Limonadă cu sirop de soc

Acum am aflat că o limonadă cu sirop de soc este mai delicioasă și în același timp mai ușor de făcut. Eu am folosit siropul de soc făcut în această perioadă.

Însă pentru o limonadă și mai aromată voi folosi data viitoare siropul de mentă sau combinația de sirop de mentă cu flori de salcâm.

Rețetele pentru siropuri ce le-am făcut recent se găsesc în aceste articole:

Am rămas surprinsă de cât de gustoasă a ieșit limonada. Și cumva mă gândesc că am folosit și mai puțin zahăr ca în mod normal sau cumva altfel are impact. Zic eu, nu o fi așa??

Ingrediente folosite la această limonadă cu sirop de soc

  • 4 litri de apă
  • 4 lămâi
  • 300 ml de sirop de soc

ATÂT!

În borcan am pus apa, sucul de la cele 4 lămâi, coaja de la lămâi și siropul de soc.

Am amestecat, am lăsat câteva minute să se amestece aromele și apoi abia am făcut față la rândul ce s-a format cu pahare în mână. Făcusem limonada într-o curte cu copii însetați :)))

limonada aromata cu sirop limonada cu sirop de soc

Beneficiile limonadei

La o căutare în mediul online a beneficiilor avute de o limonadă proaspătă, am găsit următoarele informații:

”Consumul zilnic de limonadă proaspătă pe stomacul gol ajută la eliminarea bacteriilor dăunătoare care se înmulțesc la nivelul rinichilor și al vezicii urinare.”

Consumul de apă cu lămâie, și un pic de îndulcitor, pe stomacul gol ameliorează  numeroase probleme digestive. Fibrele și apa ajută la prevenirea constipației, reduc inflamațiile și combat arsurile la stomac.”

Conținutul bogat de antioxidanți al limonadei este util pentru sănătatea pielii. Aceste substanțe luptă împotriva radicalilor liberi și previn apariția ridurilor premature. În plus, vitamina C crește producția de colagen și mărește elasticitatea pielii. Limonada îți menține pielea hidratată, reduce excesul de sebum și previne acneea.”

Da, limonada proaspătă menționată mai sus este una formată în mare din lămâie și apă. Ca să poată fi folosită ca un boost de energie. Însă, moderația zahărului sau folosirea unui îndulcitor nu are ce să dăuneze. Iar dacă mai adaugi și ingrediente naturale culese cu propria mână din natură, deja ești câștigat!

Noi sigur suntem abonați în acest an la limonadă!

La cât sirop delicios avem, limonadă cu sirop va fi în meniul săptămânal!

Cum ți se pare această variantă de limonadă cu sirop de soc?

Am și un clip cu această delicioșeneie 🙂

6 Comments on “Limonadă cu sirop de soc”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.