Corector universal Instant Anti Age de la Maybelline

Are ditamai denumirea, dar este una de înţeles. Mai ales când mergi în magazin şi vrei să întrebi vânzătoare/ vânzătorul/ consultantul în frumuseţe… „Aveţi cumva Corector universal Instant Anti Age de la Maybelline?

Glumesc. Produsele sigur se vor vedea clar în magazine, cei de la Maybelline având standul lor cu produse. Mai greu este când le vei căuta online.

Produsul ce l-am cumpărat eu şi despre care voi scrie aici, este cumpărat din DM. A fost 37 ron.  Dar se poate găsi şi online.

Noi nuanţe

Aşa am aflat eu despre acest produs.

S-au lansat pe piaţă noi nuanţe ale corectorului universal şi  au început să apară postări pe Instagram. Acolo le-am văzut prima dată. Mai întâi în insta-story-urile făcute de Iulia Andrei. Şi apoi la VoxOfVanity. Cert este că m-au făcut tare curioase despre acest produs.

Acestea sunt nuanţele în care se prezintă:

nuante corector maybelline noi nuante

Corector universal Instant Anti Age de la Maybelline

Atunci când vei căuta informaţii despre el, vei găsi următoarele:

  • Aplicare extrem de ușoară.
  •  Elimină cearcănele adânci și liniile fine din zona ochilor.
  • Produsul permite o aplicare ușoară și uniformă a formulei concentrate sub forma unui tratament
  • Infuzat cu fructe goji bogate în antioxidanți și Haloxyl™ cu efect anti-inflamator, tratând și împiedicând formarea cearcănelor.

Utilizare: Răsuciți aplicatorul în sensul săgeților pentru a dezvălui produsul și aplicați în zona ochilor, estompând cu buretele aplicator sau cu degetele.

Eu şi acest corector

Dacă urmăriţi acest blog de ceva timp, ştiţi că nu sunt adepta machiajelor complete(full makeup). De cele mai multe ori mă folosesc de machiajul de mămică.

Însă acest produs este unul care m-a cucerit de la prima vedere. Corector, anticearcăn… ziceţi voi cum vreţi. Important este să-şi facă treaba.

Aşa am ajuns eu posesoarea unui Corector universal Instant Anti Age de la Maybelline în nuanţa Light.

Corector universal Instant Anti Age de la Maybelline

Am zis să fac mai întâi poze de prezentare. Că poate ajung să scriu pe blog despre el. 

Corector universal Instant Anti Age de la Maybelline

Şi după ce am făcut poze, am zis să şi aplic în zona ochilor.

Am trecut la treabă şi am fost foarte plăcut surprinsă de consistenţă şi de cum arăta zona ochilor după aplicare. Dar fiind aproape seară, am aplicat doar pe o singură parte. Urmând să încerc a doua zi un machiaj simplu.

După ce am spălat copii, am zis să mă aranjez şi eu un pic. Mă tot uitam în onglindă şi nu înţelegeam de ce într-o parte a a feţei par mai odihnită şi în cealaltă nu. Până mi-am adus aminte că am încercat corectorul şi am uitat să mă şterg 😉

Dar, aşa a ieşit de dimineaţă, când am apelat la corector şi o mascara pentru a fi prezentabilă în parc cu copiii:

Anti Age de la Maybelline

Pozele sunt făcute în interior şi nu sunt editate. 

Cât de odihnită şi mai tânără par în a doua poză!!

Iar în parc, de la depărtare, pot fi şi eu una dintre mămicile invidiate că au timp să se aranjeze. Cred că toate am trecut prin aceste faze. Important este să ne regăsim feminitatea avută înainte de copil. Mamă sau Femeie?

Aşa se prezintă al meu machiaj, după o oră petrecută în parc cu copiii.

machiaj simpu cu anticearcan

Concluzie

Sunt foarte încântată de acest produs. Este unul pe care îl recomand celor care folosesc acest gen de produse.

Eu l-am aplicat cu buretele ce vine cu recipientul şi apoi am întins un pic cu vârful degetelor. Buretele nu are nevoie de îngrijire specială, nici nu trebuie spălat. Aplicatorul este protejat cu un sistem-antibacterian. Excesul de produs se poate îndepărta cu un şerveţel uscat.

Voi aţi încercat acest corector universal Instant Anti Age de la Maybelline?

23 Comments on “Corector universal Instant Anti Age de la Maybelline”

  1. Am folosit foarte repede acest produs pentru că mi-a plăcut la nebunie. Prima dată am zis că doar îl încerc, dar a intrat în rutina zilnică instantaneu. Chiar e foarte bun, acoperă bine imperfecţiunile şi rezistă toată ziua pe ten. Acum sunt curioasa cum e fondul de ten 😀

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.