Slăbesc deştept. Limitless îmi este partener

„-Mami, ai un bebe în burtică?

-Nu dragul meu. Am doar multă mâncare.

-Poate ar fi bine să slăbeşti un pic. 

-Încerc iubire. Poate anul acesta o să şi reuşesc!!

-Cum pot să te ajut?”

Kilogramele în plus au fost mereu un subiect sensibil la noi în familie. Am crescut fără să ştiu de regim alimentar diversificat, important era să fim sătui. Iar mişcarea însemna să hrănesc animalele sau să ajut în grădină. Nu sunt obeză, dar nici departe nu sunt de acest statut.

Însă acum nu mai am scuze, mai ales când ai mei copii ştiu despre aceste noţiuni. Şi eu încerc să le implementez un stil de viaţă sănătos în sistemul lor. Dar cum să modific eu ceva bine ancorat în creierul meu?!

Intenţia a fost mereu. Să slăbesc deştept este un ţel pe care acum îl pot atinge. O schimbare în viaţa mea de care nu mai pot fugi. Nici nu mai vreau, fiindcă acum am înţeles cum stau lucrurile şi ce am greşit până acum.

Îmi doresc un an mai bun, un an în care să merg până la capăt cu ceea ce mi-am propus mereu, adică să fiu mai suplă. Dar, altfel mă pregătesc să duc la bun sfârşit acest plan.

În 3 luni de program, cu RESET primești nu doar un super plan nutrițional care te va ajuta să ai cel mai rapid și sănătos proces de pierdere în greutate, dar săptămânal vei primi și câte două episoade video cu informații prețioase ca să îți poți menține pe viață rezultatele obținute.

Limitless îmi este partener!

Care este planul?

Mai întâi renunţ la anumite idei, care mă trăgeau în jos.

De mâine nu mai mănânc dulciuri.

De mâine mă apuc de sală.

De mâine mânânc mai sănătos.

De mâine încep să număr caloriile.

Toate aceste gânduri şi planuri care încep cu „de mâine”, îmi sabotau creierul şi orice tentativă era menită eşecului.

În momentul în care ziceam că nu mai mănânc dulciuri, mă gândeam oare ce mai am prin dulap. Deşi înainte de a-mi propune acest obiectiv, nici nu doream să ştiu ce mai am în dulap.

Când ziceam că mă apuc de sală, parcă mă luau toate durerile fizice.

Aşadar, am renunţat să îmi mai setez restricţii. Funcţionez mai bine aşa.

Acum, RESETEZ!

De ce Limitless?

Pentru că beneficiez de suport personalizat şi acesta este foarte important pentru mine.

Cu toate gândurile şi planurile mele uşor de implementat, la un moment dat tot ajung în impas. Iar echipa Limitless va fi acolo să mă ghideze. Am realizat că această schimbare este una prin care nu voi putea trece fără ajutor. Este vorba despre un „reset” al organismului, al mentalităţii şi acesta nu vine uşor.

Vechile obiceiuri nu sunt uşor de înlocuit. Şi nu vor pleca fără luptă.

Mai întâi trebuie să-mi schimb regimul alimentar. Şi abia când voi reuşi să observ o diferenţă în acest sens, abia atunci mă gândesc la sală.

Am greşit de prea multe ori atunci când schimbam totul de pe o zi pe alta. Organismul şi creierul lucrau împotriva mea, nu împreună cu mine.

În cadrul programului Limitless ales de mine, voi beneficia printre altele şi de următoarele servicii:

  • Acces la cursurile video cu informaţii nutriţionale
  • Accces la toată baza de articole marca limitless
  • Plan alimentar personalizat
  • Carte de bucate Limitless
  • Jurnal alimentar
  • Suport din partea unui nutriţionist

Sunt atâtea informaţii utile pe care aş dori să le împărtăşesc cu voi, dar cred că mai bine aţi întra pe site-ul programului să vedeţi voi singuri despre ce este vorba.

Sigur în următoarele luni voi veni cu articole complementare acestuia. Mă ţin de treabă şi îmi doresc ca anul 2018 să fie unul al schimbării în bine. Pentru mine şi pentru familia mea.

Mai ştiţi zicala aceea, „Dacă MAMA este fericită, toată familia este fericită!”…..

Ei bine, eu voi radia de fericire în acest an! 😉

Credeţi că voi reuşi să slăbesc deştept?

33 Comments on “Slăbesc deştept. Limitless îmi este partener”

  1. Mult succes, Carmen! Nu este usor sa ajungi sa traiesti sanatos , pentru a fi mai sanatos si pentru a te simti mai bine in pielea ta, dar cred ca daca ai putin sprijin si ajutor, putina ambitie, vei reusi!

  2. Sa slabesc a fost un obiectiv principal in viata mea multi ani. Am reusit sa in ultimii 3 ani sa schimb stilul de viata si astfel am dat jos 30 kg. Mai am cam tot atata. Sper sa te ajute acest nou program. Am sa intru pe site sa citesc mai multe.

    1. Multumesc tare mult pentru incurajare si pentru sustinere. Ma bucur tare mult ca te-a ajutat acest stil de modelare a corpului. Acum, sper sa ma ajute si pe mine <3

  3. Cred ca ar fi o experienta inedita sa urmez un astfel de program sub atenta monitorizare a unui nutritionist. Poate nu as mai fi atat de tentata sa calc in strachini. Poate 😀

  4. Mult succes in procesul de slabire ! Insa eu mai degraba as apela la un nutritionist care sa iti prescrie o dieta in functie de necesitatile corpului tau, dupa o serie de analize. In astfel de programe nu am incredere…

    1. Pai tocmai acest lucrur si multe altele voi avea in acest program! Program alimentar personalizat si sfaturi de la un nutritionist.

    2. Bună, Diana!
      Ioana de la Reset aici. Să știi că de-a lungul anilor, am avut mulți clienți care au fost sceptici la începutul programului, dar care apoi ne-au mulțumit pentru că le-am schimbat viața în bine. 🙂 Acest lucru ne-a dat putere să credem că ceea ce facem noi, facem bine.
      Planul alimentar din program este realizat de nutriționistul nostru care ține cont de alergii, intoleranțe și de alte indicații care vin din partea unui medic.
      Ce este necesar ca fiecare din noi să conștientizeze, este că felul în care am mâncat până acum a creat corpul pe care îl avem astăzi. Pentru o schimbare a felului în care arătăm și să o simțim în corpul nostru, e necesară o schimbare reală și de durată a ce alegi să pui zilnic în farfurie.
      Te aștept cu mare drag pe adresa de email: ioana@iamlimitless.ro, pentru a discuta mai multe. 🙂
      Zi cu soare!

      1. Sper sa vin curand si eu sa iti sustin afirmatia <3 Sunt inca la inceput, tentatii multe, pe ici colo cu scapari... dar in final, doar eu sunt cea care poate schimba cu adevarat ceva. Nici un program din lume nu poate face asta in locul meu <3

  5. Eu nu am incercat sa slabesc niciodata, nu stiiu exact cum e sa faci asta, dar eu nu am avut probleme cu greutatea. Dar pare un program interesant si de mare ajutor.

  6. Eu recomand tuturor să slăbească deștept și încet. Spun asta din proprie experiență. Nu e ușor, dar merită, iar după ce te obișnuiești, nu mai e o dificultate. E important să ai pe cineva care să te îndrume și să te susțină. În momentele de blocaj, îți vine să renunți la tot.
    Baftă și multă răbdare!

    1. Aceste aspecte de care zici tu, abia acum le-am inteles. Abia acum le voi pune in aplicare. Sper sa ajung unde imi doresc cu aceste planuri!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.