Creativitatea din „Căsuţa cu Handmade”


Lucrurile făcute de mână sunt apreciate, dar este greu să te afirmi în acest domeniu. Adică nu este greu să te prezinţi şi să-ţi prezinţi munca.

Este greu să ajungi la un nivel în care munca să-ţi fie apreciată şi cunoscută. La un nivel în care să zici:

„Wow, trăiesc din munca mea!”

Fac, dar unde vând?

Cu atâtea opţiuni şi tutoriale online, mai toată lumea care-şi doreşte poate ajunge să creeze produse handmade. Doar că mai trebuie şi vândute. Asta dacă vrei să faci handmade la un nivel mai mare.

Aşa că, unde vând?

Sunt atâtea platforme, atâtea căi de expunere a mărfii, încât piaţa este supra-saturată. Iar FB-ul este plin.

Grupuri, grupuri.

Dar, eu am găsit un grup mai special.

Căsuţa cu Handmade

casuta cu handmade 1

Căsuţa cu Handmade. Un grup ca toate celelalte, aţi zice.

Doar că acesta are o echipă care face minuni. Adminii şi moderatori fac altfel treaba. Membrii postează altfel. Atmosfera este altfel. Dacă nu mă credeţi, intraţi să vedeţi.

De ce este aşa special?

Într-un grup se poate posta mecanic. Vând sau cumpăr. Însă aici ai parte de provocări. De postări menite să te ajute şi să te îndemne la mai mult.

Şi de întâlniri fizice!

Membrii au stabilit întâlniri, nu doar în Bucureşti. Ci şi în ţară. Iar echipa care adminstrează grupul face ce face şi creşte frumos creativitatea din jurul grupului.

Prima întâlnire din Bucureşti

Întâlnirea a fost plănuită pe grup. Fără pompoane, fără mediatizare externă. Doar membrii ştiau de această întâlnire.

Prima întâlnire a adus la aceeaşi masă oameni creativi. Şi-au prezentat munca. Şi-au împărtăşit din experienţă.

La întâlnire, au fost prezente ca şi reprezentanţi  ai echipei, Oana în calitate de admin şi Maria în calitate de moderator. Munca Oanei o găsiţi pe blogul ei Viaţa printre picături.

Impresiile echipei de după întâlnire:

Oana:

Fetelor, mi-a făcut plăcere să vă cunosc. Am aflat multe despre voi, cu ce vă ocupaţi, cum aţi început mica afacere şi ce proiecte aveţi pe viitor. Aveam atâtea întrebări să vă pun, însă din păcate timpul a fost scurt şi a trecut prea repede. Dar măcar am reuşit să discutăm un pic despre grup, despre atmosfera în grup, despre clienţi, despre promovare. Data viitoare aş vrea sa discutăm mai multe legate de fotografia de produs. Trebuie să vă recunosc, am avut mari emoţii, dar după ce v-am întâlnit în realitate am avut impresia că vă cunosc de o viaţă. Îmi pare bine că s-au încheiat câteva colaborări. Iar la final, fetele au primit şi o mică atenţie din partea echipei Căsuţa cu Handmade. O să programăm şi o altă întâlnire, aşa că staţi pe lângă noi. Mulţumesc frumos fetelor pentru prezenţă şi implicare! 

Maria:

Întâlnirea cu parte din membrii Căsuţei cu Handmade a fost o adevarătă relaxare creativă! Am cunoscut oameni frumoşi si dornici de a împărtăşi din experienţa lor. Apreciez iscusinţa, dăruinţa fiecăruia în parte şi sper că această întâlnire le-a fost de bun augur aşa cum a fost şi pentru mine. Am realizat că putem fi şi suntem o mare familie în devenire şi în afara grupului.

Implicare mai multă

Şi nu doar pe grup, ci şi în general. Dacă chiar îţi doreşti ca un lucru să meargă este nevoie de implicare mai multă.

Cred că de aceea membrii grupului din mai multe oraşe s-au mobilizat. Şi plănuiesc întâlniri fizice. Să se cunoască, să iasă din spatele vălului dat de mediul online.

Vă ţin la curent cu noutăţile. Pe măsură ce aflu noi informaţii, le adaug aici. 😉

Update 1:

Prima întâlnire din ţară: Cluj- Miercuri, 21,06,2017-  la ora 16:30, la fântâna arteziană din Parcul Central.

Update 2:

Membrii din Căsuţa cu Handmade din Cluj au avut parte de o întâlnire intimă. Una cu mult dichis. Au discutat despre grup, despre produse, depre clienţi, despre viitoare întâlniri. Spor în toate doamnelor!

Update 3:

Membrii Căsuţei cu Handmade din Cluj se întâlnesc din nou şi pe data de 4 iulie 2017. La ora 16,30 în Parcul Central. Intraţi pe grup pentru mai multe detalii. Eu revin cu impresii aici, după întâlnire 😉

Update 4:

S-au adunat mai multe femei creative la această întâlnire. Schimbul de experienţă, trucuri şi aflarea de lucruri noi, fiind ceea s-a discutat la această întâlnire.

 

Veniţi în Căsuţa cu Handmade?

12 gânduri despre “Creativitatea din „Căsuţa cu Handmade”

  1. Intr-adevar in Casuta se leaga prietenii frumoase, am cunoscut multi oameni cu suflete mari din toata tara, in realitate cat si virtual.Mi-as dori sa-i cunosc pe toti…poate cu timpul voi reusi macar jumatate dintre ei 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  2. Echipa „Căsuța cu handmade” multumeste autoarei acestui articol pentru cuvintele frumoase si invita toți iubitorii de handmade, fie ei creatori sau cumpărători, în aceasta mare familie, iar la întâlnirile urmatoare sperăm sa ne cunoastem în număr cât mai mare😊. Va asteptam cu drag!😚

    Apreciat de 1 persoană

Părerea ta contează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s