Sărbătorim cheful de viaţă

În viziunea mea, petrecerea perfectă este cea în care toată lumea se simte bine! Unde cheful de viaţă este foarte mare!

În care reuşeşti să uiţi pentru câteva ore de grijile cotidiene!

În care reuşeşti să legi prietenii şi în care faci schimb de păreri sau experienţe cu mai multe persoane!

În care VESELIA este pe chipul fiecărui invitat!

Când aţi fost ultima dată la o petrecere care nu avea nici o obligaţie de participare? Unde nu era nevoie să urmezi un dresscode, sau să duci cadouri, sau unde să nu mergeţi din obligaţie?

Cum organizezi o astfel de petrecere?

Alegi o temă, stabileşti un program, un buget şi te pui pe treabă. 🙂 Simplu, nu?

Iată cum aş face eu această petrecere frumoasă. O petrecere în care oamenii vor veni cu reţinere, dar vor pleca cu zâmbetul pe buze. Unde singura regulă va fi să apelăm la bunul simţ şi să facem lucrurile cu măsură. Să nu abuzăm de ceea ce se oferă.

Tema petrecerii este una simplă: PETRECERE ÎN PARC.

Nu avem nici un motiv special pentru a organiza această petrecere. Nu promovăm nimic, nu avem lansare de produse, nu este o ocazie specială, susţin doar ideea de comunitate. Şi nu candidez la nici o funcţie în politică 😛 Vreau să ne cunoaştem, să socializăm, să ne simţim bine.

Primul lucru pe care l-aş face, ar fi să creez un eveniment pe Facebook. Aşa sigur va vedea suficient de multă lume ideea acestei petreceri.

Fără invitaţie personalizată. Este o petrecere pentru toate persoanele care vor să se simtă bine. Iar pentru o prezenţă mai bună, pentru un interes mai ridicat spre participarea la această petrecere, trebuie o descriere frumoasă a evenimentului.

Masa de sărbătoare a primit noi semnificaţii!

Aş prezenta ceea ce am scris mai sus, care este scopul acestei petreceri şi aş adăuga următoarele:

  • Ne întâlnim în data de zi/lună/an, la ora x, în Parcul Mic. Unde vom sărbători VIAŢA! Unde ne vom întâlni cu mic, cu mare, vom depăna amintiri, vom împărtăşi experienţe de viaţă şi unde vom lega prietenii. (Petrecerea este încă la stadiul de proiect şi daca aş da date reale, mă pot aştepta să se şi prezinte lumea)
  • Fiecare trebuie să aducă ceva la această petrecere. Pe lista de lucruri necesare, avem: gustări, apă/suc/ceai, fără băuturi alcoolice, pahare şi tacâmuri de unică folosinţă,  baloane, jucării şi jocuri de societate, serveţele, feţe de masă.
  • Vă sfătuim să aduceţi măcar o persoană cu voi la această petrecere. O persoană cu care să împărtăşeşti această veselie şi cu care să ai amintiri pe viaţă.
  • Programul petrecerii cuprinde multă voie bună, fotodivertisment,  jocuri pentru cei mici, cântece şi dans pentru cei mari. Cântece care vor fi cântate de participanţi. Nu avem dj sau formaţie. Nici nu ne dorim. Fiindcă nu vrem să transformăm această petrecere într-una de promovare a diferiţi sponsori sau branduri.

Mesele necesare le caut eu şi le duc în parc.

Ştiţi, cu cât aprofundez ideea acestei petreceri mai mult, cu atât mi se pare că seamănă un pic cu un carnaval.

Sau cu o petrecere de tip carnaval. Unde se adună multă lume şi veselia este la ea acasă. Dar, eu caut să serbez cheful de VIAŢĂ. Am mai zis, nu?!

Să plece lumea de la petrecere su zâmbetul pe buze.

Să aprecieze mai mult lucrurile simple dar frumoase.

Terapia prin râs!

Să-şi aducă aminte cu drag de această petrecere. Iar Facebook le va aduce aminte în fiecare an de ceea ce s-a întâmplat la acea petrecere.

Sunt multe lucruri care pot merge rău la o petrecere în parc, dar dacă ne setăm pe reuşită, posibilele dificultăţi întâmpinate vor fi insignificante în comparaţie cu ceea ce se poate obţine de la participanţi. Şi anume CHEFUL DE VIAŢĂ!

Vouă cum vi se pare idea de petrecere în parc?

Putem sărbători cheful de viaţă?

cheful de viaţă

8 Comments on “Sărbătorim cheful de viaţă”

    1. Am avut un chef de viață atunci când am scris acest articol!!!!!! Mă și vedeam în parcul plin de oameni faini!

      Un fel de serbare câmpenească dar fără prăjeli la standuri sau precupeti 🙂

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.