Cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand


Mi-a căzut cu tronc această autoarea după ce am citit primul său volum, despre care vi-am scris aici : Cartea cu final neaşteptat

Se pare că a plăcut şi altor oameni, din moment ce primul volum are o continuare. Şi deja a apărut un al treilea volum nou. Independent de primele două, ca şi desfăşurare a evenimentelor.

Cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand

agnes martin lugand

Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea

Primul volum al autoarei, publicat  în anul 2016. A devenit rapid un succes pe piaţă. Odată ce romanul a apărut şi s-a vândut numai în Franţa în peste 300 000 de exemplare, a fost asigurată şi traducerea lui în mai multe limbi europene. Drepturile de ecranizare au fost achiziţionate de producătorul american Harvey Weinstein.

Continuarea primul roman, Viata e usoara, nu-ti face griji

Abia am aşteptat să-l citesc. Romanul a apărut tot în anul 2016, fiincă era tare aşteptat. Finalul neaşteptat al primul volum, cerea o încheiere.

Aşa că, a sosit.

bestseller agnes martin lugandDacă în primul volum am citit despre lupta unei femei de a-şi reveni după moartea soţului, în al doilea volum am citit despre lupta pe care o duce după moartea copilului.

Am citit în ritm alert această continuare. Doream să văd cum şi-a imaginat autoarea că se vor aşeza lucurile.

Vi le recomand spre citire! Merită!

Îmi pare rău, sunt aşteptată

imi pare rau sunt asteptataAcesta este cel de-al treilea volum al autoarei. Apărut în anul 2017, acesta este un pic altfel. Subiectul este unul foarte dezbătut peste tot. Aşa că mă aşteptam la altceva. Însă şi finalul acestui volum parcă lasă loc pentru o continuare. Vom trăi şi vom vedea.

Acţiunea din acest roman mi se pare inspirată din „Diavolul se îmbracă de la Prada”, amestecat cu un pic de zvâc de la Miranda din „Sex and the City” şi un personaj masculin a la „Indiana Jones”.

Mie aşa mi se pare. Oricum, merită citit şi acest volum.

Nu intru în prea multe detalii despre fiecare. Aş dezvălui prea multe despre ele. Aşa că, vă las să decideţi dacă cumpăraţi o ba acest volume minunate.

Un alt beneficiu

Era să uit!

Ultimele două volume le-am citit cap coadă fără să le las din mână. Nu una după alta, ci în două zile diferite.

Un alt beneficiu al acestui lucru a fost faptul că ai mei copii m-au văzut cu o carte în mână. Băiatul chiar a fost mirat. ” Mami, şi acum citeşti? Aşa mult îţi place?!

El trece prin perioada în care nu vrea să audă de teme, citit sau scris. Se pare că am fost un bun exemplu. A mai răsfoit şi el un pic din cărţile sale. Să fie sigur că nu a trecut ceva cu vederea 😛

Voi cum vă înţelegeţi cu cititul de cărţi?

 

18 gânduri despre “Cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand

  1. Titlurile sunt foarte atractive si chiar am auzit de cateva ori despre ele prin blogosfera si pe retelele sociale. Sincer ma tenteaza cel mai mult ”Imi pare rau, sunt asteptata”, parca deja intuiesc cumva firul narativ. Chiar te admir ca-ti ocupi timpul cu cititul, este o mare bogatie! Este bine si ca cel mic observa acest lucru, poate si el va fi atras de carti cand va mai creste 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  2. Chiar nu ştiam ce cadou să-i cumpăr surorii mele! Acum am de unde alege! Eu în ultima perioadă nu am reuşit să citesc atât cât mi-ar fi plăcut să o fac…însă mi-am făcut o listă cu ceea ce vreau să citesc pe viitor!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s