Femeie, rupe tot!

Aruncă-ţi grijile şi stresul pe geam afară! Rupe tot ceea ce-ţi provoacă rău! Femeie, rupe tot! Tot ceea ce îți face rău, ce te ține pe loc, ce te trage în jos!

Da, mi-a trimis cheful un pic de inspiraţie. Ca să vezi, că atunci când ” Chiar nu am chef „, nu strică dacă te plângi pe blog despre asta 😛

Ce-mi veni? Păi, se anunţă mereu mare chef şi sărbătoare, cu ocazia zilei de 8 martie!

La mulţi ani FEMEIE!

Şi cum eu sunt tocmai ADN-ul de Femeie, cum să nu scriu câteva rânduri acilea?!

Dragele mele, noi sărbătorim ziua noastră în fiecare zi. Noi ar trebui să-i mulţumim mamei în fiecare zi pentru ceea ce face sau a făcut pentru noi.

femeia speciala

Poate mulţi şi facem acest lucru, dar cum ne este obiceiul, hai să facem campanii de marketing dedicate acestei zile, să vindem şi noi mai mult.

Reduceri peste reduceri

Oare unde le este profitul, având săptămânal reduceri? Eu nu mă supăr dacă găsesc produse la reducere, doar sunt femeie. Dar, oare chiar sunt reduceri pe bune?

Că parcă prea primesc mail-uri zilnice cu mega-reduceri, intră acum şi profită, nu rata ocazia, doar azi, am activat special pentru tine….. Şi lista poate continua. Depinde de cât de creativă este persoana care se ocupa de campanie.

Bărbaţii unde sunt?

Păi cine să ne facă poftele?! Cine să ne facă pe plac, ca începând din ziua următoare să ne-o servescă pe aia ” Păi nu ţi-am făcut pe plac ieri? Ce, vrei acum în fiecare zi?!

Însă sunt şi doamne norocoase, care primesc avizul de a participa la show-uri promoţionale cu dansuri lascive, doar de ziua femeii. Parcă şi văd pe 8 sau 9 martie peretele de FB plin cu poze de prin cluburi, cu doamne distinse ieşite la distracţie!

Văd eu partea cea mai rea din bărbaţi, ştiu. Dar dacă i-aş lăuda în loc să-i critic, s-ar mai prinde ruşinea de ei?!

Recunosc meritele atunci când e cazul, nu sunt aşa rea, dar nici nu te aştepta să te menajez.

Femeie, rupe tot! Mămico, bucură-te de copil!

Da, cam aşa stă treaba. Ca femeie nu poţi permite nimănui să te calce în picioare, dar ca mămică eşti deja preş pentru copil. Nu că ai fi inutilă, dar te faci tu luntre-punte pentru a nu-i lipsi nimic, pentr a-l şti în siguranţă.

Femeie, fă-ţi de cap şi vezi ce balerini mişto am găsit eu aici.

Mămico, ai grijă de puii tăi şi preţuieşte fiecare moment alături de ei.

Însă eşti şi femeie, aşa că te trimit la cumpărături de rochii  😉

Doar trebuie să ne mai şi răsfăţăm un pic!

Pe o notă mai serioasă!

Gluma-i glumă, şaga-i sagă, dar sunt şi oameni care chiar aşteaptă această zi.

Din păcate sunt şi mame care aşteaptă această zi, în speranţa că poate acum copilul îşi va aminti să sune, să o viziteze, doar e ziua mamei. Trist!

Eu nu am aşteptări mari. Fiu-miu mă „ameninţă” de o săptămână că-mi pregăteşte o surpriză la şcoală, iar eu să fac bine să-i pregătesc şi eu o surpriză. Adică, nu doar el să muncească. Mi se pare corect, nu?!

Mama, soacra, bunica, toate ştiu cât de mult le apreciez, dar le voi arăta din nou acest lucru. Poate nu prin cadouri, ci prin o urare frumoasă. Genul acela care şi pe mine mă face să lăcrimez, atunci când vine din partea propriului copil.

Eu o ştiu pe aia veche:

Zi frumoasă să avem toate!

42 Comments on “Femeie, rupe tot!”

  1. Ar trebui sa stim sa muncim, sa ne relaxam si sa ne distram indiferent de zi/luna/an. Cred ca fiecare zi e speciala, daca stim cum sa profitam de ea. Bucurati-va de ea.
    O primavara superba sa ai :*

  2. Eu chiar m-a saturat de reducerile astea wow de fiecare sarbatoare. Si de ideea ca trebuie sa cumparam, cumparam, cumparam.
    Pe mine cel mai tare ma incanta sa primesc flori in aceasta perioada. Desi si alea au pret triplu. Dar mi-a fost dor de ele si imi place la nebunie mirosul de zambile!

    1. Unele pot fi obositoare. De aceea florile raman principalele cadouri preferate ale mele de 8 martie. Clar si ele au un pret bomba in acea zi, dar macar nu sunt al promotie 😛

  3. Sa stii ca si mie tot cantecul acela imi vine in minte cand e primavara. Si mi se pare dragut ca sarbatorim ziua asta. Nu ca am vreun motiv anume dar de ce sa nu primesti niste zambile si sa te bucuri de ele? 😀

  4. Mi-a placut tare mult cum ai scris acest articol, si recunosc ca m-am emotionat de cateva ori. Azi primul meu gand a fost sa imi sun mama. Ea merita toata atentia mea in aceasta zi speciala. Mai intai de toate, eu prefer sa atribui acest 8 Martie mamelor, si apoi femeilor. Asadar, la multi ani si tie, mamica frumoasa si inventiva!

    1. Multumesc tare mult pentru apreciere si urare!
      Eu mi-am sunat mama, soacra si bunica. Atat! Restul persoanelor au primit urari abia dupa ce am primit flori. Asa m-am inseninat si am zis sa trec cu ganduri bune pe la toate doamnele mele <3

      La multi ani si tie Femeie draga! <3

  5. Si pe mine incepe sa ma exaspereze toata treaba asta cu reducerile si ma enerveaza la culme toate sarbatorile care devin din ce in ce mai comerciale. Dar trebuie sa ne conformam, asta e realitatea in care traim. Deja nu mai astept o anumita perioada pentru reduceri, cand vad ceva ce-mi place compar ofertele mai multor magazine si abia apoi cumpar.

    1. Cred ca am si eu o slabiciune pentru aceste campanii. Dar in sensul ca ma fac sa dau ochii peste cap 😛
      Iarasi o campanie? D-abia se terminase una…
      Cam asa le vad eu p-astea1
      Ca sa nu mai zic de magazinele online care se lanseaza direct cu reduceri si o tin asa tot anul. Deci, care-i pretul real?!

  6. Treaba cu reducerile o vad si eu tot mai des, nu doar azi. Chiar sa fie reducerile asa bune?! Unele chiar nu…ci doar e o alta campanie de marketing!

      1. Eu sunt de parere ca daca iti doresti ceva, cumperi…si te bucuri de reducere. Insa daca urmaresti un anume produs, iti vei da seama repejor daca are sau nu o reducere reala. Dar atata timp cat esti multumita de achizitii, brandul a vandut…toata lumea e happy! 😀

        1. Da, asa-i. Dar atunci cand tot primesti mailuri cu reduceri si vouchere activate special pentru tine, te cam pune pe ganduri uneori. Asa curat de primavara fac in mailuri, si profit de butonul de dezabonare 😛

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.