Pregătiri de sărbătoare. Răsfăţul trupului

Sună tare chinchi titlul, partea a doua, răsfăţul trupului. Dar, există şi alte metode de răsfăţ decât cele obraznice la care v-aţi gândit voi. Sau doar eu am minte plină de cenzură?!

Şi, deşi am planuri şi pentru un articol mai obraznic, cu recomandări  pentru adulţi, azi prezint produsele cosmetice care îţi pot răsfăţa trupul şi te pot pregăti de petrecere.

Produse care te pot ajuta să intri în atmosfera de sărbătoare prin multe subtilităţi. Produse parfumate, preţuri decente, comandă nouă, promoţii pe vine

Iarăşi un magazin online este vinovat de ceea ce prezint eu aici, magazin pe care l-am mai promovat, cel cu  produse parfumate: BottegaVerde.ro

Care-i logica?

Se face că în această perioadă manichiuristele sunt cu programări din luna octombrie/noiembrie.

Ccosmeticiana mă primeşte doar pentru pensat şi vopsit sprâncene (după multe rugăminţi m-a primit), iar la coafor mă duc să-mi trag o coafură care să reziste de la Crăciun până la Revelion (sper să fie cât de cât prezentabilă).

Deci, cum mă pregătesc de sărbători?

răsfăţul trupului

Cum îmi răsfăţ trupul?

Comanda ce a sosit de la Bottega Verde are tot ce-mi trebuie.

Lac de unghii nu am putut alege doar o nuanţă, aşa că am ales trei.

Am şi trecut la treabă şi mi-am tras o lăcuire în grabă şi am avut şi nişte abţibilde din pufuleţii cu surpriză (vă vine să credeţi că pun abţibilde pentru unghii în pufuleţi!?).

Dar m-am chinuit ceva timp ca să  pot să folosesc pensula cum trebuie, fiindcă este foarte lată. La degetul mic am folosit-o cu greu. Dar, place mult la mine ce a ieşit.

Pentru mâini am mai comandat şi un set cadou, de îngrijire mâini.

De la frig, de la spălatul vaselor, de la soluţiile de curăţat şi de la tot felul de soluţii pe care le folosesc pentru obiectele handmade care le fac, mâinile au nevoie de hidratare şi îngrijire mai atentă.

Şi mai am încă pe stoc geluri de duş, să le pot folosi pentru câteva sesiuni de băi relaxante în vana mea de la bloc.

Un luciu de buze care mă face să cred că mi-am botoxat buzele, un rimmel pentru gene lungi, un tuş rezistent, parfumul cu mine şi sunt gata de petrecere!!

Recomand cu mare drag:

Un set de produse din gama Vaniglia Nera– vanilie neagră, care aduce un parfum deosebit pielii. Nu vă pot zice în cuvinte cât de mult îmi place acest parfum!!!

Şi un set de produse pentru bărbaţi. Ştiţi cât de bine se pricep italienii la parfumuri pentru bărbaţi, nu?!

Trebuie să primească şi ei ceva!

Deocamdată, acesta este răsfăţul pe care vi-l prezint. Sunt sigură că în momentul în care aţi intrat pe site, aţi găsit multe produse care vă vor „mângâia” trupul.

Ziceţi voi că n-am dreptate?!

Ce produse vă ajută la răsfăţul trupului şi-l pregăteşte de sărbătoare?

63 Comments on “Pregătiri de sărbătoare. Răsfăţul trupului”

  1. Un articol interesant…sfaturi practice pt una că mine cu un zăpăcit de bebel care nu prea îmi lasă mult timp și pt mine…ce coafor și manichiura la salon? Vise… Iar în ceea ce privește produsele recomandate de tine ….sincer nu le-am incercat… Eu sunt fan Nivea…dar sincer … m-ai făcut curioasă și sunt i persoana deschisa la orice…cine știe poate le voi incerca…oricum mersi pentru sfaturi…

  2. Într-adevăr un articol interesant care mă face sa sper la mai bine mai am 4 săptămâni și nasc și mă gândesc ca nu voi avea timp pentru mine sa mă aranjez ca în fiecare an dar sunt câteva lucruri simple pe care leam găsit în acest articol care nu miar lua o veșnicie sa le fac Cum ar fi lacul de unghii sau o crema hidratanta așa ca va pup și spor în continuare.

  3. In apropierea Sarbatorilor imi place sa ma rasfat macar putin intr-un mod mai inedit decat o fac de obicei si de aceea apelez la salon! Cu cateva saptamani mai devreme imi faco tunsoare noua, apoi mai aproape de fericita ocazie ma duc la cosmetica pentru a imi pensa si vopsi sprancenele. despre manichiura nu pot spune prea multe, imi place mai mult sa mi-o fac acasa si sincer, tine mai bine!!! asa ca las aceasta pentru ajunul evenimentului, dupa ce imi pun la punct toate treburile!

  4. Am parte de putin rasfat. Nu-mi ajunge niciodata timpul, dar o data pe luna zic stop si atunci mereu la un salon unde ma las in mainile fermecae ale fetelor si pentru o luna ma simt ca noua. Produsele Bottega Verde sunt extraordinare mai ales gelurile de dus dupa care sunt inebunita.

  5. Întotdeauna m-au atras produsele de la Bottega Verde,dar momentan nu prea am cum să le comand.Folosesc pențru ochi o crema de la Apicola Harnaj,o apa micelară Farmec pentru demachiere ,o crema antirid Anew,o crema pentru mâini de la Cosmeticplant cu cătină.

  6. Produsele de la Bottega Verde sunt extraordinar de bune , un adevarat raspaf pentru orice femeie ! Am incercat si eu crema de maini cu Karite si untul de corp , din aceeasi gama de la ei , si mi-a placut extreb de mult . Intentionez sa mai cumpar si alte produse de la ei 😉

  7. Pentru mine este important sa ma ingrijesc.Zona unde locuiesc are o apa dura plina de calcar asa ca am de toate pentru toti.De la produse ingrijire bebelusi ( nepoata) , pentru barbati si femei varsta 2 si pentru doamne varsta 3 ( mama).

  8. Este foarte important să nu uităm să ne răsfățăm, să ne îngrijim… Ca femei avem grijă de toate, de soț, de copii, de casă, să ne facem bine treaba la serviciu, dar uităm să ne acordăm și nouă atenție. Eu ador produsele de la Bottega Verde și le-am introdus în rutina mea de îngrijire. Nu doar că hidratează pielea, dar prin mirosul lor minunat, acționează precum aromaterapie!

  9. Interesant articol. Am invatat cate ceva.
    Sincer, am vazut peste tot recenzii bune despre Bottega Verde.
    Ma rentează si pe mine sa incerc.

  10. Mereu imi zic ca trebuie sa ma rasfat mai mult. Desi mi-am achizitionat o sumedenie de produse care mai de care mai parfumate si care promit catifelarea intensa a pielii, nu prea imi fac timp sa le folosesc. Bottega Verde este inca o enigma pentru mine, nu am avut ocazia sa le testez produsele, dar cum o sa am ocazia, o sa-mi iau si eu ceva de la ei.

  11. Eu când am citit titlul mă dus cu gândul de la la prăjitură mă așteptam să citesc o rețetă cv dar surpriza și eu. Câteva produse îmi place mult gelurile de dus eu le aduce pe cele cu cocos mă răsfăț tot timpul am grija de corpul meu.nu este nici o data din casa fara luciul meu de buze și crema de mâini, parfumelul și rimelul mai ales când e zi de sărbătoare trebuie sa mă simt bine și să fiu mereu îngrijită așa că eu folosesc produse de la mai multe firme pt mine contează să fie pe placul meu .

  12. Da si eu sunt indragostita de gelurile de dus care au un intens miros de vanilie ,sunt ca o adiere de primavara ,ceva care cu adevarat iti da o stare de bine ,de curat,de incantare. . Eu nu-mi pregatesc un rasfat anume pentru sarbatori,,…….poate e de vina si varsta mea care nu mai imi da acel entuziasm tineresc pentru acest lucru ,dar ingrijirea zilnica si folosirea cremelor si a altor produse cosmetice si de ingrijire personala folosesc din abundenta . Multumim ptr concurs .

  13. De la bottega verde am incercat un singur produs Fardul de ochii care chiar imi place mult,imi place articolul scris de tine te pregatesti cum se cuvine de sarbatori.Ma tenteaza si pe mine cate ceva de acolo ❤

  14. Cei de la Farmec au grija de mine,pentru ca ochii mei sa nu arate „obositi” folosesc Gerovital Derma+,o crema antirid contur ochi.

  15. Adevărat ce spui tu , în perioada sărbătorilor cu greu reușești sa fii în grafic , peste tot este foarte aglomerat . Trebuie din timp sa luam masuri !

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.