Cadouri din suflet

Luna sărbătorilor de iarnă a sosit! Pe lângă magia acestor zile pline de gânduri și fapte bune, au sosit și acele gânduri ce se îndreaptă spre cadouri. Oare ce să aleg, unde să găsesc cele mai potrivite cadouri, oare o să îi placă ce am ales, oare sunt destule, oare vor fi apreciate?!

Ca de fiecare dată când scriu despre cadouri, voi reaminti că este mult mai important gestul făcut, decât cadoul în sine. Aleg să ofer ceva din inimă, nu pentru că așa trebuie. Iar alegerea inimii este mereu câștigătoare și eclipsează ”alegerea portofelului”.

Aleg să trăiesc momente speciale, în care să mă bucur de prezența celor dragi. Și transform aceste momente în cadouri neprețuite, ce vor dăinui în timp. Le acord acestor momente atenția principală, iar celelalte cadouri vin doar ca și o completare a tabloului de sărbătoare.

Cum găsesc eu cadourile potrivite?

Pentru a găsi un cadou potrivit, mă gândesc mai întâi la contextul în care este dăruit. În acest articol, mă voi raporta la cadourile oferite celor dragi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Am vrut să scriu de Crăciun, dar mai sunt și alte ocazii.

cadouri din suflet

Mi se întâmplă de multe ori să găsesc cadoul potrivit la o simplă plimbare prin magazine. Acel gen de moment când văd un anume produs în vitrină și îmi zic: ”Uuuu, ar fi perfect pentru sora mea!

Cam așa am pățit la ultima vizită în Aushopping Oradea.

O simplă plimbare prin magazine s-a transformat în ocazia perfectă pentru a întocmai lista cu cadouri de Crăciun. Și unde mai pui că am avut parte și de o intrare subtilă în atmosfera de sărbătoare. Muzica festivă din magazine și decorațiunile de sărbătoare m-au ajutat să fiu mereu cu zâmbetul pe buze, gândindu-mă la reacțiile celor dragi când vor deschide cadourile.

Am ales cadouri din suflet

În alte ocazii de sărbătoare, se mai întâmplă să aleg cadouri în funcție de buget sau în funcție de dorința celui căruia îi ofer cadoul. Acum, am ales cadouri din suflet. Cadouri care consider eu că se potrivesc în acest context. Cadouri în care se regăsește intenția mea de a aduce un zâmbet pe buze.

Cadourile din suflet sunt cele care vin cu o mică poveste sau explicație. Atunci când ofer acest cadou, motivez alegerea făcută, căci se poate întâmpla să  nu fie înțeleasă semnificația din prima.

În magazinul JYSK, m-am pierdut printre reni, sănii, lumânări, moși, luminițe, brăduleți.

O adevărată simfonie de accesorii ce mă pot ajuta să aduc sărbătoarea în casă.

Ce mi-a rămas întipărit în minte, au fost lămpile din ceramică ce mi se par perfecte pentru colindat. Să merg din casă în casă, cu lampa de sărbătoare la îndemână, în timp ce colindăm!

Frumoasă imagine, nu?!

candelabre ceramica candelabru ceramica

Cadoul din suflet are mai multe variante în acest magazin.  Dar, am ales să compun un coș original de sărbătoare, format din lumânări parfumate și decorațiuni tematice.

Vezi în pozele de mai jos câte opțiuni sunt.

accesorii tematice jysk decor de craciun in jysk decoratiuni jysk

Apoi m-am pierdut printre pantofi și ghete, în magazinul CCC

Cu atâtea modele de încălțăminte, nu ai cum să treci pe lângă acest magazin fără să intri.

De data aceasta mi-a atras atenția încălțămintea din piele. De fiecare dată când am vizitat acest magazin am găsit modele noi de încălțăminte, preferatele mele fiind cele de gală, acei pantofi cu toc cui, negri și cu talpă roșie- această combinație se regăsește în diverse modele.

pantofi cu toc tip cui

Dar acum nu este doar despre mine și preferințele mele. Este despre ceea ce aleg eu să ofer cadou persoanelor dragi mie.

De aceea am ales cadouri din suflet sub forma unor ghete din piele pentru câteva persoane. Sper să înțelegi că este o surpriză și nu pot să dezvălui cine ce va primi. 🙂

 

pantofi ccc pantofi din piele cadouri din ccc

 

Unele arome te cuceresc din mers, cu ajutorul Aromasque

O insulă cochetă de pe galeria Aushopping Oradea, comercializează produse de îngrijire a corpului. S-a întâmplat ca de această dată să mă opresc și să fiu mult mai atentă la aceste produse.  Așa am descoperit că sunt produse ce se produc la noi în țară. Mai exact în Satu Mare.

Un pachet format din produse de îngrijire a corpului este cu siguranță o alegere bună de cadou:

  • Un balsam după bărbierit, fără alcool, cu formulă intensiv hidratantă cu glicerină și provitamina B5
  • O Loțiune de corp și un Gel de duș, cu extracte naturale de frunze de măslin, gălbenele, mușețel și nalbă

  Cadou din suflet pentru bărbații din familia mea.

aromasque aushopping oradea

Am găsit cadouri din suflet pentru doamnele și domnișoarele ce caută produse și aparate de îngrijire profesionale, în magazinul PRO BeautyShop

Eu chiar am nevoie de un pachet de produse dedicate îngrijirii părului. La ce am reușit să fac anul acesta cu el, cred că voi avea nevoie de vizite mai dese în acest magazin.

Am ales un pachet special pentru sora mea. Sunt sigură că îi va plăcea și se va bucura de el. Se vede că suntem surori, căci avem aceleași probleme cu podoaba capilară.

Dar am găsit și produse speciale, așezate frumos pe un stand, ce sunt dedicate bărbaților. Dacă ajungi în magazin, să arunci o privire și la aceste produse.

Vezi în pozele de mai jos și alte opțiuni de produse ce se găsesc în magazin. Poate te tentează ceva!

cadou pro beauty shop culoarea parului stand produse pentru barbati

Brioșeria Gloria îmi pune mereu un zâmbet pe buze!

Cum să nu zâmbești la așa delicii?! Niciodată nu am trecut pe lângă brioșerie fără să cumpăr măcar ceva dulce. Cheesecake-ul este demențial, iar brioșele ți se topesc în gură.

Acum, ce legătură are desertul cu un cadou potrivit de sărbătoare?!

Crezi că va refuza cineva un mini-platou de brioșe? Eu una m-aș bucura să primesc un cadou atât de delicios. Și voi oferi și eu la rându-mi. Nu doar unul, ci mai multe. Da, voi găti și eu preparate gustoase pentru masa de sărbătoare, dar, tot mai la îndemână este un mini-platou cu brioșe.

briose delicioase mini platou cu briose

Crezi că sunt suficiente aceste idei de cadouri din suflet?

Care ți se pare cel mai potrivit?

Găsești toate aceste produse de sărbătoare și multe altele în Centrul Comercial Aushopping Oradea din  Str. Ogorului, nr. 171. Urmărește pagina de Facebook a centrului comercial unde vei găsi și alte idei de cadouri faine!

37 Comments on “Cadouri din suflet”

  1. Dacă as fi fost din Oradea, eram deja la Jisk. Din păcate în orașul meu nu avem, însă mă opresc de fiecare data când merg spre Budapesta….
    Poate reușesc și anul acesta înainte de Crăciun

  2. Sunt perfecte ideile tale. Imi plac toate si chiar am si gasit corespondenti in familia mea carora le-as oferi decoratiuni, briose, pantofi, etc. Sper sa nu omit pe nimeni

  3. Întotdeauna ne reamintesti lucruri importante. Avand si doi copii mici imi este destul de greu sa am timp sa umblu prin magazine. Asa ca sugestiile tale sunt mereu binevenite. Anul acesta voi termina destul de repede cu cadourile multumita tie.
    Multumesc frumos

    1. Multumesc mult Anca pentru cuvintele frumoase! Sper să îți fie de folos sugestiile din articol, mai ales că timpul unei mamici de doi copii este foarte prețios! Și am face cumpărături în grabă 🙂

  4. Hmm, mi-au picat la fix ideile tale! Eram foarte indecisa de ce anume sa le cumpar celor dragi, si chiar am sa tin cont de ele.
    Te pup

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.