Desene animate educative

Dacă citeam acest titlu acum 7 ani, ridicam o sprânceană şi mergeam mai departe.

Şi totuşi, chiar există desene animate educative. Trebuie doar să aveţi şi voi răbdare să vă uitaţi la ele. Şi să încercaţi să le ascultaţi şi să vă raportaţi la acţiune ca şi cum s-ar raporta un copil.

Alt gen de desene animate educative…

…decât cu ce am crescut noi.

Acum desenele animate caută să vină în ajutorul părinţilor şi cadrelor didactice. Greu de crezut, dar aşa-i.

Şi cum societatea militează pe timp de calitate petrecut cu copilul, iar televizorul este văzut ca un duşman, trebuie căutat un echilbru.

Trebuie căutate programe tv educaţionale, din care copilul să înveţe.

Nu „abandonaţi ” copilul în faţa televizorului, deşi tentaţia este mare.

Urmăriţi împreună şi vedeţi de unde vin cu lucruri învăţate. Triaţi canalele de desene animate, fiindcă sunt canale destinate copiilor mici şi copiilor mai mari.

Urmăriţi impactul acţiunilor desfăşurate în desene asupra copilului. Toate se învaţă!

balansoar reduceri

Personaj nemuritor – Mickey Mouse

Deşi eu nu am crescut cu el, fiindcă timpurile erau altele, se pare că este personajul preferat al generaţiilor actuale de copii.

De la Mickey Mouse care făcea numai boacăne, cu o grafică atrăgătoare şi pe placul adolescenţilor şi adulţilor,  la seriale ca şi Clubul lui Mickey Mouse sau Mickey şi piloţii de curse.

Când am văzut primul episod din Clubul lui Mickey Mouse, mă gândeam că este foarte pueril. Cui i-ar place aşa ceva?!

Copiilor mei!

Sunt fanii lui Mickey Mouse, iar eu sunt încântată. Fiindcă au doar de învăţat din ceea ce se întâmplă acolo. Dar, este nevoie uneori şi de intervenţia părinţilor. Pentru a le explica unele noţiuni.

Mickey şi piloţii de curse

Este un nou serial marca Disney. Premiera va ave loc pe data de 22 aprilie 2017, ora 10.30, pe canalul Disney Junior.

Ştiţi cum a marcat al meu copil data?

Are o filă din calendar şi marchează toate zilele care au trecut şi zilele importante. În jurul datei de 22 aprilie a trecut premiera noului serial de la Disney Junior.

Sunt convinsă că acest serial va avea un succes enorm. Poate aşa, mai trece lumea peste nebunia provocată de Elsa şi Ana 😛 !

Deşi cea mică este fana numărul unu al lui Minnie, cel mare a cam uitat de Mickey Mouse. Dar acum este mai mult decât încântat că va viziona acest serial.

Ne pregătim de o sâmbătă dimineaţă cu popcorn şi vizionat desene animate educative, voi?!

Acctualizare:

Vedeţi aici impresiile despre primul episod din acest nou serial:  Mickey şi piloţii de curse

desene animate educative

8 Comments on “Desene animate educative”

  1. Al meu e fascinat de pești si prefera postul Nick Jr. (Nickelodeon). Are acolo câteva desene, tot educative si imi mai place ca ei nu au asa multe reclame ca pe Disney. Oricum asta cu piloții de curse e peste tot. Sper sa fie desenul pe masura asteptarilor.

    1. Si ai mei se uita la Nick Jr. dimineata intre 6 si 7.30. Inainte de a merge la scoala. In rest nu prea are cand sa prinda desene mai pentru varsta lor.
      Si eu sper ca noul serial sa fie pe masura asteptarilor <3
      Pupici la voi!

  2. Sa stii ca, desi fiica mea este mai mare, Mickey Mouse a ramas unul dintre preferatii ei! Am sa ii spun de noul serial, cu siguranta va fi curioasa sa vada noile aventuri! Foarte simpatic puiul tau … ce frumos si-a notat in calendar!

    1. Al meu baiat a trecut la genul de desene mai aventuroase, caci multe din cele care Mickey si gasca lui le impartasesc, le-a vizionat si invatat deja.
      Dar acum, cu noul serial pe drum, pare ca a fost atras din nou de Mickey. De acolo si notarea in calendar. Pe care am vazut-o abia azi <3
      Multumesc de vizita!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.