Idei de cadouri pentru serbarea de la grădiniţă

Serbarea de la grădiniţă este un moment special pentru copii. Dar pentru unii părinţi este un pic mai complicată situaţia. Căci, mereu căutăm cea mai potrivită recompensă pentru efortul depus de copii în acea serbare.

Şi mai mereu se ajung la discuţii. Un lucru este însă sigur: nu toţi părinţii vor fi mulţumiţi!

Dar, aţi văzut voi un copil dezamăgit de ceea ce a primit?! Ei de ce se pot bucura de micile cadouri şi noi trebuie să strâmbăm din nas?!

Idei de cadouri pentru serbarea de la grădiniţă

Ţineţi cont că există şi un buget, nu se merge nelimitat. Şi cerem imposibilul de la o sumă modestă. Ceva care să le placă, ceva care să nu mai fi văzut, ceva nou, ceva rezistent, ceva atractiv…… Cam multe pretenţii, nu credeţi?!

Le-am luat prin rotaţie şi am eliminat următoarele:

 • maşinute- mai toţi copiii au câte una
 • păpuşi- la fel ca şi cu maşinuţele
 • puzzle- greu să găseşti ceva nou
 • lego- depinde de bugetul alocat
 • haine- vai sufletul meu, nu cred că vreau să cumpăr la o grupă întreagă haine la fel şi să alerg după mărimi
 • dulciuri- doar dulciuri este cam mult, dar ceva dulce tot trebuie în cadoul copilului.

Cu ce rămân dacă elimin cele de mai sus?!

Am căutat şi găsit variante mult mai bune de cadouri, pe site-ul jucăriivorbăreţe.ro

Bine, eu sunt şi norocoasă, şi am reuşit să ajung la magazinul lor fizic din Oradea. Astfel, am răsfoit şi văzut cu ochii mei ceea ce recomand mai jos.

Ghiozdănelul meu micul imbatabil este preferatul meu!

Seamănă cu un ghiozdan, are mânere rezistente şi este plin cu activităţi specifice pentru copii cu vârste curprinse între 3 şi 8 ani. Foile sunt foarte atractive, colorate, iar activităţile din aceste pagini sunt de genul celor care ţin copilul ceva vreme ocupat. Dar ocupat în sensul bun.

Pentru grupa mică de la grădiniţă, ghiozdănelul acesta este superb!

Pentru grupa mijlocie eu aş merge pe altă cale. Pe descoperirea emoţiilor copiilor.

Încetul cu încetul se pregătesc pentru alt gen de activităţi, încep să descopere şi să privească altfel lumea. Ţin minte câtă treabă aveam cu băiatul meu, când îl întrebam ceva legat de grădiniţă şi el zicea că nu mai ţine minte. Cu ajutorul unor jocuri sau poveşti, poţi afla multe.

Orăşelul emoţiilor este un joc care m-a impresionat! O activitate în care toţi cei implicaţi au de câştigat. Părinţii primesc informaţii preţioase, iar copilul porneşte într-o aventură specială.

Grupa mare de la grădiniţă este una specială. Una de tranziţie, care pregăteşte copilul pentru o nouă aventură: şcoala.

Dacă până acum şiretlicurile părinţilor au fost mai uşor de implementat, acum încep provocările. Şi, de multe ori o poveste m-a ajutat să gestionez situaţii sensibile.

Marea carte a copiilor mofturoşi vă va fi de mare ajutor.

Ţineţi mine!

Acestea sunt idei de cadouri pentru serbarea de la grădiniţă! Ele sunt altfel primite şi apreciate de către cei mici. Fiind ocazia perfectă pentru a introduce ceva nou în aria lui de joacă, de dezvoltare, de înţelegere a unor situaţii.

Da, am putea zice că profităm de această ocazie. Dar, aceste cadouri sunt simbolice pentru ei.

Cadourile importante şi mai valoroase le primeşte acasă, nu?

Cum vi se par aceste idei de cadouri pentru serbarea de la grădiniţă?

42 Comments on “Idei de cadouri pentru serbarea de la grădiniţă”

 1. Foarte faine recomandarile! Si mie tot ghiozdanelul imi place. eu am mai cumparat de la editura DPH carticele si joculete pentru kiddo care are 3 ani jumate si i-au placut foarte mult. am sa ma uit si eu dupa ghiozdanel, multumesc de recomandari. si imi place si siteul tau, am sa raman sa mai citesc cateva articole. 🙂

 2. Fetita mea este in grupa mica si trebuie sa recunosc ca o papusa ar incanta-o mai mult ca o carticica. Poate acel ghiozdanel ar fi interesant ca este usor interactiv

 3. Bine ca am trecut de gradi si de luatul acestor cadouri, ma terminau discutiile pe aceasta tema, nici la NASA nu erau atatea purecari ale unor simple lucruri..

 4. Cate s-au mai inventat de cand eram eu mica! Ce am imbatranit!!! Mi se par geniale ideile, mai ales ghiozdanelul si board game-ul. Se tot vorbeste despre gestionarea emotiilor la copii pentru prevenirea bullying-ului in gradinite. Am intrat in magazin, preturile sunt super mici. Multumesc de recomandare!

  1. Ma bucur tare mult ca va sunt pe plac alegerile mele. Magazinul este unul foarte bine gandit. Iar produsele sunt alese cu mare atentie, cu gandul la proprii copii. Am avut impresia ca sunt alese special pentru ai mei copii, atunci cand am vizitat magazinul si sediul. <3

  1. Sarbatorile in familie mereu aduc si jucarii pentru cei mici. Dar la gradinita? Acolo nu ai cum sa le cumperi la fel si sa placa tuturor aceeasi jucarie. Nu?!

 5. Ghiozdanelul meu micul imbatabil pare o idee buna de cadou si pentru fetita mea, de Mos Nicolae. 🙂 Voi intreba ce se face si la gradinita, la serbare. 🙂

  1. Super! Mie imi place tare mult si abia astept sa le arata copiilor ce le-am adus acasa. Doar ca trebuie sa mai astept un pic. Sa fie surpriza <3

Părerea ta contează pentru mine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.