Răsfăţul tenului la Nomasvello

Găsiţi în aceste rânduri impresiile unei femei de 31 de ani care nu încercat niciodată tratamente speciale ale tenului, mai ales oferite de specialişti. Eu sunt acea femeie, nu mă ascund, nu-i ceva ieşit din comun sau ruşinos 😉

Dar am ajuns la Nomasvello Oradea şi am intrat într-o lume nouă. Răsfăţul tenului cu tehnologie nouă. Şi pot să vin să vă redau şi vouă impresiile de după.

Ce am încercat?

 • Diagnoză facială Wood Lamp
 • Curăţare facială Pro Skin
 • Rejuvenare facială cu IPL

Acuma, eu pot încerca să vă redau cât mai fidel toate informaţiile tehnice, dar mai bine intraţi pe siteul nomasvello.ro şi vă documentaţi. Sau mai bine, daţi o fugă până la centrul din oraşul vostru. Găsiţi locaţiile tot pe site 😉

Eu o să vin cu percepţia mea asupra celor experimentate.

Prima impresie

Eu am avut parte de atenţia a două doamne minunate, care au încercat şi reuşit parţial să-mi alunge din emoţii. Câteva emoţii tot au rămas, nu am reuşit să scap de ele complet.

M-am simţit ca la medic :))))) Doar nu era să mă simt ca la spa, ştiind că se va „lucra” pe faţa mea.

După o informare ca la carte asupra procedeelor şi după completarea documentaţiei, am intrat în camera de înfrumuseţare. Aşa i-am zis eu.

Mi s-au prezentat ustensilele de lucru, am ocupat patul frumos şi am aşteptat cuminte să înceapă procedura. După o curăţare a tenului cu apă lipozomală, marcă proprie Nomasvello, am început procedurile.

Diagnoză facială cu Wood Lamp

A fost prima dată când am primit un astfel de diagnostic. Unul profesional cum ar veni.

Ten mixt, puncte negre în zona nasului şi a bărbiei, puncte de grăsime pe frunte şi câteva pete solare pe obraji.

Nu-i ceva grav sau ieşit din comun, însă procedeul în sine a fost ceva nou. Ştiam de cele aduse la cunoştinţă, însă le-am acceptat aşa cum sunt şi nu am încercat niciodată să le înlătur sau să le ameliorez.

Sunt pe altă mentalitate, cea în care frumuseţea naturală primează. Cea de la mama natură! Bine, joacă şi genele un rol important, de aceea acest „adn de femeie” gândeşte în acest fel 😛

Însă nu refuz niciodată noi experienţe!

Curăţare facială Pro Skin

Dacă la procedeul de diagnoză aveam ceva emoţii, când a venit rândul „curăţeniei” faciale, deja crescuse pulsul. Ştiam câteva ceva de la sora mea, care merge mai des la astfel de procedee. Şi nu este un procedeu uşor.

Am primit o brăţară, care, dacă ţin bine minte, este cea care conduce ultrasunetele în ustensilă. Ultrasunetele fiind cele care ajută la o îndepărtare mai uşoară a impurităţilor de pe faţă.

Am un colaj sugestiv!

curatare faciala pro skin

De la stânga la dreapta: Înainte de curăţarea facială, în timpul procedurii şi la sfârşitul procedurii.

Dacă vi se pare că la sfârşit am lacrimi în ochi, nu vă înşelaţi!!! Nu se vede foarte roşu tenul, fiindcă nu a fost cazul. Însă au fost zone care nu au fost uşor de curăţat şi zone sensibile la stimuli externi. 😛

Rejuvenare facială cu IPL

Am zis să încerc şi acest procedeu, ridurile de expresie fiind la început şi un tratament le-ar fi ameliorat. Aşa am gândit eu.

Ochelari speciali pe ochi, gel groaznic de rece şi pulsuri calde din loc în loc. S-a lucrat pe porţiuni ale feţei. Acel gel groaznic de rece era cel care proteja tenul de eventuale arsuri datorite IPL-ului, însă pe mine nu m-a încântat prea tare.

rejuvenare faciala cu ipl

După toată procedura specială, am primit şi un masaj relaxant. A fost minunat, dar tot nu am reuşit să mă detensionez cum ar fi trebuit!

Am aşteptat ceva timp înainte de a scrie aceste rânduri, pentru a observa tenul după câteva zile de la tratamentul aplicat.

Impresii de după!

În ziua respectivă am fost roşie la faţă, dar nu atât de roşie încât să întorc capete. Se vedea că s-a lucrat pe faţă. Însă am avut o durere groaznică de cap. Poate de la ultrasunete, poate de la gelul extrem de rece…. nu ştiu. A trecut greu durerea de cap, dar a trecut.

A doua zi, punctele de pe faţă de unde s-au scos cele mai mari impurităţi se vedeau mai bine. Erau încă deschise.

A treia zi eram ca o zână 😉

ten curat

Eu şi tenul meu curat! Cei din jur au observat repede diferenţa. Mai ales că nu sunt persoana care să poarte fond de ten, pudre sau creme cc. 😉

Eu văd aceste proceduri ca pe un „chin” tolerabil. Curăţarea facială o aseamăn cu epilarea cu ceară :))) Nu e cel mai plăcut lucru, dar este musai pentru un aspect delicat.

Voi aţi încercat răsfăţul tenului la Nosmasvello?

35 Comments on “Răsfăţul tenului la Nomasvello”

 1. Eu nu am facut diagnoza aceea la lampa…insa stiu ca am un ten curat…pori nu foarte multi, ba chiar nu sunt dilatati. Nici puncte negre nu prea am…asa ca sunt multumita cu tenul meu, insa am grija de el zi de zi! 😀
  ProSkin mi-a placut si am zis ca voi repeta experienta.

 2. Așa la specicliști nu prea merg nici eu, dar am un adevărat arsenal acasă. Mi-Ar placea sa mergonomica și eu chiar dacă doare puțintel. Te pup

 3. Rezultatul e incantator! Chiar ma tenteaza si pe mine sa merg pentru un asemenea rasfat. De obicei apelam la ei pentru serviciile de epilare. Sunt cu adevarat profesionisti 😀

 4. Destul de challenging tratamentele tale… mă gândeam la o curățare ProSkin și eu, dar acum că am citit la tine, nu știu dacă mai am curaj. Oricum, te invit pe blogul meu Zona Mov să vezi cum a fost experiența mea cu epilarea IPL… :))

  1. Chiar nu am auzit pe cineva care sa nu fi fost multumit! Neplaceri mereu apar cand e vorba despre proceduri de acest gen….. cum au fost durerile mele de cap….. dar au trecut repede si urmele tratamentului se vad. Urme ce au dus spre bine <3

  1. Eu acum stau pe gânduri…. pe când sau dacă mai programez un astfel de tratament 😉 Aşa cum sunt mereu când trebuie să merg la epilat.

   Dar sunt sigură că vocea raţiunii va câştiga, şi mă şi văd peste câteva săptămâni iar cu lacrimi în ochi 😛

   1. De cateva ori pe an toate meritam asa rasfat, don’t be too hard on yourself 😀 Banii aia oricum i-am chelui cel mai probabil pe lucruri mai putin utile, nu? Asta e scuza mea pentru astfel de escapade :))

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.