Cum să păcălim timpul


O bulă magică, o formulă miraculoasă sau un sac cu fund în care să punem timpul extra!

Cam aşa sună câteva dintre cele mai creative răspunsuri pe care eu le-am primit când am căutat să aflu cum să păcălesc timpul. Căci, nu-i aşa că fiecare ne dorim să mai avem un pic de timp?!

Eu am găsit un nou mod prin care să mă amăgesc. Da, să mă amăgesc. Că fie ne convine, ori ba, timpul trece. Nu ne aşteaptă, nu ne iartă! Uneori ne lasă şi urme. Nu toţi suportăm trecerea timpului în acelaşi fel.

clepsidra

Cum măsori timpul?

Pentru a trece uşor la răspunsul găsit de mine, la modalitatea care pe mine m-a ajutat, mai întâi trebuie să te întrebi cum măsori tu timpul.

Fiindcă suntem diferiţi şi sunt mai multe metode.

Mamă fiind, cel mai uşor şi cel mai dureros, este să măsor trecerea timpului după cum îmi cresc copii. Şi pe măsură ce înaintează în vârstă mă gândesc cu nostalgie la rapiditatea cu care au trecut anii.

De aceea am câte un ceas în fiecare cameră. Unul pe hol, unul în fiecare cameră, unul în bucătărie pe cuptorul cu microunde, plus telefonul. Poate aşa voi conştientiza mai bine şi voi şti să apreciez fiecare oră petrecută cu copii mei. Dar nu este aşa. Atunci când sunt în preajma lor, uit de timp.

Parcă orele sunt  puse pe ceasuri, doar ca să ne chinuie, să ne arate ce rapid ni se duce viaţa.

Ceasuri altfel

Am probat şi altfel de ceasuri. Şi vai că parcă mă simt ca şi cum aş fi păcălit timpul. Din această cauză şi acest minunat articol 😛

Viaţa printre picături este plină de lucruri frumoase. Şi aici mă refer şi la blogul unei doamne talentate, care m-a servit cu ceasurile frumoase care au înlocuit ce aveam.

Aşa, după câteva zile de uitat la un ceas care nu are cifre pe el, mă simt uşoară. Nu mai mă apasă nici un contor al orelor. Nu mai ţin aşa tare cu dinţii de cifre.

Da, ştiu că timpul trece, dar parcă-i mai dulce aşa. Un ceas cu cifre tot a trebuit să păstrez, că deh, doar domnişorul meu învaţă acum la şcoală cum stă treaba cu orele. Ce ironie, nu?

Cum să păcăleşti timpul?

Răspunsul meu la această întrebare: PERSONALIZEAZĂ-ŢI CEASUL 😉

Uşor de zis, a?

Dacă mai vrei să vezi ce face doamna mea frumoasă, care mi-a personalizat mie aceste ceasuri intră şi pe profilul ei de FB- Home Made. Eu mai mă gândesc să comand un tablou. Modele făcute până acum, mă încântă tare.

Sper că nu vă aşteptaţi să vă dau creme miraculoase care opresc apariţia ridurilor sau băuturi care încetinesc îmbătrânirea?! Dacă aveţi voi ceva secrete ascunse, nu mă supăr dacă împărtăşiţi! 😛

 

7 gânduri despre “Cum să păcălim timpul

  • Clipele cu copii parcă trec cel mai repede. Nici nu ştiu când au zburat orele!
   Sau când mă pun la laptop dimineata, cizelez, postez, distribui şi când mă uit la ceas….. am un şoc.
   ” Uite cât e ceasul şi eu nu am apucat să fac nimic prin casă!”
   Cam asta mi replica 😉

   Apreciat de 1 persoană

Părerea ta contează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s