Ținute pentru petrecere

Încerc să îmi aduc aminte cine m-a îndemnat sau de unde am prins eu gândul că m-aș pricepe să vin cu recomandare de ținute pentru petrecere. Treaba-i consumată, căci articolul are deja vechime. Acum primește un update care sper să fie în ton cu ceea ce se caută.

Știu că între timp am avut treabă cu o rochie, ce am modificat-o acasă de câteva ori și am scris aici despre acel proces. Rochia veche devine rochia nouă.

Mai știu și că am avut o sesiune foto într-un magazin de unde am ales câteva ținute interesante și apoi le-am expus pe blog în acest articol- Ţinute de vară.

Dar, ținute pentru petrecere?

tinute pentru petrecere

Eu aleg mereu să port ceea ce mă avantajează și în ce mă simt bine. Aș risca să spun comod, dar nu vreau să te duci către pantaloni pufoși de casă sau tricouri sport. Comod pentru mine este acel obiect ce îmi permite să mă desfășor dar mă și ajută să fiu în cea mai bună prezentare.

Ținute de petrecere alese de mine

Cum eu vin cu recomandări ce mi se potrivesc mie, dacă vrei să afli spatul specialistului, vizitează site-ul Mariana Romanică. Eu o urmăresc pe Instagram și îmi place mult ceea ce am găsit la ea. Ca să nu mai menționez că este consultant de imagine. Și nu numai 🙂

Rochia de petrecere

Pentru mine va fi mereu cea mai simplă și la îndemână opțiune. Acum, buba vine când trebuie aleasă rochia și când trebuie cumpărată. Da, magazine sunt destule în oraș, dar timp pentru a le vizita până îmi găsesc aleasa… cam greu de găsit atâta timp.

Online e mereu la îndemână. Am scris un articol despre acest subiect. Cumperi rochii online?

Rochia trebuie aleasă în funcție de corp. La petrecere merg mereu cu o rochie midi. Nu scurtă, nu lungă. 

Alegerile mele, cele ce se văd în poze, sunt găsite pe acest site.

rochii de petrecere

Încălțămintea pentru petrecere

Bineînțelesc că vin cu recomandare pentru ceea ce aș purta eu la rochiile de mai sus. Și chiar dacă găsirea unor încălțele bune este greu de realizat în mediul online, nu este misiunea imposibila. Ci mai greu de atins 😛

Modelele se găsesc la preț bun în magazinul online, dar se pot căuta și în magazinele fizice ale acestui brand. Și sunnt numai bune de purtat la ținute pentru petrecere.

pantofi de petrecere

Accesorii ce completează oricare ținute pentru petrecere

Pun direct pozele și dacă vă tentează vreuna, dați click pe poză și vă duce mai departe.

Musai bifate bijuteriile, geanta și eventual un ceas. Ține de gustul fiecăruia cum le potrivește sau le adaugă.

geanta din piele

accesorii petrecereCum ți se par alegerile mele?

Știu că sunt prezentate la modul general și poate te așteptai la ceva mai complex…. dar eu atât am reușit să fac. Sunt alte persoane mai calificate pentru alte sfaturi complete.

Sper să îți fi fost de folos, măcar cu îndrumarea către magazine!

7 Comments on “Ținute pentru petrecere”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.