1 iunie – Idee de activitate

Daruri, jocuri, bucurie și multă copilărie în Centrul comercial Aushopping Oradea. Toate se întâmplă pe data de 1 iunie 2018.

În data de 1 iunie Centrul Comercial Aushopping Oradea a pregătit un program plin de activităţi creative și distractive dedicate întregii familii, pentru a sărbători împreună bucuria copilăriei.

Aşa cum a fost şi anul trecut Bucuria copilăriei în familie, la fel de interesant şi atractiv va fi şi în aceste zile.

 Părinţii își doresc tot mai mult să le ofere copiilor experienţe cât mai diverse, care servesc drept catalizatori pentru o dezvoltare cognitivă armonioasă. Astfel, Centrul comercial Aushopping Oradea organizează o serie de evenimente. Acestea se concentrează pe activităţi creative și spectacole urbane, dedicate timpului de calitate petrecut în familie.

1 iunie

Program de 1 iunie

Activităţi interactive

În data de 1 iunie, între orele 10:00 – 12:00, în centrul comercial vor avea loc evenimente speciale alături de comunitatea locală.

Clubul de dans „Switch Crew„și „Clubul de dans „Orientalia Dance Junior” vor susţine spectacole de dans oriental și street dance. Centrul comercial le pune la dispoziţie spaţiul. Dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.

Joc online

Pentru familiile iubitoare de tehnologie, s-a creat un joc online, care constă în rezolvarea unui puzzle.

Toţi cei care vor rezolva acest joc vor intra automat într-o tombolă online cu premii săptămânale, ce vor putea fi ridicate din pe 1 iunie din magazinele centrelor comerciale. Eu deja am rezolvat  puzzle- ul 😉

Centrul comercial va oferi oferi ca premiu 1 voucher în valoare de 200 de lei. Prima extragere va avea loc pe 1 iunie urmată de o a doua extragere în data de 11 iunie.

Copilăria este lumea miracolului, a magiei și a descoperirilor, nu uitați să rămâneţi copii!

Pagina dedicată evenimentului

Regăsiţi mai jos programul complet al evenimentelor, accesând linkul:

  https://www.facebook.com/Aushopping.Romania/

Voi cum vă petreceţi ziua de 1 iunie?

Ne vedem în Centrul Comercial Aushopping?

2 Comments on “1 iunie – Idee de activitate”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.