valabilă pentru produsele Liebherr achiziţionate până în data de 31 august 2016. Detalii despre promoţie găsiţi pe site-ul liebherr-electrocasnice.ro

Să nu uit să vă menţionez că avem de-a face cu produse premiate!

În anul 2013, modelele ICBP 3256 și IKB 3554 au fost distinse cu titlul ” Inovaţia anului 2013 pentru bucătărie! „. Distincţie obţinută datorită adaptării produselor la cerinţele consumatorilor în toate cele 5 categorii de evaluare.

Produsele din gama Liebherr au ridicat standardele combinelor frigorifice la noi culmi, datorită şi odată cu patentarea tehnologiei BioFresh. Aceasta permite menţinerea alimentelor la o temperatură puţin peste 0⁰C şi la o umiditatea ideală. Astfel se păstrează prospeţimea produselor pentru o perioadă mult mai lungă decât în frigiderele obişnuite.

Încă mai ştergi apa de pe lângă frigider? Mai plimbi carnea pe la rude, din cauză că nu îngheaţă bine congelatorul? Faci mâncare în fiecare zi fiindcă nu răceşte bine frigiderul?

Fă ceva util pentru familia ta şi alege un frigider cu garanţie extinsă şi calitate dovedită !

2 gânduri despre “Care cedează primul?

  1. Si noi avem frigider liebherr de 3 ani. Nu a dat rateuri niciodata. E din inox si e tipul acela clasic de frigider nu cu multe optiuni, dar durabil. Noi am mers pe incredere ca e vorba de un brand nemtesc si nu ne pare rau. Lumea nu prea stie de firma asta, la putere sunt arctic si beko ca sunt ieftine sau promit de toate. Nu avem no frost si la congelator dar pt noi e perfect

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s