Cum să îţi transformi maşina

O maşină transformată te ajută să priveşti din altă perspectivă timpul petrecut în ea.

Nu ţi-o schimbă cu totul, dar se transformă maşina astfel încât cu dotările potrivite să nu mai ţi se pară o corvadă timpul pe care ţi-l petreci blocat în trafic.

Sau când trebuie să parchezi într-un loc strâmt.

Sau când mergi cu copii cu maşina la mare.

Baga viteza, lasa ambreiajul!

Ce vezi la vecini, îţi place?

Vecinul meu, împătimit al meciurilor de fotbal, şi-a instalat în maşină un sistem de navigaţie auto dedicat maşinii sale, un Audi A3 din 2013.

Unde poate să vadă meciurile dorite, fără să fie deranjat de soţie.

Vecin la vecin trage

Şi fiindcă maşina vecinului este aproape de cea a visurilor sale, vecinul care trebuie să pună maşina la dispoziţia doamnei în cazul în care o solicită, s-a asigurat.

Atunci când a dat comanda pentru sistemul de navigaţie, va primi şi senzori pentru parcare şi cameră pentru marşarier. Ca să-i fie utili până când reuşeşte să-i cumpere soţiei o maşină pentru a fi folosită doar de ea. Pentru a o ajuta pe doamna lui în trafic.

Şi pentru a-şi proteja maşina de diverse evenimente neplăcute. Căci este păţit. I-ar fi prins bine o cameră pentru marşarier atunci când doamna a decis să atace stâlpul „apărut de nicăieri” din parcarea complexului SPA. Pagubă care l-a costat o mică avere, mai ales că a trebuit reparat şi stâlpul.

Femeia impunătoare. Ce are în plus faţă de restul femeilor?

Prea mulţi vecini

După un meci urmărit în maşină de al meu soţ împreună cu vecinul, m-am trezit cu intenţia omului meu de a-şi îmbunătăţi maşina pe interior.

Iată doleanţele sale:

Ca să nu  mai fie nevoit să apeleze la serviciile mele de localizare şi calculare a traseului optim, atunci când mergem în escapade de weekend sau concediu. Deşi telefonul meu smart face treabă bunicică 😛

Ca să fie sigur că poate folosi telefonul pentru convorbiri importante fără a fi nevoit să tragă pe dreapta. Utilizarea necorespunzătoare a telefonului în trafic poate provoca accidente!

Pentru a nu mă mai da pe mine jos din maşină când trebuie să parcheze într-un loc dificil,ca să-l ghidez. Cu aceste camere vede singur pe ecranul navigaţiei ce se întâmplă în jurul maşinii.

  • Instalare TV Digital plus un Pachet internet EDO- 4G

Pentru a urmări desenele animate sau filmul preferat, direct în maşină. Aici se adresează copiilor, în speranţa că nu va mai fi nevoie să audă mereu: ” Cât mai avem până ajungem?” , ” Mai avem mult?” .

  • Monitor de plafon auto

Pentru ca filmele şi desenele animate să poată fi vizualizate de pasagerii din spate, într-un mod cât mai comod, fără a fi deranjat şoferul.

Cam curajos bărbatul ăsta al meu, cam multe vrea el să facă!

Dar are noroc cu o soţie ca mine, care-l va încuraja mereu să facă ce este mai bine pentru familie! 😛

Mai ales că după ce ajung eu la volan, voi instala şi câteva aplicaţii Android pe navigaţia multimedia. Facebook, TripAdvisor Hotels Restaurants, Meteo&Radar, Waze-GPS Hărţi şi Trafic şi câteva jocuri simple pentru cei mici. Ca să-i ţin ocupaţi atunci când merg doar cu a lor mămică la plimbare cu maşina!

Nu am visuri imposibile, ci doar aspir la o altfel de călătorie cu maşina.

Voi ce părere aveţi despre navigaţiile auto?

navigaţiile auto

10 Comments on “Cum să îţi transformi maşina”

  1. daca as fi soferita, cu siguranta mi-as monta toate chestiile astea pe masina. Nu m-as descurca prea bine in lipsa senzorilor de parcare, a camerei video marsarier sau a unui sistem de navigatie de tipul celor de la edotec.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.