Activitate în Oradea pentru vacanța de vară

Sigur ai început să cauți activități pentru copilul tău de bifat în vacanța de vară, așa-i?! Concediul tău nu se pune, iar bunicii sigur au și limite. De aceea vreau să îți prezint o activitate în Oradea pentru vacanța de vară care cred eu că este ideală pentru copiii noștri.

Summer School organizat de Babel School

↑↑↑

Activitate în Oradea pentru vacanța de vară

Vacanța de vară este momentul perfect pentru copii să se bucure de timp liber, să se joace și să învețe lucruri noi. Dacă locuiți în Oradea sau intenționați să vizitați orașul în perioada 28 iunie – 1 august 2023, aveți o oportunitate minunată de a înscrie copiii la o activitate deosebită și educativă: Summer School organizată de Babel School Oradea.

Summer School la Babel School Oradea este un program special creat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani. Scopul acestui program este de a oferi copiilor o vacanță plină de distracție și învățare. În cadrul acestei activități, copiii vor participa la diverse activități recreative, creative și educaționale, care le vor dezvolta abilitățile sociale, lingvistice și artistice.

Detaliile complete și înscrierile se fac aici – Babel School Oradea – Summer School

Activități oferite în cadrul Summer School

Copiii vor avea ocazia să participe la ateliere de artă, teatru, dans, muzică și sport. Aceste activități vor fi desfășurate într-un mod interactiv și educativ, încurajându-i pe copii să-și dezvolte creativitatea, abilitățile de comunicare și imaginația.

 • Dezvoltarea vocabularului și corectitudinii lingvistice prin joc și metode atractive de predare
 • Dezvoltarea competențelor sociale, comunicare, interacțiunea cu persoane noi, reacția la întrebări și răspunsuri sau la stimuli externi
 • Deprinderea învățării limbii engleze într-un mediu relaxant și stimulant

Pe parcursul programului, copiii vor interacționa cu profesori dedicati, pregătiți să ofere o experiență educațională de calitate. Aceștia îi vor ghida pe copii în explorarea diferitelor domenii și îi vor ajuta să descopere noi talente și pasiuni.

Copiii care participă la Summer School la Babel School Oradea vor vizita și o parte din punctele de atracție ale orașului. De exemplu:

 1. Planetariul Oradea: O experiență fascinantă pentru copii, în care pot explora secretele universului prin proiecții și prezentări interactive.
 2. Muzeul Țării Crișurilor: Un muzeu fascinant în care copiii pot învăța despre istoria și cultura regiunii prin expoziții interactive și evenimente speciale.
 3. Grădina Zoologică

De ce Babel School?

Eu i-am ales pe ei pentru a le oferi copiilor mei un mai mare boost pe partea de limbi străine. Astfel că ei sunt deja cursanți Babel School de 4 luni și eu sunt super mulțumită de evoluția lor de când au început. Chiar dacă băiatul nu se încadrează ca și vârstă pentru Summer School, iar fetița are alte planuri, când am văzut anunțul pe site deja aveam câteva persoane în gând cărora le-am și trimis detaliile. Așa că articolul acesta este un pas suplimentar, pentru a duce informația și mai departe.

Babel School înseamnă Anca, Elena, Gabriela, Ildiko, Patricia, Elena, Simona și  Peter. Oameni deosebiți care susțin cursuri de limbi străine – engleză, franceză, germană, maghiară, spaniolă – atât pentru copii, cât și pentru adulți, într-un mediu propice învățării.

Și nu se limitează la atât. Babel School Oradea înseamnă:

 • Cursurile limbi străine pentru copii și adulți
 • Pregătire și susținere examene de specialitate – ECL, IELTS, CAMBRIDGE
 • Training pe limbaj de afaceri în companii
 • Servicii de traduceri autorizate

Acum ai înțeles de ce Summer School la Babel School va fi ceva benefic pentru copilul tău?!

Te-am convins să alegi această activitate în Oradea pentru vacanța de vară pentru copilul tău?

9 Comments on “Activitate în Oradea pentru vacanța de vară”

 1. Inca nu stiu ce vor face fetele la vara. Imi doresc si eu niste activitati de genul pentru ele. Sper sa gasesc ceva util. Mi-as fi dorit sa fiu din Oradea

 2. Ce bine că s-au gândit să organizeze activități pentru vacanță!
  Sună extaordinar și cred că va fi foarte bine primit de copii și de părinți.
  Să aibă parte de o vacanță extraordinară toți cei care decid să aleagă activitatea de vacanță

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.