Saltea şi ambiţie

Zău că am nevoie de o saltea şi ambiţie cu duiumul pentru un somn liniştit!

Doar de saltea?

Păi, nici un cadru de pat nu este complet dacă nu are o saltea bună. Aşa că, m-aş lipsi bucuroasă de cadru, dacă aş avea o saltea de care aş fi sigură că îmi oferă un somn ce se va desfăşura în voie.

Când oboseala mă prinde, zău că aş dormi şi pe o bancă.

Când oboseala m-a prins prima dată în postura de mămică, am adormit în cele mai atipice ipostaze. Stăteam pe marginea patului, mă lăsam pe spate şi adormeam instantaneu. Eram cu bebe în braţe, fiind pe scaunul pentru alăptat, adormeam şi mă trezeam speriată că nu ştiam unde este copilul. Bine că am păţit doar de două ori, până am zis că mai sigur este el în pătuţul său.

Am nevoie de un spaţiu mic pentru a-mi „aşeza” oasele. Aşa că acel spaţiu trebuie să fie unul ce le aşează cât mai bine, nu?!

saltea şi ambiţie

Saltea

E greu să găseşti una ideală.

La ceva trebuie să renunţi dacă vrei să ai parte de un somn relaxant! Da da, nu are sens să ne învârtim în jurul ideii şi să avem impresia că toate sunt roz şi toată lumea îşi poate permite ceva de calitate.

Ori renunţi la limita financiară, ori renunţi la ideea de saltea de calitate!

De ce aş strânge cureaua pentru o saltea Amber?

Preţul îl puteţi vedea pe site: ambermatress.ro 

Dar, cred că merită fiecare leuţ. Sau, dacă se întâmplă să nu fiu mulţumită de produs, primesc banii înapoi.

” 100 DE NOPȚI CU AMBER ÎNAINTE DE A HOTĂRÎ DACĂ O PĂSTREZI!” O provocare ce merită acceptată, nu?

Acum, cine nu şi-ar dori o saltea ca aceasta?!

Amber еste o saltea cu două fețe de cea mai înaltă clasă, realizată după o tehnologie hibridă, din spumă cu chihlimbar АmberFoam® brevetată, cu spumă HR cu efect de masaj, cu 7 zone de confort, spumă cu memorie de calitate avansată și sistem ortopedic Pocket spring.

ambermattress-1.1 saltea amber

Chihlimbar

Fiecare saltea conține 100% pulbere pudră de chihlimbar. Acesta are un efect terapeutic dovedit în somnul liniștit și refacerea organismului, diminuarea stresului și relaxarea musculară. Exact de ce am nevoie eu acum! Şi ce mi-ar prinde bine mereu!

O mamă mulţumită se vede altfel. O persoană odihnită gândeşte mai bine. Ştiu din propria experienţă!

Ambiţie

Pentru ce am nevoie de ambiţie?

Pentru a-mi duce la împlinire gândul oferit de această saltea. Dar şi pentru a pune punctul pe „i” în ceea ce priveşte odihna.

Să nu mai amân momentele în care zic că mă odihnesc, eu simţind că oboseala este la ea acasă. Am nevoie de acea ambiţie care să mă lase să amân spălatul vaselor sau aspiratul prin casă sau gătit (atâta timp cât este ce duce la gură).

Sunt mamă şi femeie, nu sunt robot!

Cum arată pentru mine un somn liniştit?

Acel somn înaintea căruia văd copiii dormind liniştiţi, eventual cu zâmbetul pe buze.

Acel somn care nu este întrerupt de nimic!

Acel somn după care mă simt de milioane! După care, dimineaţa este o plăcere şi nu un hop peste care trebuie să treci greu. Diminieţi ca-n filme. Aşa le zic eu 😉

Am nevoie de puţine pentru un somn liniştit. Dar dacă tot sunt puţine, măcar să fie importante, nu?!

Viaţa este mai simplă decât crezi!

Voi de ce aveţi nevoie pentru un somn liniştit?

16 Comments on “Saltea şi ambiţie”

  1. Eu abia am trecut anul trecut de la o saltea pe arcuri la una cu burete si strat de spuma de memorie si oricum diferenta de calitate este uriasa. Imi dau seama cam cum e sa dormi pe o saltea ca cea descrisa de tine… si sa citesti pe ea… Vreau!!!

  2. Te inteleg perfect cu somnul si cu atipitul peste tot… cand ai un bebeluș -oboseala este cuvântul de ordine si somnul nu mai este ca inainte! Este absolut necesar un pat si o saltea bune si confortabile! 🙂

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.