Acţiune umanitară în Constanţa


Într-o lume în care mulţi ne dorim să ajutăm, să vedem o schimbare, dar nu ştim cum să o facem, se găsesc şi oameni ale căror acţiuni aduc o schimbare. Aş vrea să văd astfel de acţiuni având loc tot mai des şi în tot mai multe oraşe din ţară.

JCI Constanța demarează o nouă campanie umanitară și facem un apel către toti constănțenii şi nu numai. Împreună putem ajuta alte suflete să zâmbească!

UMANITARA AMZACEA- Campanie pentru familiile nevoiaşe. Acesta este numele evenimentului

Afis Umanitara Amzacea- aprilie 2017

Sunt zeci de mii de copii care nu au avut aceeași soartă ca noi și au fost mai puțin norocoși. Viața a fost mai dură și le-a arătat mai mult latura întunecată. Ne este imposibil să îi ajutăm pe toți în același timp, dar încetul cu încetul, putem să le dăm un strop de lumină unora din ei.

Acţiunea organizată pe data de 8 Aprilie 2017, are drept scop, ajutarea a 32 de copii din 13 familii nevoiaşe din satul Amzacea, județul Constanța.

Familiile selectate locuiesc în condiții precare: casele sunt dărăpănate, duc lipsa de haine și alimente de bază.

Evenimentul organizat este un apel la implicarea și responsabilitatea socială, cu scopul de a atrage atenția asupra condițiilor în care trăiesc semenii noștri în anumite zone din județ, în special copii, și de a veni în sprijinul lor în preajma Sărbătorilor Pascale.

Vor fi donate obiectele primite în urma evenimentului Atelierul Zânelor organizat special de JCI Constanţa pentru susținerea campaniei Umanitare Amzacea precum și obiecctele provenite din alte colectări constând în haine, jucării, alimente neperisabile, produse de curățenie și obiecte de igienă corporală.

Donațiile se primesc la sediul JCI Constanta iar pe data de 8 Aprilie 2017 toate donațiilor vor fi transportate la Nisipari de către voluntarii JCI.

Donațiile constând în sume de bani se pot vira în contul bancar:

Cont: RO21BTRLRONCRT0235391701

(Vă rugam specificati la detalii plată- donație Umanitara Amzacea)

Contul este deschis la Banca Transilvania Constanţa pe numele ASOCIATIA JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL CONSTANTA,   datele fiscale fiind : Codul HJ31/24.03.201 şi CIF: 33043911

Mai multe detalii puteţi găsi şi la numărul de telefon : 0732.833.443

Manager Proiect: Mihaela Bălăceanu

Mai multe detalii despre Asociaţie şi despre activitatea lor, găsiţi şi pe pagina de internet www.jciconstanta.ro , unde veţi afla știri zilnice și informații de ultima oră despre JCI Constanța.

 

3 gânduri despre “Acţiune umanitară în Constanţa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s