Femeia şi vizita întârziată

Femeia este mai mereu o fiinţă neînţeleasă. De către bărbaţi e sigur. Dar avem momente în care nici noi nu ne înţelegem una pe alta.

Mai sunt clipe în care nici pe noi nu ne înţelegem, din ce cauză facem ce facem sau de ce reacţionăm cum o facem.

EU pot decide singură. Tu?

Vizita întârziată poate fi motiv de scandal!

Această vizită se lasă de obicei cu dureri de cap, dureri de sâni, dureri de mijloc, stări de greaţă, fluctuaţii hormonale, dar măcar vine o singură dată pe lună. Aţi ghicit despre care vizită vorbesc?! Menstruaţia.

Cum reacţionează femeia la o vizită întârziată?

Hai să vă zic eu cum văd situaţia. De reţinut că aici mă refer doar la femeia care şi-a început viaţa sexuală.

Şi indiferent de regularitatea vizitei, la un moment dat, tot va întârzia.

Femeia înainte de căsătorie

sarcina inainte de casatorie

Ferească-ne pe toate de astfel de situaţii. Mai ales dacă încă locuim cu părinţii. Nu că ar fi jalea de pe lume, însă, vizita întârziată în aceste momente poate fi veste nu tocmai plăcută. Dar aşteaptă măcar o săptămână înainte de a fugi la farmacie pentru un test.

Da, te-ai protejat, dar nu vrei să ştii câte cazuri sunt de femeii care au rămas însărcinate folosind metode contraceptive. Niciodată nu-i suficient de sigur.

Acuma, nu e caz de abstinenţă, dar un pic de grijă nu strică.

Femeia căsătorită

sarcina dorita

Aici deja ar trebui să fie motiv de sărbătoare! Când întârzie vizita unei femei căsătorite, nu cred că o opreşte cineva să fugă la farmacie pentru a cumpăra teste de sarcină.

Deşi liniuţele nu se văd din prima săptămână de sarcină, asta nu opreşte femeia să golească rafturile de teste de sarcină.

Femeia după ce a născut şi a închis fabrica de copii

sarcina cand ai deja doi sau trei copii

Multe femei nu au parte de vizita lunară după ce au născut. Aşa că stau liniştite o perioadă, însă după ce revin la normal şi vizita întârzie mai mult decât de obicei, deja e jale!

Nu eşti niciodată prea protejată, iar dacă ai deja doi copii sau trei sau mai mulţi şi nu ai plănuit acest lucru, sigur te gândeşti să-i cumperi soţului o păpuşă gonflabilă. 😛

Acestea sunt reacţiile la care eu m-am gândit şi care sunt sigură că le-am experimentat toate mămicile.

Şi vreau să grăbesc oamenii de ştiinţă să găsească mai multe metode contraceptive destinate bărbaţilor. Ei au prezervativele şi abstinenţa. Femeile au prezervative femeieşti, sterilete, pilule, abstinenţa. Cel puţin de astea ştiu eu.

Care credeţi că este cea mai sigură metodă contaceptivă?

vizita întârziată

31 Comments on “Femeia şi vizita întârziată”

  1. Vai deci articolul tau a venit la fix, am vorbit cu o colega care mi a zos ca vrea sa mi imprumute aceasta carte dar am uit

  2. Cea mai sigură metodă este clar abstinența, dar trecând peste glumițe partea asta ține de fiecare, de valori, principii și dorințe.
    Există o versiune pentru bărbați, ar fi niște injecții hormonale, dar nu știu cât de sigure sunt și se lucrează la anticoncepționale și pentru ei.

    1. Unele metode ar trebui incercate doar sub urmarire medicala. Caci si la femei sunt injectiile hormonale care pot da reactii adverse. Totul tine de fiecare in parte!!
      Nu se poate generaliza, dar bine ca si la barbati e pe drumul cel bun 😛

  3. Hai ca am tras o portie de chicoteala :))))
    Cea mai buna metoda de contraceptie? Abstinenta, in cazul in care locuiesti pe undeva prin munti, fara internet si lucruri lumesti, gen pizza si Kardashians.

    1. Ma bucur ca ti-a placut si ca te-a amuzat. Sa fi vazut fata sotului cand a citit :))))
      Clar, metodele difera.. dar totusi, de ce doar femeile sunt cele care trebuie sa se documenteze si sa poarte responsabilitatea metodei?

  4. Wow..ce articol….da..toate am trecut prin aceste stari…..mai ales cand nu ne doream un copil(eram prea tineri & so on) …:)) noi am folosit de fiecare data prezervativul si nu am avut probleme ;;) Interesant articolul 😛 Pupicei! :*

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.