Nuanțe ojă Holo Melkior

”Ce ojă îți trebuie ție, dacă porții unghii făcute cu gel?! Sau doar dai din casă despre nuanțe ojă Holo Melkior fiindcă ai primit două nuanțe noi?!”

Zi că nu ai crezut măcar o secundă așa! Asta dacă ești d-al casei și știi că prefer manichiura cu gel. Dacă ești la prima vizită… Bun venit! 

Vezi ce am scris aici: 

Da, am primit două superbe produse din partea Melkior și ghici ce? Le-am și testat 😛 Chiar dacă am unghiile făcute cu gel și un model pe el. Doar că, acel model a fost perfect pentru testarea noilor nuanțe ojă Holo Melkior.

oja holo de la melkior

Nuanțe ojă Holo Melkior

Subsemnata a primit două nuanțe din această ojă. Toată colecția o poți vedea pe site- Ojă Holo Melkior 15 ML

Însă, vor apărea noi nuanțe în această colecție. Iar din aceste noi nuanțe am primit eu. În varianta de 4,5 ml 🙂 Ca să nu abuzăm totuși de acest statut, de blogger ce primește ”gratuități”.

Ale mele două nuanțe:
⚬HolograNude
⚬ HolograFeel 

oja holo melkior toamna

Impresii

Oja s-a aplicat foarte ușor și a acoperit cu un singur strat modelul ce îl aveam înainte pe unghie. Chiar dacă modelul a fost o culoare închisă 🙂

Pe lângă faptul că s-a aplicat ușor, aceasta s-a și uscat foarte repede. Ceea ce este un mega plus pentru mine. Căci nu am răbdare niciodată pentru aceste tabieturi. Mereu caut să fac ceva și de cele mai multe ori, având lac proaspăt aplicat pe unghii, stric tot.

Rezistență ridicată! Zice asta gospodina ce mereu face ceva prin casă. Ce spală vase cu apă foarte caldă, ce folosește soluții de curățare dar uită să folosească mănuși de protecție…

Și, pentru că am vrut să văd cum se comportă, am și încercat acetona pe această ojă. Fiindcă pare o ojă ce are sclipici mult, iar acesta vine de obicei greu jos de pe unghii, îmi era groază. Dar, a venit foarte ușor! Nu am folosit o sticlă de acetonă, cum folosesc de obicei atunci când am sclipici pe unghii :))) Două aplicări pe discheta demachiantă și a mers lacul de pe toate unghiile. Prilej perfect pentru un nou model!

Aspect nuanțe ojă Holo Melkior

nuanțe ojă Holo Melkior

REFLEXIILE sunt superbe!

Nu aș putea să zic care este preferata mea. Îmi plac ambele nuanțe și le port pe ambele pe unghii acum!

Tu ce nuanță ai alege din colecția Holo Melkior?

P.S.

Pe data de 9 octombrie 2018, ora 10:00, se lansează aceste noi nuanțe!

17 Comments on “Nuanțe ojă Holo Melkior”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.