Blogul meu face doi ani

În anul 2015, luna februarie, începeam eu să fac primii paşi în lumea online. Că eram eu pe FB, era una, dar blogosfera este alta. Acum sunt am doi ani de blogging la activ. (a mai trecut un an….. După 3 ani de blogging )

Copii după ce fac doi, merg ori la creşă, ori au parte de bonă. Căci părintele trebuie să revină la muncă după ce se termina concediul de creştere a copilului oferit de statul român.

Acum, eu ce fac cu acest copil al meu? Blogul fiind al treilea copil al meu.

A primit adresă nouă. Tot pe wordpress este găzduit, dar nu mai este gratuit. Măcar atâta puteam face şi eu pentru el. Că a făcut el multe pentru mine. Nu singur, ajutat sau din cauza mea. Dar, nu puteam fără acest blog. 😛

Dacă vorbim despre statistici, de când am pornit şi până azi, 23,02,2017 am avut 98.985 de vizualizări şi 53.441 de vizitatori. Aceste numere le-am luat din statisticile oferite de wordpress, nu am alte surse de măsurare a tarficului. Şi ţineţi cont că totul anul 2015 a avut vizualizări şi vizitattori câţi am pe luna ianuarie si februarie 2017.

Ce înseamnă barter cu un blogger?

Acest blog, această căsuţă virtuală, m-a ajutat mult.

Mi-a oferit noi posibilităţi de dezvoltare personală, mi-a ţinut de urât când nu aveam somn, mi-a adus în viaţa mea oameni pe care altfel nu-i întâlneam. Mie mi-a oferit doar lucruri bune.

apreciate de mămici

Am şi muncit pentru a fi mereu pe placul meu. L-am cizelat de fiecare dată când descopeream lucruri noi, care îl ajuta să crească. Am modificat temă, am cizelat articole, am şters ce nu mai era de actualitate şi zic eu am căutat mereu să ofer doar informaţii de calitate.

Dacă aţi ajuns să citiţi acest articol până aici, mă bucur tare mult. Dar vă şi aduc şi o veste bună.

 

Aniversare nu există fără concurs 😛

Am un premiu pentru cititorii acestu blog. Premiul este format dintr-o cremă hidratantă NutraEffects de la AVON, un săpun cu struguri roşii de la Bottega Verde şi un fluid de curăţare zilnică a tenului de la Gerovital.

Tot ce trebuie făcut, este să distribuiţi acest articol şi să lăsaţi un comentariu în care să vă anunţati dorinţa de a intra în concurs. Câştigătorul va fi ales pe data de 15 martie 2017.

Până atunci, azi e zi de petrecere online 😉

La mulţi ani mie!

doi ani de blogging

UPDATE  23,03,2017

Datorită faptului că nu am fost contactată de prima câştigătoare, am efectuat o nouă extragere. Iar câştigătoarea este VALERIA CHERTES! Felicitări! Aştept mesaj pe pagina de FB a blogului cu datele dvs.

UPDATE 17,03,2017

Câştigătoare premiului aniversar este Enache Nicoleta! Aştept mesaj privat pe pagina de Fb a blogului! Felicitări!

31 Comments on “Blogul meu face doi ani”

  1. Felicitări pentru rezultatele bune din statistici , inseamna ca munca a fost apreciată. La multi ani blogului iar omului responsabil de el sănătate şi reuşite după voia inimii.

  2. La multi, multi ani! Imi pare bine ca te-am descoperit si ca esti oradeanca de-a mea, te pup cu drag si sa o tii tot asa. LA MULTI ANI!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.