De ce Cadouri Dichisite?

Am avut ocazia să testez de mai multe ori ceea ce presupune cadouri dichisite și acum musai să vă spun de ce am ales să le recomand. Sunt mai multe motive, dar, încerc să fiu cât mai la subiect, coerentă și cursivă.

Pentru a te convinge și pe tine de faptul că aceste cadouri dichisite sunt o alegere bună!

cadouri dichisite pareri

Am menționat că le-am mai testat și în alte ocazii. Da da, le puteți vedea în aceste articole:

Și, tocmai ce am mai primit o cutie cu superbe cadouri. O să îți pun un clip la sfârșitul articolului, pentru a vedea ce și cum este cu aceste noi produse.

Acum, să îți zic de ce aleg aceste cadouri dichisite!

  • CALITATEA PRODUSELOR!

Sunt produse de o calitatea foarte foarte ridicată. Și asta vine de la o persoană care este foarte atentă la micile detalii. Menționez că apreciez și mai mult calitatea produselor, tocmai fiindcă sunt făcute de mână. Da, sunt produse ce intră în categoria handmade.

  • ORIGINALITATEA PRODUSELOR!

Fiind produse ce sunt lucrate de mână, aceste sunt foarte originale. Am în posesie o broșă cusută pe pânză și încadrată într-un cadru superb metalic. La fel este și semnul de carte personalizat cu numele blogului. Și acum, am și o pernită tematică de Crăciun și două litere din lemn ce sunt personalizate cu numele meu și al blogului. Însă, pe pagina Cadouri Dichisite, vei găsi o gamă destul de variată de produse ce se pot personaliza, după preferințe.

  • SERIOZITATE!

Cred că la acest punct se poate să ridici o sprânceană. Daaaar, contează enorm de mult să ai de-a face cu o persoană serioasă. O persoană căruia îi dai o comandă de produse personalizate, o comandă ce trebuie livrată în termen. E mai dificil să găsești astfel de oameni, care să livreze ceea ce au promis. Eu am găsit această persoană și mă bucur că pot să îți dau și ție de știre!

atelier de creatii

  • PREȚURI ACCESIBILE!

Credeai că o să sar peste acest aspect, nu?! Mda, e dificil să vorbești despre prețuri. Preţul corect este unul diferit pentru fiecare. Însă, nu se întâmplă nimic dacă întrebi cât te-ar costa un produs marca Cadouri Dichisite. Și în funcție de ocazie și de cui îi i-ar fi adresat cadoul, vezi ce și cum.

Ultima comandă cu ale mele Cadouri Dichisite

Am făcut un clip cu această ultima comandă și este pus pe canalul meu de YouTube.

Un canal ce este în creștere, dar care mă ajută să pot veni cu clipuri în care să vin cu ceva altfel de prezentat pe blog.

Cum ți se pare această idee de cadouri dichisite?

27 Comments on “De ce Cadouri Dichisite?”

  1. Sunt superbe aceste cadouri și sunt ideale pentru un cadou. Consider că aceste cadouri sunt perfecte pentru persoanele dragi din viața noastră.

  2. Foarte frumoase si totodata speciale aceste cadouri. Desi mereu cadourile sunt binevenite, produsele lucrate manual parca au ceva al lor, acel ceva special.

  3. Da, conteaza f mult ca un cadou sa fie personalizat si mai ales facut de mana de om, cel putin eu apreciez f mult cand primesc un astfel de cadou.
    Multumim de sugestie!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.