Început de Decembrie cu bucurie împreună

Luna Decembrie anunţă luna în care oamenii încearcă să scoată tot ceea ce este mai bun din ei. Cu bucurie împreună sigur am face mult mai multe şi mai bine, decât am face separat.

#BucurieÎmpreună este hastagul pe care cei de la Centrul Comercial Auchan îl promovează de ceva vreme şi o fac bine. Nu vi se pare?!

Început de Decembrie

În perioada 2-16 decembrie 2017, în acordul colindelor de iarnă, Centrele Comerciale Auchan se vor transforma în locuri  ale bucuriei, cadourilor și faptelor bune pentru comunitate.

S-au pregătit activităţi şi surprize pentru toţi care vor trece pragul centrului comercial. Eu vă detailez de ceea ce se va întâmpla în Oradea. Dar, găsiţi mai multe detalii şi despre activităţile din oraşul vostru, pe pagina Aushopping România.

Ce am aflat eu până acum?

Pentru că dar din dar se face rai, în data de 5 decembrie, cei mici sunt așteptați cu ghetuțele lustruite și cu o jucărie pentru un copil nevoiaș. A doua zi, pe 6 decembrie ei vor descoperi în ghetuțe, cadourile lăsate de Moș Nicolae.

Jucăriile colectate vor aduce bucurie copiilor proveniți din medii vulnerabile.

Pe 9 decembrie, copii sunt invitați la teatru. Vor învăța să joace teatru într-o fabrică de jucării. Împreună cu păpușa de porțelan pătrundem în lumea plină de magie a lui Moș Crăciun, în piesa ”Fabrica de jucării a lui Moș Crăciun!

Totodată, HappyTeam a pregătit clienților, pentru fiecare eveniment, o mulțime de surprize delicioase.

Iar pe 16 decembrie Happy Team te surprinde cu #bucuriidelicoase. Savoarea băuturilor preferate va fi cadoul indiciu al momentelor petrecute la cumpărături.

Centrele comerciale Aushopping, deținute de Immochan România, și-au propus să devină, pe lângă un spațiu de cumpărături și distracție, inima comunităților pe care le deservesc, implicând-se activ în viața acestora și oferindu-le timp de calitate petrecut împreună cu cei dragi.

Îmi plac tare mult astfel de campanii şi cred că merită văzut despre ce este vorba.

Vo cum vedeţi o comunitate cu #BucurieÎmpreună?

bucurie impreuna

4 Comments on “Început de Decembrie cu bucurie împreună”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.