Harta amintirilor. Cadoul care unește oameni

Prea siropos titlu?! Posibil. Dar atunci când am citit povestea Alexandrei și cum a ajuns ea să creeze această Hartă a amintirilor, pe mine m-a dus direct cu gândul la cadoul care unește oameni. Cadoul acela de nu-l uiți în veci.

Uite că-ți dau direct exemple:

Știu, par linii care nu au nici un sens. Dar, tocmai acesta este farmecul acestui cadou care unește oameni. Harta amintirilor are sens pentru cei care s-au întâlnit într-un loc anume sau au trăit momente memorabile într-un loc anume și îl vor imortalizat altfel… și în același timp este o ocazie numai bună de conversație. ”Ce ziceai că reprezintă această decorațiune? Păi, știi. de fapt noi aici ne-am cunoscut. Liniile acestea sunt…. ”

Harta Amintirilor se poate comanda pe mdyshop.ro.

Sunt disponibile 2 dimensiuni, poti alege să fie cu suport de lemn sau magnet, lași detaliile pentru personalizare și plasezi comanda. Simplu, da?!

Cine este în spatele mdyshop.ro?

Cine să fie mai în măsură să scrie despre acest magazin și al său produs, dacă nu chiar creatorul?!


Eu sunt Alexandra (familia îmi mai spune și ManDY, de unde și denumirea „MDY”).

Aș spune că sunt o programatoare atipică pentru că sunt pasionată de artă și creație și am o afacere creativă. Primii mei bani i-am câștigat prin clasa a 8-a din mărțișoare realizate din hârtie cu tehnica quilling, însă am urmat o carieră tehnică pentru că am auzit mult prea des fraza ”NU poți să trăiești din artă”.

Totuși, am vrut să îmi urmez pasiunea, motiv pentru care am fondat MDY Shop.

MDY Shop este locul în care poți găsi cadouri personalizate din lemn pentru orice ocazie, decorațiuni, dar și invitații sau mărturii sau chiar brelocuri și alte materiale personalizate pentru business-ul tău.

Harta Amintirilor

Acesta este un produs special pentru mine, asta pentru că a fost al doilea produs creat (după clasicele fotografii gravate).

Ideea a venit cumva natural în momentul în care încercam să îmi dau seama când anume l-am cunoscut pe iubitul meu și în același timp se apropia și Ziua Îndrăgostiților și aveam nevoie și de o idee de cadou. Acea idee de cadou unică pentru cineva care pare că le are pe toate. Atunci m-am gândit că ar fi drăguț să îi gravez o hartă a locului în care ne-am cunoscut, că aș putea marca pe hartă cu o inimioara acel loc. Iar la final am adăugat și data în care ne-am cunoscut pe hartă.

Harta Amintirilor este un cadou potrivit nu doar pentru Ziua Îndrăgostiților cât și pentru aniversări sau alte ocazii speciale. Iar idei de locuri de celebrat sunt infinite: locul în care un cuplu s-a cunoscut, locul în care au spus „Da! Pentru totdeauna!”, locul unde s-au mutat prima data împreună, locul în care s-a născut primul copil etc. Iar pentru cine vrea să marcheze mai multe locuri, se poate crea un tablou cu toate hărțile.

Harta vine în două variante:

  • cu magnet de frigider
  • sau cu suport din lemn

Se poate realiza în mai multe dimensiuni – la cerere, chiar și dimensiuni care nu sunt trecute pe site.


Eu îți recomand să te uiți și peste celelalte produse personalizabile. Poate găsești ceva care să fie de avut în vizor și pentru alte ocazii : )

Cum ți se pare Harta Amintirilor? Crezi că este un cadou care unește oameni?

cadoul care unește oameni

P.S. În mintea mea toate au sens. Chiar și acest gen de asociere.

5 Comments on “Harta amintirilor. Cadoul care unește oameni”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.