Meniul unui eveniment unic

Fiecare moment este unic. Se poate ca în timp să mai trăim momente asemănătoare, dar nici unul nu va ca şi celălalt.

Unele momente vin la pachet cu o întreagă desfăşurare de forţe. Un întreg şir de liste şi doleanţe, decizii şi degustări, presiune şi frustrare. Aşa sună pregătirea unei zile minunate din viaţa oricărei femei: ZIUA NUNŢII.

Ce presupune organizarea unei NUNTI

Ştiu, această zi se poate să nu fie chiar unică. Există posibilitatea de a fi repetată în viitor, cu alte personaje, dar nu va fi la fel ca şi prima. Emoţiile diferă, organizarea diferă. Dar nu ne gândim acum la această posibilitate. Hai să ne concentrăm pe ceea ce se petrece acum.

Un meniu pentru un eveniment unic reuşit are nevoie de mai multe alegeri înţelepte.

O locaţie de vis. Un meniu cu mâncăruri de excepţie. Atmosferă superbă.

Alegerea unui boutique hotel pentru această experienţă poate fi printre cele mai bune decizii luate vreodată. Residence Hotels îţi pune la dispoziţie mai multe opţiuni pentru o locaţie necesară desfăşurării evenimentului. Fiindcă acesta este scopul unu boutique hotel, să-ţi ofere servicii personalizate.

Hotelul Arc de Triomphe by Residence Hotels îţi pune la dispoziţe trei spaţii diferite pentru amenajarea decorului perfect pentru ziua nunţii, plus un pachet de nuntă care îţi uşureză munca şi te scapă de mult stres. Primeşti un consultant de evenimente, ai parte de o degustare completă a meniului, tort personalizat, mese aranjate elegant, mai lipseşte să-ţi aleagă rochia de mireasă şi evenimentul e gata să înceapă. 😛

Ce vă zice vouă expresia” Biorestaurant Bucureşti” ?

Pe mine mă trimite la restaurant Oliviers. Personalul care găteşte în bucătăria acestui restaurant foloseşte doar produse bio, iar deserturile sunt făcute de casă.

Şi când zic personal, mă refer în primul rând la maestrul culinar care găteşte meniul restaurantului.

Cele prezentate sunt doar o parte din deliciile pe care maeştrii le gătesc zilnic din meniul restaurantului. Vă daţi seama ce iese din mâna lor atunci când au de gătit pentru evenimente speciale?!

Aceste preparate nu par a fi genul de produse clasice pentru o nuntă. Dar am depăşit această barieră. Mai ales acum, când la o nuntă este apreciată din ce în ce mai mult aranjarea în farfurie a preparatului şi gusturile tuturor par a se fi ascuţit doar privind emisiuni culinare.

Că tot am menţionat de plating al unui preparat, ca şi invitat la o nuntă, observă doar să vezi momentul în care se serveşte mâncarea, câte telefoane stau deasupra farfuriei pentru poze de pus pe reţelele de socializare 😛 Cu cât sunt mai multe poze postate, cu atât ştii mai bine că seara a fost un succes.

 

Iar ca o observaţie personală, dacă restaurantul oferă mirilor tort personalizat, însemnă că sunt profesionişti. Nu merg la foarte multe nunţi, dar la cele care am fost  recent, m-a şocat macheta de tort. Adică vine tortul, se prefac că taie din el, stau la poze, toată lumea merge să admire macheta, apoi vine ospătarul cu porţia de tort din bucătărie. Da de ce?! De ce mai zici că ai tort, când ai doar o formă de polistiren în faţă?!

Farmecul acestui moment stă chiar în tăierea tortului. Da, dacă ai parte de un personal de servire slab pregătit, vei avea parte de porţii de tort urât tăiate. Însă dacă ai parte de servicii de genul celor oferite de restaurantul Oliviers, nu ţi-ai mai face griji pentru astfel de detalii.

Sau  poate nu eşti genul care să pună accent pe astfel de detalii. Dar parcă orice femeie în astfel de ipostaze devine mai atentă şi mai sensibilă.

Meniul unui eveniment unic:

  • Oameni veseli şi frumoşi
  • Locaţie de vis
  • Atmosferă superbă
  • Mâncare extraordinară
  • Atenţie specială oferită fiecărui participant
  • Tort personalizat
  • Muzică bună

Tu cum vezi un un meniu perfect pentru un eveniment unic?

eveniment unic

11 Comments on “Meniul unui eveniment unic”

  1. Pentru astfel de evenimente este bine sa apelezi la profesionisti in domeniu pentru a scapa de orice griji legate de organizare, pregatire, servire,oricum si in aceste conditii chiar daca totul iese perfect se vor gasi carcotasi care sa comenteze ca aia a fost asa, ailalta altfel, ca nu au fost de ajuns, ca friptura nu a fost gatita bine, ca sarmalele nu au fost fierte,,,,

  2. Foarte frumos,chiar urmeaza sa ne programam data nuntii,si apoi pregatirile,intr adevar vrem ca in acea zi sa fie totul magic ,unic si perfect,dar cred ca nu exista nunta sa nu fi uitat sau gresit cate ceva sau sa nu fost pe plac.

  3. Îmi place subiectul ales de tine: meniul unei nunți de vis. 🙂 Mi-a atras atenția această idee: „Cu cât sunt mai multe poze postate, cu atât ştii mai bine că seara a fost un succes.” :)) Ingenios spus!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.