Am masa ideală cu ajutorul MAM Bricolaj

Anul 2021 a fost anul în care apartamentul nostru a  primit un upgrade final și anume mobilier nou. Făcut la comandă, astfel încât să ne țină în frâu pofta de redecorare ce reapare tot la câteva luni. Masa ideală a fost piesa de mobilier ce ne mai lipsea și am reușit să o avem doar după ce am ajuns pe site-ul celor de la MAM Bricolaj.

Mecanismul pentru masa extensibilă a fost cel mai greu de găsit. Pentru că meșter bun pentru mobilă aveam deja. Și când deja mă resemnasem și mă gândeam să schimb ”designul mesei”, am găsit magazinul MAM Bricolaj și mecanismul parcă mă certa că nu am ajuns mai repede la el :))

AICI îl găsești și tu!

Am urmat recomandare de pe site și am comandat și accesoriile, iar în două zile a venit comanda. Și nu înțelegeam de ce se uită ciudățel curierul la mine. Când am luat cutia am înțeles – foarte foarte foarte grea! Ceea ce este de înțeles pentru un mecanism ce transformă o masă în masa ideală pentru familii mari.

AȘA ARATĂ PE SITE

sistem masa extensibila

Acesta este doar un exemplu de cum ar arăta o masă ce are încorporat mecansimul pentru masa extensibilă. Se livrează doar mecanismul. Partea de lemn/ placaj sau alt material ce va forma masa nu este inclusă.

De ce este masa ideală pentru noi?

Camera mare, cea în care ținem masa, este una de dimensiune medie spre mare. Însă în această încăpere avem mobilier modular, care este soluția potrivită familiei noastre. Apartamentul este cu două camere, însă noi l-am modificat în unul cu trei camere, bucătăria ajungând pe balcon. Camera mare, ce este și cameră de zi, este și dormitorul meu și al soțului.

Masa ideală trebuia să fie extensibilă fiindcă altfel nu încăpea în cameră :)))

Așa arată acum, când patul este desfăcut.

camera cu mobilier modular

Când ridic patul și vreau să pun masa este altă priveliște. Masa a fost făcută cu 4 plăci de 50*90 cm și va fi numai bună pentru masa de sărbători și evenimente speciale.

Masa ideală are nevoie doar de 2 plăci și de multă energie faină în jurul ei.

masa ideala extensibila

Cum ziceam și în acest articol – Masa de sărbătoare a primit noi semnificaţii, meniul e important, dar nu e principalul motiv pentru care ne adunăm la masă:

” Vreau să creez momente frumoase, să aibă amintiri plăcute ai mei copii. Şi chiar dacă o simplă masă poate părea banală, acum o privim altfel.”

MAM Bricolaj

Despre MAM Bricolaj musai să îți mai zic, fiindcă este un magazin tare fain. Pe lângă magazinul online ce ți l-am prezentat mai sus, poți să îi vizitezi și în trei magazine fizice în București:

  • Sos. Morarilor, nr. 2A, sector 2, București
  • Str. Luica, nr. 180, sector 4, București
  • Sos. Prelungirea Ghencea, nr. 299-301, sector 6, București

Compania este pe piață din anul 2011 și oferă soluții pentru aproape orice ”nevoie casnică”. Sunt echipați cu peste 10.000 produse în stoc și alte 8.000 de produse disponibile pe comandă.

Iar proiectul ȘCOALA DE MOBILĂ mi se pare cea mai genială idee venită din partea unei companii!

”Din pasiunea noastră pentru construcția de mobilier s-a născut Școala de Mobilă MAM Bricolaj.

 

Ce facem?

 

Te învățăm toate secretele construcției de mobilier. Vorbim despre materiale, calități ale acestora, scule și instrumente utile, cele mai noi accesorii, metode de construire, și câte și mai câte. Și ce este și mai important – îmbinăm teoria cu practica, în așa fel încât la finalul cursului să îți poti construi singur tot ceea ce îți dorești.”

Se poate mai mult?

Eu pe lângă mecanismul pentru masa extensibilă, am comandat și câteva spray-uri și un lac în nuanța cireșului, ca să îmi las creativitatea să ”zburde” spre decorațiuni tematice.

Folosind spray-urile comandate de pe site am personalizat câteva conuri culese din parc și o bucată de polistiren a primit un strat de lac și zăpadă artificială. Apoi le-am combinat cu câteva decorațiuni și a ieșit ce se vede mai jos.

În secțiunea Lacuri și Vopsele de pe site vei găsi mai multe opțiuni de produse, ce s-ar putea să te ajute!

Așa a ieșit decorațiunea mea:

decoratiune handmade de iarna

Ai văzut pe ce stă? Pe masa ideală în forma restrânsă. Și arată bestial lângă bradul de Crăciun!

Mă bucur că am găsit un astfel de magazin. Este bine să îi am la îndemână pentru proiectele mele, deoarece îmi este mai ușor să parcurg, în ritmul meu, site-ul în căutarea soluțiilor necesare sau a ideilor, decât să merg în oraș în magazinele de specialitate și să ies repede din cauza presiunii : ) ) și a spațiului uriaș sau a multitudinii de raioane de parcurs pentru a ajunge la un produs.

Tu ai auzit de MAM Bricolaj?

Cum ți se pare mecanismul pentru masa extensibilă? Dar masa ideală prezentată de mine?

P.S. Masa o poți face în ce culoare vrei tu. Eu am ales alb deaorece pe această nuanță am mers cu toată mobila.

P.P.S. Mobilierul a fost făcut pe comandă și Indries Wood Design s-a ocupat de tot.

8 Comments on “Am masa ideală cu ajutorul MAM Bricolaj”

  1. O, da, stiu de MAM Bricolaj, si eu am comandat la ei o masa plianta si am in plan o comanda pentru o masa de cafea cu mecanism din asta extensibil, cred ca au cele mai bune preturi de pe piata si sunt foarte seriosi in tot ce fac.

  2. Nu auzisem de acest magazin pana acum asa ca ma bucur sa-l descopar. Imi surade ideea de masa extensibila mai ales pentru ca nu am suficiect spatiu in casa

  3. Este chiar utila o astfel de masă. Am avut si eu la fostul apartament. Am un MAM Bricolaj langa prietena mea si cand merg in vizita ma opresc si ma aprovizionez. Au de la detergenti, decoratiuni la mobila si tot felul de lucruri utile.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.