Cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand

Cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand sunt o adevărată plăcere pentru pasionații acestui gen de carte. Și nu este una în genul romanelor siropoase, ci mai degrabă romane desprinse din realitate.

Agnes Martin-Lugand este de profesie psiholog. A renunţat la profesie pentru a avea grijă de cei doi copii și a început să scrie.

Un roman, o carte de la care nu a avut mari aşteptări, cu atât mai mult cu cât editurile i-au refuzat publicarea. Apoi, în anul 2012, în ziua de Crăciun, şi-a publicat singură cartea pe o platformă de distribuţie a cărţilor digitale. În doar câteva săptămâni, cartea sa „Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea” a urcat pe primul loc în topul vânzărilor.

Cred că nimic nu anunța avalanșa de titluri ce vor ajunge să vadă lumina zilei! Sper să o țină mult și bine pasiune pentru scris!

Poți comanda cărțile ei de aici, mereu sunt la un preț bun.

Cărțile scrise de autoare până acum sunt:

Oamenii fericiți citesc și beau cafea

Abia am aşteptat să-l citesc. Romanul a apărut tot în anul 2016, fiincă era tare aşteptat. Finalul neaşteptat al primul volum, cerea o încheiere. Aşa că, a sosit.

Viața e ușoară nu-ți face griji

Dacă în primul volum am citit despre lupta unei femei de a-şi reveni după moartea soţului, în al doilea volum am citit despre lupta pe care o duce după moartea copilului. Am citit în ritm alert această continuare. Doream să văd cum şi-a imaginat autoarea că se vor aşeza lucurile.

Vi le recomand spre citire! Merită!

bestseller-agnes-martin-lugand

Îmi pare rău sunt așteptată

Acesta este cel de-al treilea volum al autoarei.

Apărut în anul 2017, acesta este un pic altfel. Subiectul este unul foarte dezbătut peste tot. Aşa că mă aşteptam la altceva. Însă şi finalul acestui volum parcă lasă loc pentru o continuare. Vom trăi şi vom vedea.

Acţiunea din acest roman mi se pare inspirată din „Diavolul se îmbracă de la Prada”, amestecat cu un pic de zvâc de la Miranda din „Sex and the City” şi un personaj masculin a la „Indiana Jones”.

Mie aşa mi se pare. Oricum, merită citit şi acest volum.

Nu intru în prea multe detalii despre fiecare. Aş dezvălui prea multe despre ele. Aşa că, vă las să decideţi dacă cumpăraţi o ba acest volume minunate.

imi-pare-rau-sunt-asteptata

Încă aud muzica noastră în gând

Subiectul este altfel expus. Nu mai găsești o poveste despre cum ajunge cineva să fie fericit și împlinit cu viața sa. Găsești o poveste unde totul este aranjat, unde personajele au o viața fericită.

Dar, se pare că nu le este de ajuns. Și de aici pornesc toate cele.

inca aud muzica noastra

Fericirea îmi scapă printre degete

Mă bucur că am revenit la cărțile scrise de Agnes Martin-Lugand. Și mă bucur că am revenit prin intermediul acestei cărți minunate, Fericirea îmi scapă printre degete.

Chiar aveam nevoie de o lectură ușoară, fără multă bătaie de cap pentru a înțelege ceea ce urmărește autoarea să prezinte, dar totuși să fie suficient de profund. Nici nu am pretenții, nu?!

fericirea imi scapa printre degete

Lumina unui nou început

Cum să nu îmi placă?! Se pare că autoarea este cea care se potrivește până acum cu preferințele mele de în materie de lectură ușoară.

Mi-a plăcut enorm de mult simplitatea și intensitatea poveștii. De multe ori stau  și mă gândesc ce-o fi în mintea unui scriitor, cum face să aducă la viață personaje într-un mod atât de frumos.

Eram deja obosită de cărțile ce te poartă înainte și înapoi în timp, sau care schimbă perspectiva în ultimul moment. Cartea aceasta a venit ca o mănusă nevoilor mele de relaxare!

Am scris părerea mea despre acest nou titlu publicat de autoare în acest articol- Lumina unui nou început. Recenzie

lumina unui nou inceput recenzie

Ceea ce nu poate fi ascuns. Recenzie

Am plâns și am avut noduri în gât atunci când am citit cartea.

Se vedea treaba că autoarea a profest pentru câțiva ani ca psiholog cu acte în regulă. A știut să creeze o poveste minunată și foarte credibilă. Nimic nu a părut forțat, toate acțiunile, toate descrierile completându-se într-un tablou minunat!

Ceea ce nu poate fi ascuns recenzie

 Într-o zi mă voi întoarce la tine 

Eu când apare o carte nouă scrisă de Agnes Martin-Lugand nici nu mai citesc descrierea. O cumpăr și descopăr direct despre ce este vorba. Am pățit de mai multe ori ca ceea ce este în descrierea oficială să fie ușor pe lângă ce ar trebui să fie – după mintea mea.

recenzie într-o zi mă voi întoarce la tine

Un alt beneficiu al acestor cărți

Era să uit!

Două dintre volumele de mai sus, le-am citit cap coadă fără să le las din mână. Nu una după alta, ci în două zile diferite.

Iar ai mei copii m-au văzut mereu cu o carte în mână. Băiatul chiar a fost mirat. ” Mami, şi acum citeşti? Aşa mult îţi place?!

El trece prin perioada în care nu vrea să audă de teme, citit sau scris. Se pare că am fost un bun exemplu. A mai răsfoit şi el un pic din cărţile sale. Să fie sigur că nu a trecut ceva cu vederea 😛

Tu cum te înţelegeţi cu cititul de cărţi?

Cum ți se par cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand până acum?

cartile scrise de Agnes Martin-Lugand complet

31 Comments on “Cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand”

  1. Am citit cu sufletul la gura toate cartile(si astept cu nerabdare si urmatoare care a aparut deja in Franta „a la_lumiere_du_petit_matin”),am plans si m-am simtit eu insami pesonajul .Ador aceasta scriitoare si voi citi cu siguranta tot ce va scrie

    1. Buna. Nu cred ca sunt calificata sa recomand cartea dupa varsta. Nici una dintre carti nu are scene explicite de genul erotic. Asa ca, este dupa gustul fiecaruia.

    1. Da, la tine acum am citit pentru prima dată despre aceasta carte. O sa o caut si eu sa o citesc, căci autoarea m-a cucerit cu primele trei volume 😉

  2. Chiar nu ştiam ce cadou să-i cumpăr surorii mele! Acum am de unde alege! Eu în ultima perioadă nu am reuşit să citesc atât cât mi-ar fi plăcut să o fac…însă mi-am făcut o listă cu ceea ce vreau să citesc pe viitor!

  3. Titlurile sunt foarte atractive si chiar am auzit de cateva ori despre ele prin blogosfera si pe retelele sociale. Sincer ma tenteaza cel mai mult ”Imi pare rau, sunt asteptata”, parca deja intuiesc cumva firul narativ. Chiar te admir ca-ti ocupi timpul cu cititul, este o mare bogatie! Este bine si ca cel mic observa acest lucru, poate si el va fi atras de carti cand va mai creste 🙂

  4. Inainte citeam si eu foarte mult, in ultimul timp nu am prea avut rabdare dar mai facut curioasa cu aceste carti.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.