În mintea mea toate au sens

Am pățit de multe ori să am o idee sau un proiect ce a prins contur în mintea mea, doar ca să rămână la stadiul de idee sau proiect ce s-ar putea face cândva.

Cum să îți zic?!?! … cred că sunt o visătoare. Una ce visează și cu ochii deschiși!

Îmi fac tot felul de scenarii și de multe ori, stabilesc până în cel mai mic detaliu cum ar trebui să prindă totul contur. Dar rămâne totul în mintea mea. Căci acolo toate sunt mai accesibile și nu există piedici. Deși uneori le prevăd și pe acestea.

no sugar shop

Câteva exemple

*În mintea mea, sunt mare ”chef”

Vai de mine… și cum mă văd copiii. Care nici nu au mare așteptări de la mine, nuuuuu….

Sunt mândri când văd că cineva mă felicită pentru preparatele făcute. Și se bucură că ei ajung să guste de tot felul. Chiar și ceea ce nu cred ei că i-ar tenta, dar care primește o prezentare frumoasă din partea mea, este apreciat.

Și am momente când îmi fac o rețetă în minte.

Ingrediente, mod de preparare, timp la cuptor, decorare. Culmea, că mă și văd în timp ce fac toate aceste acțiuni. Adică îmi imaginez ceea ce aș face, care unde le-aș pune… fiecare pas.

Ca apoi, să am parte și de momente de acest gen :)))

*În mintea mea, vorbesc perfect limba engleză.

Sunt o persoană căruia îi place mult să învețe să studieze. Și engleza mi s-a părut ceva ușor de prins. În liceu eram bună. Apoi am ieșit din rutina orelor de engleză și a început să se aștearnă praful pe noțiunile acestei limbi străine.

Da, pot citi cursiv un material în limba engleză. Da, înțeleg foarte bine ceea ce vizionez(clipuri sau filme fără subtritare). 

Când vine vorba să port o conversație, mă bâlbâi. În mintea mea toate cuvintele sunt bine așezate. Dar ies mai greu pe gură.

Și după ce mai dau și peste oameni ce vorbesc fluent această limbă, mi se limbă plimba în gură.

Ia exemplu d-aici. Una bucată om talentat și român ce vorbește mega-super-cool în limba engleză!!!

 

*În mintea mea, pot schimba lumea

Este foarte ușor să cazi în această capcană, mai ales dacă ești o personă semi-cunoscută :)))

Datorită ție și celor care mă citesc și îmi apreciază gândurile și rândurile din acest blog, am impresia că pot ajuta ca lumea să fie mai bună.

Și în mare parte zic că e bine așa. Doar că văzând partea cealaltă, în care oamenii sunt duși de nas sau manipulați pentru a avea câștiguri necuvenite, partea care este muuuuuuult mai mare decât ceea ce am eu aici… pierd avânt.

În mintea mea este ușor să fac planuri. Să caut oameni care vor să schimbe ceva, care pot contribui la schimbare. Dar mai departe ce fac?!…. Eu încă culeg idei pentru grădina cu oameni și poate la un moment dat voi reuși să plantez ceva care să aducă vântul schimbării.

your ordinary

*În mintea mea, pot merge acum să alerg

Am făcut și traseul, în mintea mea. Deja mă vedeam alergând, căutam să pot monitoriza cumva timpul și distanța. Dar mereu rămân doar cu ideea și intenția :((((

D-aia au kilogramele loc la mine! Că nu fac nimic extra să le dau jos!

*În mintea mea, blogul este un real succes

Aici e cu dus-întors.

Sunt mulțumită de ceea ce fac, de ceea ce reprezintă blogul pentru mine. Sunt mulțumită de ceea ce reușesc să fac cu ajutorul său. Însă în mintea mea parcă era mai…

this is the best

Ziceam că e cu dus-întors, deoarece tare mare-i lumea asta online. Și e plină de neșpe mii de oameni care au un blog/site. Și fiecare încearcă să fie cel mai bun pe domeniul său.

În mintea mea, sunt bună la ceea ce fac. Doar că nu ajung să arat aceste abilități celorlalți. Dumb, a?!

De ce acum?

Acum s-au adunat. Și deși în mintea mea exemplele erau mai multe și mai concludente, când a venit timpul să le scriu aici, s-au risipit. Am mai prins doar câteva de picior.

M-am gândit că dacă scriu ceea ce mă frământă și scot toate gândurile și le dau o formă, poate poate le dau un impuls acelor idei și proiecte ce își fac cuib în mintea mea.

Ar fi timpul să le ajut să zboare, nu?!

Tu cum stai cu acele idei ce prin contur în mintea ta?
Câte ajung să zboare și să prindă contur?

în mintea mea

6 Comments on “În mintea mea toate au sens”

  1. Si la mine e cam la fel. Bine, eu am si uitat multe chestii de gramatica de cand nu am mai exersat, mai precis de cand am terminat facultatea. De inteles inteleg si eu cam 90% sau 80%, ca am lipsuri si la vocabular si in scris ma misc cat de cat. La conversatie nu imi iese…

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.