Un Triumf în bucătărie

Sunt aşa mândră de mine atunci când reuşesc să obţin victorii mici, dar triumfătoare. Că musai să le scriu pe blog. Un triumf în bucătărie a ajuns subiect pe blog.

Fac curat fiindcă aşa-i frumos, aşa-i igienic şi sănătos. Nu fiindcă mi-ar place să şterg, spăl, curăţ, aspir, ca să ne înţelegem de la început. Adăugaţi faptul că îmi place să gătesc şi că ţin tare mult la un spaţiu de lucru curat, şi vă veţi da seama cât timp petrec eu curăţând prin bucătărie.

Dar, am un duo imbatabil care mă ajută să intru în atmosfera necesară gătitului cu dragoste şi calm: Nufăr şi Triumf.

Experţi în curăţenie

Branduri româneşti, produse de calitate, în noi haine şi cu îmbunătăţiri aduse formulei deja cunoscute. Şi eu cunosc produsele, încă de când eram mică. Când erau în varianta pudră şi bunica le folosea mereu pentru a curăţa oalele mari.

Am uitat de aceste produse, dar am prins o ofertă bună de preţ, le-am cumpărat şi vai ce bucuroasă sunt acum cu ele.

Nufăr dezinfectant a ajuns şi îmi prinde tare bine în baie.

Triumf bucătărie, ei bine, după cum sugerează şi numele, a ajuns în bucătărie. Şi ambele produse fac o treabă minunată, curăţă repede ce au de curăţat. Iar acum, că tot se apropie sărbătorile, cred că vi-ar prinde bine şi vouă un pic de timp în plus, pentru alte treburi. Timp oferit de acţiunea rapidă a acestor produse. Acest pont este util persoanelor responsabile cu curăţenia în casă.

Triumf în bucătărie

De el sunt foarte încântată. Vă povesteam la un moment dat pe pagina de FB a blogului, cum stă treaba cu produsele de curăţenie şi înlocuitorii lor. Ei bine, Triumf nu are încă înlocuitor.

Da, îl laud, fiindcă merită. Am rămas tare surprinsă când am văzut puterea lui de acţiune.

Am o tigaie veche, pe care nu o schimb pe nimic din lume. Cea în care toate preparatele au gust mai bun. Triumf mi-a făcut-o ca nouă.

Sita de la hota de aragaz, mereu o priveam cu groază când trebuia să o dau jos şi să o curăţ de grăsime. Nu mai este cazul acum. Dau cu spray peste toată suprafaţa, las câteva minute să acţioneze, apoi cu un burete normal de vase înlătur grăsimea. Fără să insist sau să apăs prea tare.

Pervazul geamului pe interior a fost locul în care am descoperit mai bine puterea de acţiune a spray-ului triumf. Am zis să încerc şi acolo, doar nu are ce să strice. Este un loc relativ curat, ce a fost cândva alb şi acum era spre un gri. Dar nu se curăţa mai bine de atât, indiferent ce aş fi folosit. Până la triumf. Am rămas perplexă atunci când am văzut ce a reuşit să facă un pic de soluţie cu ingrediente puternice!

Cât costă o mamă?

Triumf a mai ajuns şi în alte zone

Pervazul din faţa geamului, cel pe care îmi etalez eu preparatele culinare şi care apare în diferite poze de pe blog. Cel care era cu nuanţe de la spray-urile folosite pentru produsele mele handmade, a revenit la culoare iniţială, după ce a primit un rând de triumf. A scos vopseaua de pe gresie, fără mare tamtam.

Triumf a mai ajuns şi grătarul de la bunici, ăl vechi care este uns mereu cu o bucată de slănină înainte. Şi pe care îl curăţam cum puteam după. Acum este ca nou.

Plan de bătaie pentru curăţenia de sărbători

Toată acţiunea are loc după ce preparatele culinare sunt gata. Fac curat în miros de cozonaci, friptură şi sarmale. Halal treabă, nu?!

  1. Spălat, şters, aranjat vasele şi ustensilele folosite la gătit
  2. Spălat şi şters aragaz, masa, dulapuri, geam
  3. Aspirat şi spălat pe jos
  4. Apoi aranjat masa pentru musafiri

De obicei, eu mă ocup doar de bucătărie. Toate merg mai repede de când am soluţiile de curăţenie potrivite, fac curăţenia mai uşoară. Soţul şi copiii fac restul camerelor şi baia. Geamurile şi perdelele sunt spălate cu două zile înainte. Ei doar şterg praful, aspiră şi aranjează jucării şi haine.

Un duş rapid şi nici nu apuc bine să mă aşez, că şi vin musafirii!!!

Voi cum vă pregătiţi casa de sărbătoare?

 

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.