Noutăți descoperite în domeniul cosmetice premium

Într-adevăr unele vorbe ce le-am auzit când am fost mică se dovedesc adevărate. Vorba ce m-a adus acum cu aceste rânduri este ”După o vârstă vezi altfel viața”. Și da, are legătură cu ce voi scrie despre cosmetice premium.

Doar că vârsta în sine nu are legătură cu grija ce ar trebui să mi-o ofer când vine vorba de folosirea unor produse de calitate superioară. Ceea ce mă liniștește este ceea ce mi s-a confirmat recent, ascultând un podcast ce cred că îl voi asculta mereu cu același interes și uimire. Fain și simplu, cu Paul Olteanu ca și invitat.

Una din multele idei rămase după podcast este cea legată de schimbare. Mai exact, momentul în care alegi schimbare. Și că aceasta este aplicabilă la orice vârstă!

Legătura între schimbare și cosmetice premium

După ce am ascultatul podcastul de două ori și după ce am parcurs invitația celor de la Profarma  de a analiza produsele din gama lor, s-a aprins beculețul în mintea mea.

Tenul poate să nu reflecte vârsta!

Da, acum am făcut lumină în mintea mea. Tenul reflectă și stilul de viață. Stil ce este legat și de mentalitate. Mentalitate ce o formezi și cu ajutorul informațiilor și a experiențelor trăite, nu doar cu educația primită.

Cum eu îmi schimb stilul de viață prin sport și atenție la regimul alimentar, va urma schimbare și în ceea ce privește atenția acordată unor cosmetice premium.

Noutăți din domeniul cosmetice premium

Dacă o crema de zi hidratanta musai să  folosesc pentru  îngrijirea de bază a  tenului, acum e cazul să  îmi îndrept privirea și spre alt tip de crema.

Țin minte și acum când mi-a zis un specialist că în momentul în care voi începe să slăbesc, elasticitatea tenului se va modifica. Da, a avut dreptate într-o oarecare măsură. De aceea o astfel de cremă este pe lista mea de achiziție.

Acum, Crema de fata pentru zi cu efect antioxidant, Anti-Aging, Pro-Colagen, Skin Repair –  Generame D-Cream este ”the top of the top”.

Citez de pe site:

D-Cream este o formulă brevetată marca Generame, care a luat naștere în urma studiilor asupra geneticii pielii. 10 ani de studii și un amestec de 11 ingrediente active biomimetice exclusive, care imită acțiunea moleculelor prezente în mod natural în pielea tânără și sănătoasă. 

Au fost realizate studii genetice pentru a include toate ingredientele active fundamentale, pentru a menține pielea sănătoasă, rezistentă și tânără pentru mai mult timp.  Scopul a fost de a crea mediul ideal pentru a sprijini în mod eficient regenerarea fiziologică a pielii, datorită ingredientelor care imită moleculele prezente în mod natural în piele și care acționează doar acolo unde este necesar.”

Eu am de lucrat și la deschiderea către o astfel de cremă premium, dar și la folosirea unei creme de noapte din aceeași gamă.

Cum noaptea este acea perioadă în care creierul își face refresh-ul, la fel și organismul, implicit tenul, intră în mod ”depanare”. Și până acum eu nu i-am oferit tenului pe timp de noapte instrumentele necesare pentru ”munca în echipă în condiții favorabile”.

Deși îmi este greu să recunosc, acest aspect mă sperie uneori.  Îmbătrânirea.

Tenul într-adevăr poate îmbătrâni mai repede. Din cauza stilului de viață. Partea faină este că sunt soluții pentru ten. Pentru minte mai trebuie să caut. : )))

Pe linkul de mai sus am găsit mai multe variante de produse ce ajută la îngrijirea, întreținerea și repararea tenului. Voi începe cu ceva ușor. Revin cu impresii după.

Codul ” ADNDEFEMEIE” vine cu o reducere de 15% la oricare comandă plasată pe site. Asta ca să fie mai ușoară decizia. Nu?!

 

Noutăți din domeniul cosmetice premium

Și, care sunt totuși noutățile?

Cremele  descoperite sunt noutățile. Sunt cosmetice premium, ce pun calitatea produsului pe primul loc. Calitate ce să demonstreze că știința frumuseții are un rol important și că genetica este parte soluție. Ori, un astfel de factor nu este la îndemâna oricui!

Ce părere ai tu despre cosmetice premium?

17 Comments on “Noutăți descoperite în domeniul cosmetice premium”

  1. Mulțumesc pentru informațiile utile și pentru codul de reducere. Am aflat multe lucruri noi despre cosmetice premium și despre importanța îngrijirii tenului. Mi-ai stârnit interesul pentru cremele cu acid hialuronic și pentru cele anti-îmbătrânire.

    1. Mă bucur că au fost utile informațiile. Dacă ai ceva recomandări de produse folosite de tine m-aș bucura să împărtășești!

  2. Un articol foarte interesant și bine documentat. Mi se pare că ai abordat un subiect foarte important pentru femei, acela al frumuseții și al sănătății tenului.

  3. Am si eu cateva produse preferate si le consider premium. Nu pot sa spun ca sunt o persoana care isi schimba foarte des rutina de ingrijire, dar apelez la firme de incredere cu care ma simt confortabil

  4. Clar ca acest fel de cosmetice cu ingrediente premium sunt de preferat pentru tenul nostru. Nu ar trebui sa facem rabat la calitate.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.