Ce port de la Melkior pe buze?

La mine este cu dichis când vine vorba de ceea ce port de la Melkior pe buze. Deoarece am avut ocazia să port și cele mai bestiale produse, cât și ceva care s-a lăsat cu un pic de dezamăgire.

Ce este sigur, este că ador rujurile lichide din gama Matte Stain. Acum, urmăresc activitatea companiei, pentru a vedea când apar reduceri. Sunt tare multe nuanțe ce mi le doresc din această gamă. 🙂

Momentan am patru produse de la Melkior în geanta mea de cosmetice, dedicate înfrumusețării buzelor. Așa că, vi le prezint pe rând.

Două rujuri lichide din gama Matte Stain

Am avut la un moment dat trei rujuri, dar l-am folosit pe unul mai mult și am ajuns să-l epuizez. Ceea ce este WOW pentru mine. La cât de rar folosesc eu produsele de acest gen, rujurile din această gamă chiar sunt pe gustul meu.

Despre nuanța care am terminat-o am scris în articolul ”Cât crezi că rezistă pe buze noul ruj de la Melkior?”.

Acum mai am nuanța Adorable și Flirty. Despre acel roșu intens ce îmi place la nebunie, Adorable, am scris în articolul Noile nuanţe de rujuri lansate de Melkior. Iar nuanța Flirty este una ce tocmai s-a lansat, împreună cu încă două nuanțe.

Cum am scris și pe pagina de FB a blogului, rujul prezintă acoperire maximă dintr-o singură aplicare.

Este incredibil de rezistent și are în compoziție ingrediente hidratante care nu usucă buzele și le menține catifelate.   Formula este extrem de pigmentată, de aceea vei avea nevoie de o bază sau de un balsam care sa îți protejeze buzele.

 Se aplică direct pe buze, într-un strat subțire, cu ajutorul aplicatorului cu care este prevăzut. Vei obține acoperire maximă dintr-o singură aplicare, fără să te temi că se va lua de pe buze în doar câteva ore.  Pe testate!

rujuri lichide melkior

Un ruj lichid Metalic

Cu acest ruj nu prea m-am înțeles.

Se vrea a fi un ruj lichid metalic, ce aduce strălucire buzelor, însă este altceva. Am scris și făcut un clip legat de acest ruj. Ideea este că rujul este unul ce doar cu numele este metalic. Căci, după aplicare, acesta devine mat.

Este un ruj rezistent, culoarea este ok, dar nu are metalic în el. Poate o fi ceva cu formula…

Încă folosesc acest ruj, deoarece îmi place culoarea și rezistența. Însă mai aplic ori un luciu de buze ori un balsam peste el. Pentru a-i oferi ceva extra.

Așa arată în poză și mai jos este cum se vede pe buze:

metalic lipstick melkior

ruj lichid metalic melkior

Luciu de buze Ultrashine

Este cel mai cel luciu de buze!

Am sris despre el în articolul Lipgloss Melkior și de atunci îl recomand oricui mă întreabă despre acest gen de produs. Acest luciu îl mai aplic peste rujul metalic despre care vă scriam mai sus. Și efectul este unul superb.

Și, este culmea că nu am alte dorințe când vine de rujuri. Ceea ce am de la Melkior pe buze este suficient… deocamdată. 😉

melkior pe buze

Tu folosești vreun produs Melkior pe buze?

Ce alte recomandări ai pentru mine?

26 Comments on “Ce port de la Melkior pe buze?”

  1. Folosesc si eu aceste rujuri lichide de la Melkior si chiar le consider cele mai bune. Imi place ca nu usuca uzele, ca se intind perfect si ca au nuante potrivite pentru oricine

  2. Nu am folosit produse Melkior, însă arată foarte bine rujurile prezentate de tine. Nu sunt adepta culorile prea puternice în materie de ruj, însă culoarea a doua din ultima fotografie e mai pe gustul meu.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.