Comunitatea Mămicilor talentate


insigna-wahm-300x300Această comunitate este una descoperită recent si care mă bucur că există!

Tot recent am intrat şi eu în rândul coordonatorilor locali ai acestei comunităţi şi sper să fac faţă cu brio la provocările ce vin odată cu această responsabilitate.

Nu vreau să mă apuc să vă prezint în mod clasic Asociaţia Work at Home Moms România (Wahm), ci vă las pe voi să o descoperiţi. Este mai frumos aşa şi este mai interesant. Altfel aş risca să devin repetitivă oferind aceleaşi informaţii despre Asociaţie.

Însă, vă pot relata ce impresie am eu despre activitatea lor, despre doamnele pe care le-am descoperit în această comunitate şi despre aşteptările mele.

Cum le-am găsit pe aceste mămici?

Eu le-am descoperit pe aceste mămici şi Asociaţia, întâmplător. Datorită unei postări dintr-un grup de bloggerite de pe FB. Unde era vorba despre deschiderea bloggerilor către colaborări de tip barter cu anumite persoane talentate. Adică promovare pe blog, prin articole, în schimbul unor produse.

Am intrat pe grupul dânselor şi m-au luat în horă 😛 !

Ce m-a atras la această Asociaţie?

Simplitatea oamenilor care stau în spatele ei, cât şi complexitatea serviciilor care le pun la dispoziţia mămicilor talentate.

Ca mămică şi ca om care vrea să muncească de acasă, pentru a beneficia de timp alături cu cei mici, este un adevărat sprijin informaţiile şi ajutorul primit de la Asociaţie. Mai ales dacă eşti într-un impas sau pană de creativitate.

De ce m-am implicat?

Aş fi ipocrită să zic, „doar pentru a ajuta alte persoane„. Pentru că nu e doar aşa.

Implicarea ca şi coordonator local presupune muncă. Presupune coordonare, organizare şi iar muncă. Şi da, chiar vreau să ajut şi eu comunitatea de mămici talentate din oraşul meu. Care nu sunt puţine.

Munca este voluntară, dar sunt beneficiile care ies din promovarea mea ca şi persoană.

În orice muncă care se doreşte să aducă venit, aici încadrându-mă cu blogul meu, este nevoie de promovare. Şi nu una mascată sau agresivă. Ci în timp. Încetul cu încetul.

Cred în beneficiile ambelor părţi care apare ca urmare a unei colaborări frumoase.

Impresii despre mămicile din grupul comunităţii

Întrucât am descoperit numeroase mămici talentate pe acest grup şi fiindcă nu doresc să încarc acest articol cu prea multe informaţii, va apărea un articol separat, dedicat câtorva mămici talentate.

Însă toate merită aplauze pentru munca lor.

Nu este uşor să lucrezi de acasă, având şi copii prin preajmă. Să nu aud pe cineva că mai zice acest lucru, că şi fac urât 😛 .

Iar aceste mămici fac nişte lucruri superbe. SUPERBE!!!!


 

Să vă mai zic că Asociaţia funcţionează şi se întreţine doar din donaţii şi sponsorizări?

Ar fi prea de tot, nu?!

Ei bine, aşa este. Se poate face ca un lucru să funcţioneze şi aşa, doar să ai voinţă şi putere. E nevoie de ambele lucruri, mai ales dacă te lupţi cu birocraţia din România.

Cum poţi ajuta Asociaţia? Intră AICI şi ai să vezi. 😉

Nu în ultimul rând, aş vrea să o felicit pe ELENA GORUN pentru munca depusă. Pentru fondarea acestei asociaţii şi pentru faptul că a dovedit că se poate. Pentru că aloca mămicilor din comunitate TIMP şi informaţii utile. Şi credeţi-mă, TIMPUL contează mult pentru o mămică.

Sugestii şi alte informaţii, care au legătură cu activitatea Asociaţiei, le puteţi trimite la adresa de mail contact@wahm.ro .

Vă pup!

2 gânduri despre “Comunitatea Mămicilor talentate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s