Mitul bărbatului fără viciu

Iete că am ajuns să scriu şi despre ăst lucru.

Mi-am făcut o schiţă a acestui articol în căpşorul meu, dar de multe ori s-a schimbat foaia.

Nu vorbim de bărbatul perfect sau mitul legat de existenţa acestuia, ci de alt soi de bărbat. Tot un fel de mit ar fi şi acesta. 😛

Nu vreau să scriu despre bărbaţii fără vicii care sunt single, într-o relaţie sau proaspeţi legaţi la mâini (a se înţelege căsătoriţi). Este o chestie simandicoasă, plină de subînţelesuri şi care poate fi scrisă doar în anumite stadii ale unei relaţii.

Ci vreau să scriu despre bărbaţii fără vicii care sunt tătici.

Dar stai!

Nu vi-am menţionat că nu există bărbaţi fără vicii??

Poate fiindcă voi, femeilor, ştiţi acest lucru. Dar oare de ce ei, acei bărbaţi minunaţi, nu au aflat încă?

Cred că au încă mentalitatea veche!

Pentru ei fără vicii se înţelege a nu fi alcoolist, curvar sau agresiv.

Şi tu, soaţă dragă, trebuie să-i pupi picioarele fiindcă nu te bate, nu umblă cu nopţile prin baruri şi nu umblă după alte muieri.

Tu, soaţă dragă, trebuie să fii mulţumită că el vine acasă la tine, mai stă din când în când cu copilul, mai te scoate în oraş când deja-i baţi obrazul, te duce în escapade montane sau marine cu copil cu tot……. trebuie să-i mulţumeşti că te-a luat. Că l-ai găsit şi ai reuşit să faci să te ia de soţie.

Rar mai găseşti un bărbat ca el! :))))))))))))

Vai sufletul meu!

mitul bărbatului fără viciu

Da’ mai rezişti cu aşa exemplar de bărbat lângă tine?!?

Eu am o problemă cu aşa tătici, super mândri de ei şi care trebuiesc lăudaţi pentru comportamentul lor. De ce am o problemă cu ei?

Fiindcă au reuşit să-şi facă unul sau mai mulţi moştenitori, care nu vreau să ajungă să copieze astfel de comportament. Vreau să le tai elanul acelor tătici, de a se umfla în pene în faţa copiilor.

Zici că nu ai vicii, hai că-ţi găsesc eu unul!!!

Dacă vreunul din punctele de mai jos sunt sensibile pentru soţul tău, poate fi considerat viciu. Şi ai la îndemână o ocazie pentru a-i tăia din elan.

Pentru că vremurile s-au schimbat considerabil, un bărbat curvar, agresiv sau alcoolist, nu ar trebui să se regăsească pe lista de posibili partener a oricărei femei.

Femeie, rupe tot!

Aşa că iete ce este acceptabil, dar considerat viciu sau obicei prost:

  • Pescuitul. Plin de echipamente de pescuit, trezit cu noaptea-n cap, fiert de arpacaş, cutiuţe cu viermi în frigider….. lista poate continua. Este un viciu dacă este prestat doar de un membru din familie şi în mod constant. Pentru a-i veni de hac, trimite copilul cu tatăl la pescuit.

 

  • Pariuri sau jocuri de noroc. Fugi cu banii de lângă el cât poţi de tare. Nu încuraja şi nu te lega la cap dacă nu te doare, cu un aşa bărbat, dacă are acest viciu când sunteţi încă în primele etape ale unei relaţii. Îţi vei mulţumi mai târziu.

 

  • Jocuri video. Nu ştiu cum să reacţionez la astfel de persoane. Confundă realitatea cu jocul video, mai rău fiind când va încerca să atragă copilul în jocul său.

 

  • Hobby-uri cu animale. Câini sportivi, pisici, porumbei, găini, hamsteri, peşti de acvariu. Nu sunt rele aceste hobby-uri atâta timp cât nu sunt pe primul loc în familie. Cât nu afectează armonia sau bugetul familie 😛

 

  • Cocheteală. Atunci când se prind de faptul că sunt mai atrăgători după ce au devenit tătici, pot începe să se pingălească mai mult. Mult mai mult. Pensat, tuns, haine asortate. La un moment dat pot deveni suspicioşi cu asemenea apucături. Nu e nimic rău în a se aranja, dar nu-i ok când se pierde cu orele în oglindă. Se poate transforma într-un narcisist.

În fond şi la urma urmei, nici acestea nu sunt vicii atât de rele, dar devin obiceiuri proaste care vor pune în beţe relaţia voastră. Care vor afecta copilul şi care vor şubrezi familia.

Şi pe cine cade greul?

Tot pe umerii tăi soaţă dragă. Asta dacă vrei să dai un exemplu bun copilului tău.

Voi credeţi în mitul bărbatului fără viciu?

 

8 Comments on “Mitul bărbatului fără viciu”

  1. O opinie pertinienta,zic eu. Nici exagerata, nici delasatoare. Care nu lasa loc de interpretari prea mari!
    Curios de partenerul autoarei, ce a avut de zis cand a citit articolul?

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.