Vaccin. Mamografie. Educaţie

Am reuşit ca în titlul acestui articol să adun cele trei cuvinte care stârnesc înverşunate dezbateri în aceste zile, în această minunată ţară. VACCIN MAMOGRAFIE EDUCAŢIE!

Dezbaterile sunt bune. Sunt încurajate.

Atâta timp cât ele se fac pe un ton civilizat.

Atâta timp cât duc la ceva costructiv.

Dar să fim martori la aceleaşi dezabateri care nu aduc nimic bun….. ….

Unde-i logica?

Mor oameni si copii de foame, de frig, în accidente rutiere, din cauza violenţei domestice, din cauza abuzurilor sexuale, din cauza abuzurilor de droguri şi alcool!!!

În aceste cazuri nu se sesizează nimeni? Nici o autoritate naţională? Sau cazurile sunt prea multe pentru a face faţă problemelor?!?!

Statisticile sunt mult mai înfiorătoare decât cele prezentate aceste zile pentru copiii ne-vaccinaţi!

Ne legăm de deciziile luate de fiecare de un părinte de a-şi retrage copilul de la şcoala tradiţională şi de a-l educa acasă. Bravo lui!

Şi eu aş face la fel, dacă aş considera că sunt aptă de aşa ceva. Dacă aş considera că m-aş descurca să-i ofer copilului informaţiile şi cele necesare unei dezvoltări armonioase, lucruri de care aş fi RESPONSABILĂ DOAR EU. Că îl ajut şi contribui activ la dezvoltarea sa, după ce a fost expus unui program şcolar, asta-i partea a doua.

Ne legăm de deciziile unor părinţi de a nu-şi vaccina copii. Treaba lor!

vaccin mamografie educaţie

De ce-i atacăm, în loc să încercăm să găsim o cale de mijloc?

Sunt copii care au avut de suferit din cauza unui vaccin, sunt copii care au murit din cauza lipsei vaccinului!!!!

CA SPECIE, FIECARE PERSOANĂ ESTE DIFERITĂ LA NIVEL CELULAR!!!!!!

Este cel mai urât lucru pe care-l văd: oameni care profită de naivitatea unor părinţi.

Părinţi care sunt la fel de sensibili ca şi mine când vine vorba despre sănătatea copilului.

Părinţi care îşi doresc un copil sănătos, doar că, din lipsă de informaţii sau prea multe informaţii eronate, nu ajung mereu la cea mai bună decizie!

Atunci, ne asumăm decizia luată!

Că sistemul medical din România are bube mari, asta-i vina tuturor. Fiindcă nu le tratăm! Doar le pansăm şi aşteptăm să fie bine!

Ne legăm de persoane care prezintă situaţia delicată a unor persoane care au fost diagnosticate greşit cu „ajutorul” unei mamografii!!

Nu ţin partea nimănui, dar aţi citit articolul respectiv?

Aţi citit ce scrie în el?

Eu, am rămas cu următoarea informaţie, preluată exact de pe site-ul cu pricina:

1,3 m-i-l-i-o-a-n-e de femei din America au fost fals diagnosticate și tratate cu metode chimice agresive și letale împotriva unui cancer de sîn pe care nu îl aveau!

De către medici incompetenți sau diabolici, așa cum a fost cazul oncologului Farid Fata, condamnat la 45 de ani de închisoare pentru că a fraierit peste 500 de persoane că ar avea cancer, tratîndu-le cu citostatice toxice în valoare de 35 de milioane de doalari. „

VOI CE ÎNŢELEGEŢI DIN ACESTE PARAGRAFE?!?!

Dar, cum să nu facem un pic de vâlvă?

Cum să nu crestăm firul în patru pe la televizor, pe reţele de socializare?

Pot decide singură. Tu?

Cum să ne punem noi mintea la contribuţie şi să schimbăm ceva?

24 Comments on “Vaccin. Mamografie. Educaţie”

  1. Un popor fara cultura este un popor usor de manipulat. – Doamne, cat de adevarate sunt cuvintele astea. Mai adaugi si o persoana care este specialista in a fraieri ignorantii cu vorbe suflate in aur, ignoranti lenesi de altfel, care doar asteapta „schimbarea in bine”, dar fara sa ridice un deget in a face ceva util, ceva bun, si gata. Ai Romania actuala.
    Atata potential, atatea minti stralucite care au reusit peste hotare ceea ce propria tara le-a refuzat. Aici gasesti mai multe piedici, decat solutii. Oameni care prefera sa mature omenia sub covor, si sa lase murdaria sa-si faca de cap. Murdarie si la suflet, si la corp. Oameni care prefera sa traiasca pe picior mare, in loc sa salveze un bebelus, cea mai pura fiinta de pe pamantul asta. Cat de bolnavi sunt oamenii astia care experimenteaza pe pacienti de dragul unor diplome, unor „recunoasteri”, doar ca sa le ramana si lor numele in istorie? De dragul banilor?
    Stau si ma intreb cateodata, ei chiar dorm bine noaptea? Chiar se bucura de tot ce au facut, sau pur si simplu nu le pasa, nu realizeaza cat rau fac? Cum isi pot justifica ororile? Nu mai am de multa vreme incredere in justitia de pe pamant, si incep sa cred ca niciodata nu vor plati pentru tot raul pe care l-au facut aceste javre, nici macar acolo sus. Nu poti blama un parinte care n-are incredere in sistem, oricare ar fi el. Nu ne protejeaza nici unul.
    Sincer, nu prea mai urmaresc stirile, asa ca maicamea e singura mea sursa mea de informatie. Ma ingrozeste ce imi spune cateodata. Cu o mana de oameni, nu se va schimba niciodata tara noastra. In special ca sunt destule javre care nu vor aceasta schimbare.

  2. Deciziile apartin fiecarui parinte, intr-adevar! Insa in acelasi timp, sunt de acord cu tine..prea multe informatii eronate si prea multi oameni care au interese…Si atunci? Cum aflam adevarul despre ce ne intereseaza? Din ce surse e cel mai bine sa ne documentam? Forumurile nu mi se par o idee deloc buna, ba mai mult, acolo parca te adancesti si mai mult, fara sa afli nimic!

    1. E greu în astfel de timpuri să te încrezi în ceea ce ţi se oferă. Poţi doar spera că deciziile luate şi ajutorul primit, să te ajute. Nu să te încurce.

      Însă, nu putem trăi doar cu frică sau în paranoia. Totul este relativ în viaţă. Hai să nu mai despicăm firul în patru şi să luăm viaţa aşa cum vine. Cred că am fi cu toţii mai conştienţi de noi.

    1. Plecare pe alte meleaguri este bine de făcut când nu ai reponsabilităţi familiale. Atunci ai energia şi timpul neccesar dezvoltării personale.
      Apoi, totul devine mai greu.

      Indiferent de ţară!

  3. Multi din comoditate accepta sa fie manipulati de tv, sa nu trebuiasca sa gandeasca ei..sunt multe de schimbat in tara asta, dar modul de a gandi a multora e cel mai greu.. dar incet, incet odata cu schimbarea de generatii poate avem vreo sansa..

  4. Când o să se schimbe… 🙁
    Câțiva oameni amărți nu pot schimba lumea, degeaba îs 1000, dacă restul nu ridică un deget.

  5. Iarta-ma, insa mi se pare deja cliseica toată discuția și chiar nu ii vad rostul, nu e ca si cum oamenii de aici, ce comentam niste fapte, vom schimba acum lumea..

    1. E cliseic si subiectul. Insa, eu vad in oamenii care comenteaza asupra acestui subiect, posibili parteneri in schimbarea lumii!
      Caci din noi vine schimbarea!

      Nu crede insa ca toti oamenii care comenteaza vor o scchimbare sau chiar ar participa la o actiune de acest gen daca ar fi sa se organizeze una pe viitor. Insa, speranta moare ultima!

  6. Ssunt o norocoasa ca pana la varsta mea nu am fost internata in spital aici in tara. O singura operatie am avut si optat pt strainatate. Cheltuim bani pe sanatate si tot nu suntem in siguranta, nu mi s a vazut un fibrom de 12cm la urgente? Atunci ce asteptari sa avem 🙁

  7. Sistemul de invatamant, sistemul medical….toate sunt praf in tara noastra din pacate. Educatia lipseste cu desavrsire si de aici pornesc toate problemele…

  8. Sunt multe interese la mijloc, sincer legat de scoala, prefer educatia din scoala, e foarte greu acasa sa oferi toate informatiile de care are nevoie, As schimba clar din temelii sistemul de invatamant romanesc.

    1. Cred ca depinde foarte de mult de posibilitatile fiecarui parinte si de ce are pregatit pentru copil pe viitor. Caci daca are de gand sa-l sustina spre alte meleaguri, atunci nu vad de ce ar ramane aici.
      Repet, totul depinde de fiecare in parte.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.