Păzea că vin eu!

Vă rog frumos să faceţi loc! Să nu cumva să-mi încreţiţi rochia sau să-mi pătaţi pantofii! Am dat o căruţă de bani pe ele şi acum vreau să mi le prezint lumii! Că voi nu aveţi cum vedea aşa ceva de aproape, altfel.

Hai că nu sunt eu! Aşa văd eu unele doamne şi domnişoare ieşind din scara blocului. Nu le ajungi cu  prăjina la vârful nasului.Dacă ai zice că au cu ce se lăuda!!!

O rochie scurtă, o geacă de fâş scurtă şi o pereche de stiletto, nu este tocmai cea mai bună ţinută de etalat la piaţă. Sau care să-ţi ofere atâta aroganţă. Când tu vii cu sacoşa de rafie plină, având outfit-ul de mai sus, eşti vedeta cartierului. Mai ales în sezonul toamnă-iarnă.

În fond şi la urma urmei contează tot pachetul.

Atunci când vorbim despre o ţinută reuşită, nu totul se rezumă doar la haine sau accesorii.

Cadouri personalizate pentru copii fără vârstă

Luăm un sac de exemplu. Faci nişte tăieturi la el, să poţi să-l tragi pe tine, pui o curea unde trebuie, o pereche de pantofi cu toc, accesorii on, machiaj ready, coafură done, atitudinea luată şi poţi zice că acel sac a fost croit pentru tine. 😉 Păi şi nu am dreptate?!

Eu sunt cu blugii.

Adică voi ieşi din casă mai bucuroasă dacă am pe mine o pereche de blugi care să mă lase să-mi etalez personalitatea. Care să nu-mi „sufoce” ideile în faşă 😛 .

Să pot să mă gândesc la ce zic, nu la cum stau pe mine, dacă au alunecat, dacă au făcut cute sau dacă se vede ce nu trebuie.

Da, ies în majoritatea timpului în blugi, tricou şi tenişi din casă. Dar………. şi aici e un mare dar, mai se poate şi în alte combinaţii. Tot cu blugi. Dar cu pantofi cu toc. Neaparat coloraţi sau înfloraţi.

Luaţi exemplul de mai jos:

O bluză simplă Tommy Hilfiger, o pereche de pantaloni de blugi din acelaşi brand şi adaugi în loc de tenişii din imagine , o pereche de pantofi cu toc. Nu vi se pare atrăgătoare ţinuta?

Bluza uşoară, dintr-un material care este o combinaţie de tricot şi ţesături, cu un decolteu curgător, este alegerea perfectă pentru silueta mea.

Acoperă ce trebuie, scoate la înaintare ce am, şi-mi permite să mă desfăşor în voie. Când simţi cum materialul îţi permite să faci mereu mişcări bruşte fără a descoperi părţi nedorite.

Sau când pielea are posibilitatea să respire sub material fără a trăda sudoarea apărută în urma emoţiilor.

Sau a efortului depus, atunci ştii că bluza a fost o alegere bună.

Tu ştiind deja că araţi fabulos. 😉

Aceasta este genul de ţinută care poate fi admirată de ceilalţi.

Nu uita de atitudine! Fără ea, parcă ai fi zombie.

Ca să nu mai zic de picioare stângi, cu asemenea tocuri.

Când păşeşti din casă, fă-o ca şi cum lumea ar fi a ta. Dar neaparat cu o ţinută bine asortată, care să ţi se potrivească, să te completeze.

Cum îţi place să ieşi îmbrăcată din casă? Ții cont de prima impresie?

Când vine vorba de modă, sunt mereu cu întrebările la mine. Fiindcă această piaţă este într-o continuă mişcare, evoluţie (uneori regresie, după părerea mea) că nu de multe ori ajung să mă cred demodată.

pexels-photo-127968

12 Comments on “Păzea că vin eu!”

  1. Da, exact cum imi place mie sa ma imbrac, mai simplu, mai sport chiar, mai lejer… asa ma simt in largul meu. Nu tin cont de firma, de brand, totul e sa ma simt bine in ceea ce port, dar sa-mi si placa.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.