Noile nuanţe de rujuri lansate de Melkior

Am încercat ceva, este bun, îmi este pe plac, acum vine întrebarea interesantă şi pentru voi: Voi aţi mai încerca ceva sau aţi rămâne la ceea ce ştiţi că-i bun?

Sunt unii oameni care testează mereu ceea ce este nou. Chiar şi dacă ceea ce au acasă este bun. Şi nu mă refer la nevastă sau soţ 😛 Aici fiecare face pe propria răspundere. Mă refer la produse cosmetice, acestea sunt mai cu dichis.

Eu, femeie, blogger, sunt cadorisită uneori cu produse, doar am şi astfel de privilegii. Care vin cu timpul şi care mie îmi confirmă pe alocuri faptul că fac bine ceea ce fac pe blog 😉

Da, primesc produse, dar nu toate ajung pe blog. Ajung cele care au ceva de spus, care transmit ceva. Care nu îmi sunt pe plac, nu ajung aici. Nu există publicitate negativă, ci doar publicitate. Ştiaţi?

Răsfăţată de Melkior

Aş putea fi şi mai şi, dar cred că mai am de muncă la cifre. Ele sunt cele care te propulsează, care te recomandă când vine vorba de colaborări cu branduri.

Dar, nu mă plâng. Căci am primit de la Melkior Profesional România câteva produse de care nu mă pot sătura.

Despre prima colaborare am scris în acest articol Cât crezi că rezistă pe buze noul ruj de la Melkior?

Şi de atunci, nu mă mai satur de acest ruj. Îl ador.

Şi am primit recent un nou pachet, cu o nouă nuanţă din acest ruj!

L-aş purta în fiecare zi! Un pic mai am 😛

Cum am testat acum noua nuanţă de ruj lichid Matte Stain?

La un botez. Eu, mândră fată, brunetă, ruj roşu pe buze, ţinută decentă, dar tare plină de mine. Cine nu mă cunoaşte, poate zice că sunt arogantă, dar nu prea ţin la gura lumii.

Am ajuns la eveniment, iar rujul roşu era senzaţie. Doamnele mai în vârstă îşi dădeau coate şi se uitau lung la mine, cu priviri mirate.

Am ciugulit cu grijă din fiecare fel de mâncare, nu am mers la baie pentru retuş al machiajului şi totuşi am ajuns acasă de la eveniment cu rujul aproape intact pe buze. Doar spre interiorul buzei s-a dus din culoare. Şi a trebuit să folosesc demachiantul pentru machiaj rezistent, ca să dau restul culorii jos de pe buze.

Aşadar, acum am două nuanţe senzaţionale de ruj, să mai caut şi altceva?

Noile nuanţe de rujuri lansate de Melkior

Acestea sunt. Dar găsiţi gama completă AICI.

Şi, poate fac cumva şi cifrele care să-i determine să-mi trimită gama completă de rujuri. Atunci ar fi fericire pe buzele mele. Da, le pot şi cumpăra. Şi sigur voi ajunge şi acolo la un moment dat. Dar, mai aştept un pic.

Am mai scris despre partea financiară şi produsele cosmetice în acest articol Mama, femeia şi bugetul pentru machiaj.

Voi aţi mai încerca ceva nou dacă aveţi deja ceva bun?

În ce condiţii aţi face acest lucru? Părerile altora vă pot influenţa decizia?

19 Comments on “Noile nuanţe de rujuri lansate de Melkior”

  1. Normal ca as incerca noutati, chiar daca am produse cu care ma inteleg de minune cu ele. Eu zic ca intotdeauna este loc de mai bine 😉
    Tare faina nuanta si iti sta si bine cu ea! :*

  2. Noile nuante m-au cucerit imediat. Rujul asta este chiar bun! Il ador si urmeaza sa imi cumpar si eu alte nuante fata de crazy pe care il am.

    1. Am intrat la tine, sa vad care iti este stilul. <3 Si cred ca ti-arsta bine cu nuanta Serene sau Gentle. Nu ca as fi eu mare experta 😛

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.