Bucurie împreună în fiecare sâmbătă

Şi aşa sunt pornită pe un weekend offline, acum am încă o ocazie bună de a pune în practică ceea ce mi-am propus.

Cu ajutorul campaniei iniţiate de Centrul Comercial Auchan, acum fiecare sâmbătă este declarată oficial ziua bucuriei împreună şi eu profit de aceast la maxim. 😉

Mereu găseşti ceva interesant în acest centru comercial, Bucuria copilăriei în familie.

Sâmbăta bucuriei împreună

O campanie care susţine demersul de a oferi momentele surprinzătoare dăruite oamenilor ce îşi doresc să zâmbească mai mult. Să-şi transforme rutina în plăcere, sunt curioşi şi sunt dornici să experimenteze lucruri noi.

Spaţiul fizic din centrul comercial sociabil se transformă într-un spaţiu al distracţiei şi al conectării cu ceilalţi din comunitate.

În zilele de 16, 23 şi 30 septembrie 2017 şi  7,14, 21 și 28 octombrie 2017 între orele 11:00 – 13:00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze alături de un mim haios.

Să se bucure de momente muzicale plăcute sau cei mai îndrăzneţi se pot lăsa caricaturizați de un artist specialist.

Între orele 15:00 – 19:00 echipa Happy Team îi va recompensa pe clienţi cu cadouri creative și surprize plăcute și calde, precum momentul aromelor de cafea sau ceai.

Centrul comercial pune la dispoziţie un spaţiu dedicat distracţiei în familie. Cu un decor special, jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.

Peste 750 de premii își așteaptă câștigătorii, care vor beneficia de peste 100 ore de bucurii împărtășite cu cei dragi și de fericire oferite de Happy Team.

bucurie împreună în fiecare sâmbătă

De ce apreciez eu această campaniei?

 Sâmbăta este dedicată ori bucătăriei ori cumpărăturilor pentru casă şi familie. Aşa că, un drum în Aushopping Oradea îmi aduce bună dispoziţie. Şi nu doar mie, ci întregii familii.

Cum vremea nu mai ne permite plimbări prin parc, spaţiul de desfăşurare din centrul comercial ne devine loc de joacă.

Nu există comoară mai preţioasă decât timpul petrecut împreună cu cei dragi!

Voi ce faceţi sâmbăta?

29 Comments on “Bucurie împreună în fiecare sâmbătă”

  1. O inițiativă groavă! Felicitări, Auchan! Iar tu, femeie, ești grozavă și te admir foarte mult pentru tot ceea ce faci! <3

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.