Încep reducerile!!!

Abia s-a terminat nebunia cauzată de cumpărăturile de Crăciun şi Anul Nou, când se prea poate să fi stors cardul şi/sau portofelul pentru a cumpăra ce-ţi place sau ce trebuie, că se anunţă un nou val de reduceri!

Ca să nu uit, „LA MULŢI ANI!” cu ocazia trecerii într-un an nou, an mai bun, an gata să vă dea pe spate. Nu am făcut articol separat, că-i plin netul de gânduri bune, de retrospective. Ale mele sunt toate pe blog, dacă vreţi să le vedeţi.

Revenind, la reduceri. Cică se face lichidare de stoc la produsele de iarnă. Cică acestea ar fi reduse extraordinar de mult şi este bătaie pe ele.

Schiţa unui an trăit de un blogger. De mine!

Aţi văzut cuvântul „CICĂ”?

Eu văd aceste reduceri ca un black friday reloaded. Multe sunt promoţii de faţadă. Ca să nu mai zic de reduceri la produse care sunt cu stocul în pioneză- unul sau două produse pe stoc şi mărimi extreme.

Voi urmări reducerile de început de an pe trei magazine online:

Kalapod.net

Să văd dacă-mi găsesc ţipele la preţ bun. 😛

De aici tot am mai comandat.

Deşi am avut ceva probleme cu o pereche de sandale romane în vară, când mi s-a luat modelul curelelor pe picioare, nu am renunţat la achiziţia de produse.

Alte probleme nu am avut. Nici cu mărimea, culoarea a fost mereu cea din poză şi modelele au arătat bine la mine în picioare.

Poate şi fiindcă mă pricep să-mi aleg eu încălţămintea.

Pe eMag urmăresc lichidările de stoc, în mod general. Evit black friday şi caut promoţiile sezoniere.

Şi credeţi-mă, că mă simt mai liniştită dacă nu sunt mega promoţii anunţate. Oare o fi de vină practicile naşpa dezvăluite în ultimele ani?!

Acum ochesc decoraţiuni şi mobilier, poate mai pun de o redecorare a apartamentului.

Mai stau şi pe fashiondays……..

……..să văd dacă apar mai multe modele pentru mărimi mari. 😛 Dar, măcar au şi aceste mărimi. Sunt multe site-uri care nu au. Văzui şi modele pentru 3XS. WTF?!

Oi fi eu mai cu moţ, dar oare chiar există oameni din RO care să poarte 3XS. Cât o fi mărimea lor în centimetri? Sau de acolo se poate lua şi pentru fete? Bine, am văzut doar o rochie cu această mărime, dar na!

Dar, eu vă trimit prin magazinele fizice. Să probaţi, să testaţi, să transpiraţi, să vă învârtiţi. Asta dacă nu aveţi unul sau mai mulţi copchii care vor să vină cu voi 😛 !

Să umplem garderobe!!!

Voi profitaţi de reducerile de început de an?

reducerile de început de an

2 Comments on “Încep reducerile!!!”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.