A trecut o bună perioadă de timp de când am scris un articol dedicat unui produs cosmetic sau de îngrijire. Impresii ser antirid, energetic de la YoloBloom își merită locul aici pe blog. Pentru că produsul este unul ce și-a dovedit eficiența și pe mine greu mă ”cucerește” un produs de acest gen.
Dacă ai ajuns abia acum la mine pe blog vei afla că eu nu am o rutină de îngrijire a tenului sau o rutină de înfrumusețare.
Știu, greu de crezut sau de acceptat așa blasfemeie. Daaar, așa am fost de când mă știu. Mă spăl dimineața cu apă rece pe față, mă demachiez doar atunci când folosesc rimelul și rujul rezistent la transfer (Ce port de la Melkior pe buze? )- nu folosesc fond de ten sau alte creme sau pudre, cremă de față folosesc doar iarna și niciodată nu folosesc aceeași cremă. Legat de cremă, atunci când cumpăr o cremă și încep să o folosesc, pare crema ideală, dar cum nu o folosesc des, atunci când revin la ea nu mai este la fel. Uneori uit să cumpăr cremă, alteori nu mai folosesc pentru că pare a-mi ”provoca” coșuri sau iritații.
Revenind.
YoloBloom. Vegan Skincare. ”Cosmetice învăluite în magia cristalelor, produse din ingrediente curate, naturale, fabricate cu grijă, în loturi mici.” Producător local, cu sediul în Oradea.
Îți dai seama că era cazul să ajung și eu la Amalia, nua?!
Impresii ser antirid, energetic de la YoloBloom
Ser Antirid, Cuart Roz 30 Gr
”Ingredientele active sunt potențate de CUARȚUL ROZ, ingredientul vedetă al acestui serum. Cuarțul roz are efect amplificator al eficacității ingredientelor din rețetă, dar nu acesta este unicul sau scop. Este capabil să lucreze și pe corpul auric și să ridice vibrația prin energia sa blândă și subtilă.
Produsul este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenurile grase care nu suportă creme uleioase. Se poate aplica singur, sau înainte de a aplica crema potrivită tipului de ten.”
Contextul în care eu m-am întâlnit cu Amalia a fost unul neașteptat. Eram într-o întâlnire și a ajuns și Amalia la aceeași masă, ea având întâlnire cu persoana respectivă după mine. Am văzut produsele, am stat un pic de vorbă și la următoarea întâlnire a ajuns și serul la mine. Cum am scris la începutul articolului, eu nu sunt mare fană a produselor cosmetice sau de îngrijire, însă Amalia m-a făcut să fiu curioasă în ceea ce privește produsele create de ea.
Ca o paranteză, iar o ciudățenie personală, ador săpunul artizanal, L-aș folosi pe post de bibelou/decorațiune. Am de la Amalia un săpun superb, care miroase demențial, dar nu-mi vine să îl folosesc pe pot de săpun… încă.
Impresii ser antirid
- Ambalajul este jos pălăria. Pentru mine a fost primul semn ce anunța calitatea.
- Mirosul este unul plăcut, natural. Îmbie la utilizare. (produsul nu conține parfum, are miros.)
- Textura este deosebită. Habar nu am dacă este un șablon pentru textura unui ser, dar acesta mie îmi place atât la atingere, cât și la folosirea pe față și zona gâtului.
- Se absoarbe repede în piele, oferind o ușoară fermitate de moment pielii. Simt cum se revitalizează pielea după aplicarea serului.
- Nu este uleios, nu lasă peliculă după aplicare, nu lasă tenul lipicios.
- Faptul că serul ajunge din ambalaj direct pe ten este un mare plus pentru mine, evitând astfel surplusul.
Îl folosesc la câteva zile, nici pe acesta nu îl folosesc zilnic. Daaaar, având în vedere că alternativa era ”deloc” ….. : ))))) De când îl foloses am simțit o îmbunătățire pe partea de fermitate a tenului. Așa că mie se pare firesc să recomand acest ser, nu?!
Dar stai!
Că mai am!
Yolo Bloom – Acne Healer, Ser Anti-Acnee Cu Peridot
Nu, nu eu am folosit acest ser. Ci o dragă cunoștință, Daria Trip, în care am avut suficientă încredere încât să îi solicit un mic ”review” a serului pentru a-l pune în acest articol. Ea are și un grup tare fain în care postează informații super utile și relevante pe parte de frumusețe – Inspire & Glow.
Timpul este cea mai prețioasă resursă, iar cum de multe ori diminețile sunt pe fugă și totuși aleg să fiu loială rutinii mele de skincare, serul de la YOLO Bloom mă scutește de a avea o rutină formată din 100 de pași.
Serul este atent gândit și formulat din cele mai potente substanțe active benefice pentru un ten acneic, despre care voi detalia în rândurile de mai jos:
- Vedeta acestui ser, unde este pentru prima dată întâlnit într-un produs destinat îngrijirii pielii -Peridotul. Este un concept unic creat de Amalia Buie care crede cu tărie în puterea vindecătoare a peridotului și care crește eficacitatea complexului chimic din acest ser.
- Extractul de salcie împreună cu extractul de ceai verde reduc inflamația și roșeața pielii. Dar cel mai important, e că mențin cu succes sub control excesul de sebum.
- Acidul salicilic oferă o ușoară exfoliere (chimică) care ajută la îndepărtarea celulelor moarte, lăsând tenul neted și strălucitor. Atenție doar, tocmai că acest ser conține și acid, este obligatoriu folosirea unei creme cu factor de protecție minim 30 (SPF).
- Niacinamida (Vitamina B3) și Zincul, combo-ul meu favorit, deoarece nu doar că ajută la reducerea iritațiilor și excesului de sebum, contribuie și la estomparea petelor lăsate în urma acneei.
- Acidul hialuronic – sporește hidratarea prin formarea unui strat protector la nivelul pielii.
- Panthenolul (Vitamina B5) accelerează procesul de vindecare al leziunilor cutanate și reface bariera protectoare a pielii.
- Enzimele de Papaya calmează iritațiile pielii și proprietățile sale antiinflamatorii îl fac un ingredient ideal pentru pielea predispusă la acnee și pete. Proprietățile sale naturale și eficiente de exfoliere luminează pielea prin îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și a petelor descuamate de pe stratul superior al pielii. Astfel, putem spune că acționeaza precum un retinol (derivat al vitaminei A) doar că enzimele de papaya sunt varianta naturală și mai blândă. Fiind o alegere potrivită pentru persoanele care s-au confruntat cu efectele adverse mai grave ale retinolului obișnuit.
- Extractul de laminaria digitata (alge marine), are proprietăți puternice de hidratare, reminalizare, protejare și hrănire a pielii. Foarte bogate în iod, aceste alge au și proprietăți antiseptice.
Un ultim aspect ce aș dori să adaug, despre care nu sunt 100% sigură, e faptul că, datorită mirosului (foarte plăcut) tind să cred că acesta conține ori parfum ori ulei esențial (probabil provenit chiar din ceaiul verde). Ceea ce nu apreciez în mod deosebit în produsele mele de skincare. Asta pentru că ele pot irita sau chiar agrava problemele existente. Dar, spre surprinderea mea, nu am avut absolut nici o problemă cu acest ser și îl folosesc cu drag în rutina mea de dimineață, de 3-4 ori pe saptămână.
O mică recomandare pe final.
Cum acesta este un cocktail de substanțe active, nu îl recomand celor care sunt începători când vine vorba de îngrijirea pielii. Pentru a utiliza genul acesta de seruri e bine ca înainte să testați igredientele separat pentru a vedea cum le tolerează pielea voastră. De exemplu, Niacinamida și Acidul Salicilic când sunt introduse pentru prima dată în rutină, poate apărea efectul de purging (perfect normal de altfel) care constă în apariția de mici coșulețe specifice unei iritații, până când tenul începe să agreeze noile substanțe active.
Acestea fiind spuse, vă recomand cu mare drag să încercați serul deoarece vă scutește de o rutină foarte complicată, ajungând astfel să economisiți timp și bani. Nu în ultimul rând, aspectul pielii este vizibil îmbunătățit chiar după primele utilizări.
Love your skin and it will love you back!
Mulțumim pentru recomandare ,nu știam de acest produs pana acum.
Să fie cu folos recomandarea.