Îngrijire și hidratare cu produse marca Techir

În această perioadă, mai mult ca de obicei, acord o mai mare atenție îngrijirii mâinilor. Faptul că folosesc mult mai des dezinfectantul și apa dură folosită pentru spălarea pe mâini (vorbesc de apa din fântână de la sat) au făcut ca pielea mâinilor mele să fie mai sensibilă.

În anumite zile am avut și pielea foarte uscată și nu am reușit cu cremele hidratante obișnuite să remediez situațiunea. : P Trecea de la sine după câteva zile, doar că era foarte deranjant și foloseam mănuși pentru a face mâncarea copiilor.

Apoi am primit un pachet cu produse marca Techir. Produse ce aparțin primului și singurului brand de produse cosmetice și terapeutice îmbogățite cu apă salină și nămol sapropelic din lacul Techirghiol.

Și am descoprit că pot ”profita” și altfel de resursele acestui loc deosebit din țara noastră. Să nu mai mă gândesc la flacoanele cu nămol de Techirghiol de la malul mării, ci să mă gândesc la aceste produse deosebite!

Îngrijire și hidratare cu produse marca Techir

Produsele fac parte din gama celor destinate îngrijirii mâinilor.

Soluția hidroalcoolică pentru mâini cu 70% alcool este foarte delicată cu mâinile. Are acțiune antibacteriană, dezinfectantă, fungicidă și antiseptică și îngrijește în același timp.

Am observat și o treabă înteresantă când o utilizez. Până se zvântă soluția pe mâini se simte într-un anume fel și are un miros plăcut. După ce zvântă soluția pe piele, mirosul devine și mai plăcut și pielea devine foarte catifelată.

De ”vină” pentru pielea catifelată se pare că este glicerina vegetală aflată în compoziție. Cum zice și pe site ”glicerina vegetală în procent de 5% oferă soluției o textură emolientă, pentru prevenirea deshidratării pielii după utilizări multiple într-un interval de timp mic.”

Soluția hidroalcoolică pentru mâini cu 70% alcool

Crema hidratantă de mâini este genială!

Textura este una interesantă, asemănătoare unei creme aerate/mousse. Are un parfum subtil, foarte plăcut. Iar după aplicare pielea este vizibil ”răsfățată”!

După două aplicări, pielea uscată a mâinilor mele și-a recăpătat aspectul sănătos și chiar a îmbunătățit.

Chiar și soțul meu a fost cucerit de această cremă. Întrucât el are mâinile și mai sensibilie din cauza muncii depuse în construcții. Dacă și el este mulțumit de acțiunea cremei înseamnă că sigur voi mai face o comandă curând pe site. Asta dacă nu ajungem noi în concediu prin Techirghiol și facem o sesiune de cumpărături direct la sursă : P

Care este secretul cremei hidratante?

 ”Conținutul mare de ulei de migdale, ulei de avocado şi vitamina E ce ajută la păstrarea elasticităţii şi hrănirii pielii sensibile, deshidratate, crăpate şi iritate.  Aroma naturală și suavă a cremei este dată de parfumul fară alergeni Aguaviva.

crema hidratanta de maini techir crema de maini cu namol de la Techirghiol

Să îți mai zic de săpunul natural?

În pachetul meu am descoperit două săpunuri naturale și o savonieră din lemn care să permită săpunului să lase excesul de apă ce ar duce la topirea după folosire.

Copiii au fost foarte încântați de aceste săpunuri. Atât de parfumul lor minunat, cât și de senzația lăsată de acestea după folosire.  Preferatul a fost cel în formă de inimă, cu nămol și argilă roșie, al cărui nume este și mai cu dichis – ”Săpun hidratant plin de iubire.

SĂPUN HIDRATANT PLIN DE IUBIRE

Cel cu nămol și lămâie este mai intens pe partea de parfum fresh. Dar acțiunea este la fel de intensă pe partea de hidratare și ”răsfăț” a mâinilor ca cea oferită de săpunul cu nămol și argilă roșie.

Combinațiile de uleiuri esențiale, unt vegetal de mai multe soiuri și apă salină din lacul Techirghiol fac aceste săpunuri să fie unele speciale, de apreciat, de folosit, de căutat!

SĂPUN NATURAL PENTRU MAINI CURATE SI HIDRATATE NĂMOL ȘI LAMAIE

Mă bucur că am descoperit aceste minunății de produse. Și mă bucur că pot să le recomand cu toată încrederea!

Tu ai folosit produse marca Techir?

Care ar fi primul produs ce l-ai comanda de pe site?

11 Comments on “Îngrijire și hidratare cu produse marca Techir”

    1. N am folosit pana acum produsele lor desi stiu ca au produse bune, ma tenteaza dezinfectantul lor dar si sapunurile lor stiu ca sunt bine.

  1. Ce faine sunt produsele de la ei!Am folosit sapunul lichid cred ca anul trecut si mi.a placut foarte mult!Cred ca sunt produse de foarte buna calitate!

    1. Sper să reusesc sa cuprind în timp toate produsele din gama acestu brand, caci mi se par de o calitate extraordinara! 🙂 Ma bucur ca si la dvs a fost pe plus experienta.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.