Cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand

Cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand sunt o adevărată plăcere pentru pasionații acestui gen de carte. Și nu este una în genul romanelor siropoase, ci mai degrabă romane desprinse din realitate.

Agnes Martin-Lugand este de profesie psiholog. A renunţat la profesie pentru a avea grijă de cei doi copii și a început să scrie.

Un roman, o carte de la care nu a avut mari aşteptări, cu atât mai mult cu cât editurile i-au refuzat publicarea. Apoi, în anul 2012, în ziua de Crăciun, şi-a publicat singură cartea pe o platformă de distribuţie a cărţilor digitale.

În doar câteva săptămâni, cartea sa „Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea” a urcat pe primul loc în topul vânzărilor.

Cred că nimic nu anunța avalanșa de titluri ce vor ajunge să vadă lumina zilei!

Sper să o țină mult și bine pasiune pentru scris!

Cărțile scrise de autoare până acum sunt:

bestseller-agnes-martin-lugand

Abia am aşteptat să-l citesc. Romanul a apărut tot în anul 2016, fiincă era tare aşteptat. Finalul neaşteptat al primul volum, cerea o încheiere. Aşa că, a sosit. Dacă în primul volum am citit despre lupta unei femei de a-şi reveni după moartea soţului, în al doilea volum am citit despre lupta pe care o duce după moartea copilului.

Am citit în ritm alert această continuare. Doream să văd cum şi-a imaginat autoarea că se vor aşeza lucurile.

Vi le recomand spre citire! Merită!

imi-pare-rau-sunt-asteptata

Acesta este cel de-al treilea volum al autoarei.

Apărut în anul 2017, acesta este un pic altfel. Subiectul este unul foarte dezbătut peste tot. Aşa că mă aşteptam la altceva. Însă şi finalul acestui volum parcă lasă loc pentru o continuare. Vom trăi şi vom vedea.

Acţiunea din acest roman mi se pare inspirată din „Diavolul se îmbracă de la Prada”, amestecat cu un pic de zvâc de la Miranda din „Sex and the City” şi un personaj masculin a la „Indiana Jones”.

Mie aşa mi se pare. Oricum, merită citit şi acest volum.

Nu intru în prea multe detalii despre fiecare. Aş dezvălui prea multe despre ele. Aşa că, vă las să decideţi dacă cumpăraţi o ba acest volume minunate.

inca aud muzica noastra

fericirea imi scapa printre degete

Cum să nu îmi placă?! Se pare că autoarea este cea care se potrivește până acum cu preferințele mele de în materie de lectură ușoară.

Am scris părerea mea despre acest nou titlu publicat de autoare în acest articol- Lumina unui nou început. Recenzie

lumina unui nou inceput recenzie

Un alt beneficiu al acestor cărți

Era să uit!

Două dintre volumele de mai sus, le-am citit cap coadă fără să le las din mână. Nu una după alta, ci în două zile diferite.

Iar ai mei copii m-au văzut mereu cu o carte în mână. Băiatul chiar a fost mirat. ” Mami, şi acum citeşti? Aşa mult îţi place?!

El trece prin perioada în care nu vrea să audă de teme, citit sau scris. Se pare că am fost un bun exemplu. A mai răsfoit şi el un pic din cărţile sale. Să fie sigur că nu a trecut ceva cu vederea 😛

Tu cum te înţelegeţi cu cititul de cărţi?

Cum ți se par cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand până acum?

cartile scrise de Agnes Martin-Lugand

29 Comments on “Cărţile scrise de Agnes Martin-Lugand”

  1. Am citit cu sufletul la gura toate cartile(si astept cu nerabdare si urmatoare care a aparut deja in Franta „a la_lumiere_du_petit_matin”),am plans si m-am simtit eu insami pesonajul .Ador aceasta scriitoare si voi citi cu siguranta tot ce va scrie

    1. Buna. Nu cred ca sunt calificata sa recomand cartea dupa varsta. Nici una dintre carti nu are scene explicite de genul erotic. Asa ca, este dupa gustul fiecaruia.

    1. Da, la tine acum am citit pentru prima dată despre aceasta carte. O sa o caut si eu sa o citesc, căci autoarea m-a cucerit cu primele trei volume 😉

  2. Chiar nu ştiam ce cadou să-i cumpăr surorii mele! Acum am de unde alege! Eu în ultima perioadă nu am reuşit să citesc atât cât mi-ar fi plăcut să o fac…însă mi-am făcut o listă cu ceea ce vreau să citesc pe viitor!

  3. Titlurile sunt foarte atractive si chiar am auzit de cateva ori despre ele prin blogosfera si pe retelele sociale. Sincer ma tenteaza cel mai mult ”Imi pare rau, sunt asteptata”, parca deja intuiesc cumva firul narativ. Chiar te admir ca-ti ocupi timpul cu cititul, este o mare bogatie! Este bine si ca cel mic observa acest lucru, poate si el va fi atras de carti cand va mai creste 🙂

Părerea ta contează pentru mine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.