Femeia impunătoare. Ce are în plus faţă de restul femeilor?

Oare cum vedeţi voi femeia impunătoare?

Femeie de afaceri, regina castelului, femeie arogantă, inabordabilă?!

Sau o combinaţie periculoasă de toate cele enumerate mai sus?!

Ceea ce ştiu sigur, femeia impunătoare este cea care emană siguranţă de sine, care cere respect, care primeşte ceea ce-şi doreşte fără prea mari eforturi. A nu se confunda cu femeia trofeu, cea care este ca un bibelou şi care primeşte ceea ce-şi doreşte fiindcă aşa trebuie.

cadouri haioase

Femeia impunătoare munceşte pentru ceea ce are.

Femeia merită respectată

Nu contează ce fel de femeie este, nu contează până la urmă dacă este femeie sau bărbat. Orice om merită respectat. Până la proba contrarie.

Nesimţirea nu ar trebui să existe!

Însă face parte din viaţa noastră şi de aceea sunt oameni şi oameni. De aceea natura parcă se ocupă, fără să ne dăm noi seama, de trierea celor mai puternici.

Cum îţi dai seama că ai în faţa ta o femeie impunătoare?

Unii consideră că aspectul fizic este cel care trădează o astfel de prezenţă, dar nu este doar atât. Din momentul în care deschide gura şi începe să poarte o conversaţie cu tine, aceasta decurge lin într-un sens interesant.

Ai ce discuta cu această femeie. Sau dacă ea consideră că nu are ce discuta cu tine, îţi spune de la început. Pe un ton decent, nu te expediază, asta ar fi nesimţire, nu?

Este femeia care nu se poartă cu mănuşi, care ştie jongla cu cuvinte, care nu este superficială.

Aspectul fizic contează

Nu contează kilogramele, ci grija pe care o are femeia când vine vorba de ţinută, de aspectul fizic.

O femeie îngrijită, cu bun gust, cu grijă la detalii, nu ţine cont de modă, ci ţine cont de propria persoană. Are ochiul format şi se vede cum ar arăta într-o haină, înainte de a se vedea în oglindă. Poartă culori puternice, fără a fi ostentativă, fără a deranja ochiului.

Poartă haine care se potrivesc cu ea, care-i permit să se desfăşoare fără a avea grija lungimii sau a crepăturilor sau a transparenţei unei bluze 😛

Poartă un machiaj care să-i pună în evidenţă personalitatea şi aspectul feţei. Niciodată nu va cădea în zona în care poate fi confundată cu un clovn sau o femeie uşoară. Şi nu are nevoie de makeup profesionist, ci de produse care să fie folosite cu măsură. Fără exagerări.

Îşi alege accesorii care o ajută să-şi păstreze acest look. Accesorii impunătoare, eu aşa le zic.

Genul de accesorii pe care eu le-am găsit pe pagina Sofia Bijoux.

Care credeţi că sunt celelalte lucruri care ajută o femeie să devină „femeia impunătoare”?

Din punctul meu de vedere, toate cele enumerate mai sus, sunt necesare unei femei impunătoare.

Însă are nevoie şi de un psihic puternic, fiindcă vor fi destule persoane „binevoitoare” care vor dori să ajute. Însă ştiţi cum vine acel ajutor, nu?!

Femeia impunătoare stârneşte şi invidii nefondate din partea unor oameni frustraţi de propria viaţă. Care aşteaptă ca viaţa să le ofere tot, care nu vor să se mobilizeze şi să-şi câştige respectul şi starea de bine. Nimic nu vine uşor, chiar dacă la altcineva aşa pare a fi.

Ştiţi că mai sunt şi oameni pe care eu îi numesc „Vampiri energetici„? Care se încarcă cu energia ta, care te obosesc?! Aceştia se află de obicei în jurul persoanelor optimiste, care se bucură necondiţionat de viaţă. Aveţi grijă la ei!

Cum vedeţi voi o femeie impunătoare?

103 Comments on “Femeia impunătoare. Ce are în plus faţă de restul femeilor?”

 1. O femeie impunătoare este o femeie îngrijită, mereu cu zâmbetul pe buze și care se face respectată atât de femei cât și de bărbați

 2. Din punctul meu de vedere,femeia impunatoare este o doamna hotarata,directa,cu o frumusete naturala,o doamna care exprima ceva atat prin tinuta cat si prin gandire.

 3. O femeie impunatoare este o femeie care isi protejeaza familia de orice si oricine, cu dragoste si caldura dar si cu colti daca e nevoie. Care isi iubeste sotul si copii dar nu se impune cu autoritate, ci cu iubire.

 4. O femei impunătoare,este aceea femei curajoasă,stăpână pe propriile picioare,care știe întotdeauna ce vrea de la viață.

 5. O femeie impunatoare nu trebuie sa fie afacerista, o femeie puternica, o femeie hotarata care stie ce vrea , care stie sa tina o casa , o familie asa vad eu o femeie impunatoare nu cea care isi plange de mila la fiecare problema.

 6. O femeie impunatoare este cea care este increzatoare in fortele sale, in visurile ei si are principii sănătoase ! <3 #femeie #impunatoare

 7. Femeia impunătoare este cea care reușește să fie încrezătoare în propriile ei forte, care are lângă ea bărbatul care o completează perfect că persoana și că jumătate. Este totul!

 8. Eu cred ca totul tine de atitudine, trebuie sa stii cum sa porti si increderea si makeupul si cum porti lucrurile pe care le îmbraci, cum porti o conversatie in functie de interlocutor.

 9. Imi cer scuze tastatura imi joaca feste , Vreau sa corectez 2 cuvinte de mai sus respectiv : nu este „influentabila ” si „”ia „” decizii …………

 10. O femeie impunatoare este in primul rand foarte curajoasa,are totala incredere in fortele sale, nu abdica de la telurile si visurile sale ,nu este influentabile ,ea decizii bine gandite si nu se lasa pana nu le pune in aplicare . Stie sa se faca ascultata ,dar si iubita, si mai presus de orice are capacitatea de a lua totul de la inceput .

 11. In opinia mea femeia impunatoare este femeiela care stie sa te domine din priviri, este calculata, stie sa se faca respectata in societate este femeia la care aspiri mereu.

 12. O femeie impunatoare este aceea care stie sa – si argumenteze parerile, care are o atitudine pozitiva si care poate sa – si puna in evidenta atuurile!

 13. Femeia impunătoare este acea femeie care mereu obține ce vrea,care știe să pună punctul pe i , care nu e plăcută de toată lumea,dar nici nu are nevoie de acest lucru. Acesta femeie știe să se descurce singura,sa fie independentă și mereu sigură pe ea

 14. Eu vad femeia impunatoare ca pe o femeie cu personalitate, fiind inconjurata de oameni de calitate, oameni ce au realizat ceva; si ca pe o femeie ce nu se limiteaza, o femeie care stie ce vrea si ce merita.

 15. Femeie impunătoare e femeia care are mult curaj, da replica la orice, e independenta, echilibrata, își susține punctele de vedere…

 16. O femeie impunatoare este o femeie puternica, o femeie care stie ce vrea si lupta pentru a obtine acel lucru.este o femeie independenta, care nu accepta compromisuri.

 17. Pentru mine femeia impunătoare este acea femeie care impune respect prin ținută, atitudine și eleganță! Este mereu cochetă și aranjată, este independentă și punctuală!

 18. Stilul elegant este adoptat in general de femeia sofisticata , influenta , bogata , impunatoare , femeia cu statut social ridicat . Deci o femeie impunatoare este una stapana pe ea .

 19. O femeie impunatoare este o femeie puternica, o femeie care stie ce vrea si lupta pentru a obtine acel lucru.este o femeie independenta, care nu accepta compromisuri.

 20. Femeia impunatoare este femeia care stie ce vrea, munceste foarte mult pentru a-si atinge scopul, are coloana vertebrala si psihic sanatos, are o tinuta ingrijita si eleganta, face fata in orice situatie si impune respect.

 21. O femeie impunatoare este clar o femeie puternica! Si nu vorbesc despre fizic ,ci despre putere emotionala si pentru mine acea femeie este mama!

 22. O femeie impunătoare are atitudine. Știe să pună piciorul în prag, știe să spună „nu” , știe că e nevoie de ea. Are stil, un stil propriu, e frumoasă, și știe asta.

 23. Femeia impunatoare are un simt natural al increderii si acesta face ca oamenii sa o urmeze peste tot. Nu e cu nasul pe sus, doar stie ca poate rezolva lucrurile. Oamenii sunt atrasi de ea fiindca stiu ca va spune mereu adevarul, indiferent daca raneste sentimentele cuiva.

 24. Interesanta întrebare
  O femeie impunătoare este o femeie sigura de ea,o femeie puternica și o femeie cu Coloana vertebrală și directa

 25. Wow ce articol frumos ,da o femeie impunatoare e aceea care obtine ce vrea doar impunandu-se si obtine totul usor …cred ca intelegi ce vreau sa zic…e o femeie cu caracter puternic si personalitate …super articol ,bravoooo!!

 26. Ceea ce ştiu sigur, femeia impunătoare este cea care emană siguranţă de sine, care cere respect, care primeşte ceea ce-şi doreşte fără prea mari eforturi. A nu se confunda cu femeia trofeu, cea care este ca un bibelou şi care primeşte ceea ce-şi doreşte fiindcă aşa trebuie.

 27. O femeie impunatoare este acea femeie care are propriile idei si tine mai mult cond de ele decat de ale celorlalti, care stie ce vrea si nu se lasa calcata in picioare

 28. O femeie impunătoare este o femeie care are încredere în forțele proprii,o femeie curajoasă și ambițioasă, care își dorește să se realizeze cât mai bine în viață.

 29. Pt mine o femeie impunătoare este femeia care,pe lângă toate lucrurile frumoase pe care nu le-ai expus tu,este femeia care este un model pt alții…. fetele și femeile vor sa arate că ea iar bărbații vor sa aibă caracterul ei…

 30. Femeia impunătoare o vad ca pe un succes total în fata provocărilor vieții. O vad ca pe o raza de soare ce reușește sa străpungă norii după mai multe zile ploioase, nu multe reușesc sa atingă acest prag, însă cele care reușesc după părerea mea aduc un beneficiu atât tot ,cat și celor ce o înconjoară.

 31. Este o femeie care are artă negocieri , care are un zâmbet mereu pe față încercând sa te relaxeze in preajma ei , astfel treptat obiectivul ei va reusi!

 32. Femeia impunatoare este o femeie neinfricata, stilata care impune respect! Nu se da in laturi de la nimic si trece peste orice opstacol ii iese in cale! 🙂

 33. Femeia impunătoare, in opinia mea, este,femeia independenta, care mereu obtine ce vrea, si stie sa isi impuna punctul de vedere. Femeia de succes, care stie cum sa isi exprime opinia, fara a deranja prea mult.

 34. Eu cred ca o femeie.impunatoare este greu de abordat,dar sa nu uitam ca ii place aventura.Știe să se facă ascultată și dorită în interiorul oricărui colectiv. Știe să își exprime punctul de vedere clar și la temă.Vorbește și acționează doar dacă vrea s-o facă,si.bineinteles sunt sigura ca are si selectii bine puse la punct cand isi alege partenerul,ea fiind.o femeie independentă

 35. Femeia impunătoare e acea femeie care mereu știe să fie în centrul atenției, care are un job, care mereu nu lasă nici o treabă neterminata.

 36. Femeia impunătoare este ,uneori,neplăcută. Mie îmi plac femeile care se impun prin siguranță și prin faptele ei omenești. Restul este risipă de sine…

 37. O femeie impunatoare e o femeie care stie ce vrea, stie sa ceara si sa explice ce vrea, stie sa isi arate fricile si imperfectiunile, stie sa se aprecieze. 🙂 Complicat tare :).

 38. Un articol interesant. O femeie impunatoare are incredere in sine.
  Sunt iubitoare si colectionara de bijuterii, iar cand gasesc ceva nou trebuie sa explorez. O sa intru si eu pe Sofia Bijoux sa vad ce-mi aleg pentru mine. 😀

 39. O femeie impunatoare e acea femeie care calca greu cand merge si care nu se lasa doborata cu una cu doua. Nu trebuie neaparat sa fie o femeie de afaceri, ci doar sa stie ce vrea.

 40. Foarte frumos articolul…eu sunt de parere ca o femeie impunatoare este o femeie care se respecta in primul rand pe ea si apoi pe cei din jurul ei. O femeie care are grija de felul in care arata, de felul in care se imbraca cand iese din casa, cum se machiaza si nu se lasa ever calcata in picioare de alte persoane ci isi spune punctul de vedere de fiecare data! 😀

 41. Cam asa cum spui tu! Femeia impunatoare este acea femeie cocheta, aranjata, amabila, respectata si care pare ca impune cumva teama…un respect dus la extreme, daca pot sa spun asa.

 42. O femeie impunătoare este o femeie care impune respect prin ținută și atitudine. Trebuie să ai multă încredere in tine pentru ca ceilalti sa vada femeia puternică.

 43. Femeia impunătoare e plină de curaj și gata să meargă până la capătul lumii pentru ceea ce își dorești în timp ce te face să vrei să mergi cu ea!

 44. Eu vad o femeie impunătoare femeia de afaceri. Așa îmi dă impresia o femeie de afaceri, că este impunătoare și obține ceea ce dorești prin impunere.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.