Personalizare în lemn

Așa văd eu ceea ce am primit de la Oana. Produse cu personalizare în lemn, cu numele blogului, în diferite forme 🙂

Unul a fost o surpriză din partea ei, celălalt l-am comandat. Dar și așa, a ieșit muuult mai spectaculos decât mă așteptam. Cam asta pățesc atunci când mă las pe mâna ei în materie de personalizare.

Oana se desfășoară mai nou pe site-ul noteconcept.ro. Unde are o grămadă de produse ce sunt materii prime din lemn. Sunt în diferite forme, mărimi sau grosimi. Din când în când mai face și câte o personalizare, cum a fost și în cazul acesta. Căci eu o cunosc de când publica pe site-ul viataprintrepicaturi.

Am mai comandat și primit și alte produse, despre care am scris în diferite ocazii. Toate produsele fiind creația Oanei.

Altfel de personalizare în lemn

Ca să nu vă mai țin în suspans, mai întâi vă pun pozele:

logo din lemn tocator personalizat din lemn tocator personalizat

Mie mi se par superbe!!!

Primul produs, nume din lemn cu picior, cum este pe site-ul ei trecut,  a fost o surpriză din partea Oanei pentru mine. Un cadou minunat de ziua mea. Am fost plăcut suprinsă. Este pus la loc de cinste, astfel că oricine-mi trece pragul casei vede acest nume pe birou. Plus că va mai apărea ocazional prin poze, ca și fundal 🙂

Iar tocătorul decorativ din lemn, a fost personalizat și are două fețe cu două texte diferite ca formă a numelui blogului meu. Pe o parte este numele pe toată suprafață tocătorului, însă s-a ”chinuit” până a pirogravat ADN- ul inspirat din mandala. Iar pe cealaltă parte este mai mic numele blogului, pentru a face loc eventualelor preparate ce pot fi surprinse în poze mai artistice și puse pe blog.

Se poate și așa, nu?!

Se poate! Doar eu le am, le recomand și altora și sper să fie la fel de apreciate!

Căci aceste produse se pot face după bunul tău plac. Se poate scrie alt nume, se poate scrie numele firmei tale, se poate face tocător decorativ în altă formă (am văzut pe site). 

Se poate chiar și personaliza, dacă nu-ți place în stadiul de lemn natural. Și pot fi un cadou inedit de oferit în diverse situații.

O laud fiindcă merită. O laud fiindcă până acum a făcut doar trebă bună. Pe cine laud? Pe Oana 🙂

Cum ți se par acest produse?

 Ai încerca o altfel de personalizare în lemn?

P.S. Florile sunt primite de la soț de ziua mea și au dat bine în poză. Nu?!

P.P.S. Pe o parte de tocătot deja am lăsat urme de ruj. Atunci când am încercat să fac poze pentru articolul Ce port de la Melkior pe buze? Halal femeie 😛

16 Comments on “Personalizare în lemn”

  1. Nu am mai vazut pana acum obiecte personalizate din lemn! Chiar arata deosebit! Mai ales acel tocator! Cred ca este cadoul ideal pentru o gospodina! Oana este foarte talentata, cred ca voi apela si eu la ea cat de curand 🙂

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.